×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji predvsem za ženske

Elementi 97 do 128 od 172 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja nežno globoko stimulacijo točke A.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežno roza in strastno priročen vibrator #CharmMe! Narejen je iz visokokakovostnega silikona in je zato prijetno prožen. Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, sok pa boste dostavili prek kabla USB. Razveselite katero koli mesto na svojem telesu in se razveselite s ljubko igračo za vse priložnosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot z Bad Bitch Lipstick! Njegov čudovit zlati dizajn skriva vaš najljubši odtenek v obliki 10 močnih vibrirajočih funkcij, ki vas bodo popeljale na vrhunec navdušenja. Naj izstopa na vaši nočni omarici ali jo nosite povsod s seboj, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmično nevihto! Georgeovo ljubeče vibrirajoče jajce se skriva v vaši vagini, medtem ko njegov krmilnik leži v vaši ali roki vašega kolega. Nato vas bo razvajala mehka silikonska površina in tresljaji, zaradi katerih se vam bodo kolena začela tresti. Naj vas ogreje kadarkoli in kjer koli.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Vibrator Double Vibe prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova ergonomska oblika skrbi za zunanji in notranji del nožnice, in ker je čudovito prilagodljiva, se prilagaja vsem vašim zahtevam in željam in se z njo lahko igrate na kakršen koli način. Ogrejte se z 2 zmogljivima motorjema in pojdite v raj s stilom in udobjem!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Lady in Red

    Ni vam treba samo ljubiti rdeče, da se zaljubite v ta vibrator. Ima tako osupljive lastnosti, da vas bo ob prvi uporabi oboževal. Narejen je iz razkošnega mehkega silikona in je čudovito prilagodljiv, zato se bom prilagodil vašim potrebam. Povabite svojo novo rdečo odejo v spalnico.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Ta vibrator vam bo pomagal, ne skrbite, saj ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Če želite zagotoviti, da so vaše potrebe v celoti skladne, morate imeti univerzalnega pomočnika. Z vibratorjem Alice iz mehkega mehkega silikona z 12 možnimi funkcijami vibracij je enostavno. Je modernega, elegantnega dizajna, prijetnega na dotik in se morate dogovoriti za udobno srečanje. Dajmo, prevzamemo neverjetno vzdušje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja izjemno globoko stimulacijo točke A. Vibrator s stimulativno žlebljeno strukturo vas bo razvajal z 2 motorjema z ergonomsko ravno gredjo in ozko, fleksibilno konico.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s Candy vibratorjem z obliko in teksturo za popolno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Njeno telo je hrepenilo po igrači z oblinami, ki bi jo razumela. Hrepenel je po fleksibilnosti in popolni prilagoditvi. In potem ga je našla. Očarljiva ljubimka vijolične barve, ki izžareva užitek. Potreboval je le en pritisk na gumb, da je zavibrirala zanjo, in globoko v njeni špranje je užival v neskončno močnih vibracijah. In potem se je tresla.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zaenkrat še nimate izkušenj z vibratorji in bi želeli igračo, ki vas bo navdušila kot legendarni zajec iz Sex and the City? First Rabbit je idealna blagovna znamka! Poleg vibracij za vaš biser se užitek, imenovan klitoris, tudi valovi v dvosmernih rotacijah. Zaljubi se prvič!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Black

    Ali želite pokazati kožo intenzivnih koristi in njihove občutljive orgazme? Iščete igro, ki vam bo zaspala. Spletni vibrator Pretty Love ima dobro premišljeno obliko in kratko, odlično konico, kot je klitoris. V mehkem silikonskem grelniku so nape 2 sposobne 12 vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in sprostite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Carina Pink

    Ali vam je ljubša eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo zapeljivo telo je oblikovano tako, da boža vaše občutljive predele tako znotraj kot zunaj, njegove močne lastnosti pa vas bodo spodbudile na 7 različnih ravneh. Zaljubite se v njegov mehak silikonski material in imejte zvestega ljubimca za vse življenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ta vibrator ima velik potencial, da postane vaš najboljši prijatelj! Vas zanima zakaj in kako? Poglejte torej njegovo obliko – popolna je za stimulacijo točke G ali celo prostate. Poleg tega vam ponuja 15 načinov vibriranja, med katerimi boste enostavno in hitro preklapljali. Obožujete kopeli? Vibrator vzemite s seboj v kad ali prho, saj je vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Vsaka sodobna ženska hrepeni po izdelkih, ki gredo s časom, so estetski, kakovostni in hkrati učinkoviti. Blagovna znamka Mae B je prisluhnila tem željam in pripravila ta čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam sodobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    Darilo za obletnico ali samo za zabavo? Ta darilni set ToyJoy je primeren za vsako priložnost, ko želite razveseliti svoje najdražje (ne samo). Škatla s trakom skriva zapestne manšete, vibrator, vibrirajoče jajce, šimer, cvetne liste vrtnic, masko za oči, lubrikant in masažno svečo. Vse je usklajeno v zapeljivi vijolični barvi.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Ali ste vedeli, da G-točka ni edino mesto v ženskem telesu, ki ženske spodbuja k nezemeljskim orgazmom? Obstaja tudi točka A, ki se nahaja tudi v nožnici, ta vibrator pa je zasnovan tako, da jo neposredno stimulira. Poleg tega v šov ponese točko G in obljublja res intenzivne orgazmične izkušnje. Odkrijte ves orgazmični potencial, ki se skriva v vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Vsaka ženska, ki je mlada, zamudna, estetska, kvalitetna in hitro delujoča študentka. Za te želje je odgovorna blagovna znamka Mae B, ki je pripravila čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam podobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    Iščete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, fleksibilnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so kombinacija, v katero se boste preprosto zaljubili. Uživajte v njegovem poslanstvu s seboj ali s svojim partnerjem.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Se sprašujete, kako najbolje nadzorovati svoje poredne misli in neusmiljene želje? To lahko storite s tem zajcem! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki se bosta osredotočila na notranjost in zunanjost vaše rože. Na otip je čudovito mehak, saj je narejen iz silikona in v njegovo popolno obliko se boste preprosto zaljubili. Poleg tega je tudi vodoodporen in po zelo ugodni ceni, zato ne čakajte in bodite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Z 2 zmogljivima motorjema, ukrivljeno, ergonomsko obliko in ozko, fleksibilno konico Satisfyer A-Mazing razvaja 1 točko A in zagotavlja nenavadno globoko stimulacijo. Silikonska površina je še posebej prožna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Ta stimulator podjetja Pretty Love bo resnično razumel vaš klitoris in se bo udobno prilegal vaši roki. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Ali hrepeniš po popolni g-točki in stimulaciji klitorisa hkrati? Omg in kdo ne? Ta selfie vibrator je tukaj, da vam ponudi prav takšno uslugo. Je čudovito prilagodljiv in v mehkem silikonskem ohišju skriva 2 motorja z 10 načini vibriranja za popoln užitek. Poleg tega je vodoodporen, zato ga ne oklevajte, da ga vzamete s seboj v kopel!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Ste razpoloženi za nekaj draženja klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se potopite v slastno in globoko usmerjeno stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas odkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 172 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.