×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dodatno varno

Elementi 97 do 128 od 161 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Ali vaša prostata hrepeni po nečem intenzivnem in neverjetno prijetnem? Ta stimulator jo bo vznemirljivo trkal, dokler ne bo doživela dih jemajočega orgazma. Hkrati bo njen zunanji del čutno vibriral na vašem jezu in vam bo samo narekoval moč stimulacije preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite srečno prostato? Razveselite jo in jo pobožajte s tem učinkovitim stimulatorjem, ki bo jez popeljal v predstavo. Ima 10 načinov intenzivnih vibracij in izjemno prilagodljivo konico za udobno nalaganje. Razburljiva oblika pripomočka bo razumela vaše potrebe, zato mu dajte priložnost, da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate o raziskovanju lastnega telesa in odkrivanju bolj drznega užitka? Odkrijte 8 vznemirljivih nastavitev prostatnega vibratorja Lelo Billy 2. Njegova neverjetna moč vas bo zadovoljila intenzivno, a tudi nežno in verjemite, da ni več razkošne igrače, ki bi vam omogočila tako popolno masažo občutljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Black

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijo strjevanja krvi, zaradi katere vaša prostata nori od navdušenja. In to še ni vse, ta stimulator vas bo razdražil dvojno, saj jezu ne bo pustil neopaženega. Uživajte v zadovoljujočih izkušnjah na novi ravni!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris, zahvaljujoč ergonomskemu ročaju pa lahko z njo udobno pridete kamor koli jo potrebujete. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Si želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima izboklinama vas bo spravila ob pamet. Vagino in analno bo stimulirala s 7 načini vibriranja, med katerimi boste izbirali z daljinskim upravljalnikom. Zato položite blazino na stol in se usedite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ali vidiš zmaja? Ta dobro premišljena, boljša in inovativna igra bo vašemu telesu pokazala novo in cenovno ugodno življenje in življenje. Inovacija Twitch bo imela ogromen klitoris, povečal pretok krvi in vam bo zlahka pomagal pri suhosti škarij. Ima dva naravna jezika in velike stimulativne utore, ki se prilepijo na klitoris, ustvarijo nežno setev in se nato dotaknejo najboljših legl. Je samo po sebi umevno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Ali veste, kateri je trenutni hit med erotičnimi klitorišči? To so vibratorji - z ozkim koncem za natančno ciljanje in močne vibracije. Magnificent vam bo na svojem ozkem koncu ponudil še dva nastavka, tako da imate v kombinaciji s 6 pulzirajočimi funkcijami in 5 hitrostmi vibracij res veliko možnosti, da to naredite z absolutno natančnostjo. Osredotočite se nase!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Ali mora natančno ciljati in zadeti na pravo mesto? Inovativni Ivin Select iQuiver ni le večnamenski, ampak tudi praktičen, saj vas bo zaradi svoje majhnosti popolnoma stimuliral! Izbirajte med 10 vibrirajočimi vzorci in 6 zamenljivimi končnimi pokrovčki iz razkošnega mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Spoznajte pravega, spoznajte King Donga. Je realistična, živahna, mehka in čvrsta hkrati, prav v redu je! Zahvaljujoč močni priseski se boste z njo lahko igrali brez uporabe rok, zahvaljujoč uporabljenemu TPE materialu pa boste prepričani, da je vaša igrača za vas popolnoma varna. Ne čakajte, zaljubite se.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Plus 8 Inch Vibrating Realistic Cock Vanilla

    Prilagodite moč vibracij, ki vas bodo spravile na kolena! Ta vibrirajoča narava je pripravljena na izjemno potešitev vseh vaših želja, za katere klasičen penis preprosto ni dovolj. Izdelan je iz edinstvenega materiala X5 Plus, ki prispeva k njegovemu super realističnemu videzu. Je prijetno mehka in prožna, a hkrati čvrsta. Naj vas preseneti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    Obožujete oralni seks in hrepenite po okretnem jeziku, ki bi se igral z vašo piko, kadar koli se spomnite? Stimulator Diva design bo izpolnil vaše skrivne želje kadarkoli in kjerkoli. Njegov eleganten in sodoben dizajn skriva jezik, ki se vrti v slogu brezplačnega mlina. Zdi se, da te le liže! Le nekaj klikov in imeli boste toliko oralnega seksa, da za srečo ne boste več pogrešali ničesar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Vas mika poskusiti nekaj novega in narediti romantične trenutke še bolj prijetne? Prstni vibrator Lovelife bo pravi pripomoček za vse, ki želite doživeti intenzivnejša doživetja in hkrati tolerirati kakovost in sodoben dizajn. Zaradi svoje ergonomske oblike in močnih tresljajev je primeren ne le za predigro, ampak tudi za ljubezen. Uživajte v njem in se ljubite še bolj!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Ali pogrešate nekaj resničnega in dvojnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realen, dvojen in vibrira? V njem bosta uživala vaša vagina in analni hkrati, ima pa tudi močan prisesek, ki se bo držal na vsaki gladki površini. Ne oklevajte in povabite dr. Skins za intimen pregled obeh odprtin hkrati!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in tudi živahen? Zagotovo vam bo všeč mehak PVC material in tudi velikost tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Preobleke za intimno potovanje do vašega doma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Iščete pravega in velikega, ki bo videti resničen in bo poleg tega opremljen z vznemirljivimi funkcijami? Torej je tukaj! Ta vibrirajoči dildo z daljinskim upravljalnikom je podrobno oblikovan iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 7 omamnih vibrirajočih vzorcev s 3 intenzivnimi hitrostmi. Zato primite daljinski upravljalnik in se podajte na čutno potovanje do orgazmične sreče.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Tako resnična in tako močna je, da se boste vanj kar zaljubili! Ima realistično oblikovane žile, želod in celo moda. Je zelo enostaven za uporabo in vibrira z 2 baterijama AA. Povabi tega živahnega tiča v svojo spalnico in imej novega najboljšega prijatelja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen, vibrira in je tudi vodoodporen? Zagotovo vam bo všeč mehak PVC material in tudi velikost tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Preobleke za intimno potovanje do vašega doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Loverboy The Boss Man

    Ta veliki šef ovija prst okoli vas! Božal bo vašo točko G, saj ima popolno obliko, da jo doseže in ji bo pokazal svojo moč! Boss ima seksi realističen dizajn in je končan s priseskom, zahvaljujoč kateremu je združljiv z pasovi. Pustite se, da vas pretresejo vznemirljive vibracije vašega novega šefa!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Realistic Vibe M

    Realističen ljubimec za popoln živahen užitek! Ne bo vas očaral le s svojim popolnim želodom, odlično modeliranimi žilami in očarljivimi modi, temveč tudi z močnimi vibracijami in močnim končnim priseskom. Odkrijte strast še bolje kot z živim penisom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Dual Density Big Vibrator 9 Inch Light Skin

    Ali sanjate o nečem resničnem, živahnem in velikem? Zagotovo bo to The Dual Density Big Vibrator! V notranjosti je tako živa, čvrsta, na površini pa mehka in prijetna. Ima realistično barvo, želod in žile ter vam ponuja več močnih načinov vibriranja za intenzivno stimulacijo. Predaj se mu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 2 Flesh

    Si želiš prenočišča in bivanja? Kaj pa poskusite z zdravstvenim delavcem, ki je popolnoma realen in tudi živ? Imeli boste ves PVC material in tudi velikost tega vibratorja. Ne omahajte in vzemite dr. Preobleke za intimna potovanja v vaš dom!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 1 Flesh

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa, če bi poskusili tega zdravnika, ki je popolnoma realističen in tudi živahen? Zagotovo vam bo všeč mehak PVC material in tudi velikost tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Preobleke za intimno potovanje do vašega doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo 25cm Black

    Želite prenočišče? Ko boste prvič vzljubili ta vibrirajoči dildo RealRock, ga zagotovo poiščite. Je neverjetno realističen, praskav in natančen, zasnovan tako, da odraža vibriranje železa, pepela in svetlobe. Uživajte v njegovih mehkih, lepih vibracijah in predvsem v vznemirljivih izkušnjah!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo with Balls 20cm Flesh

    Želite prenočišče? Ko boste prvič vzljubili ta vibrirajoči dildo RealRock, ga zagotovo poiščite. Je neverjetno realistična, praskasta in podrobno modelirana, izraziti mora železo, seksi modo, pepel in svetlobo vibrirati. Uživajte v njegovih mehkih, lepih vibracijah in še posebej v vznemirljivih izkušnjah!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Loverboy Bad Boy Next Door

    Že dolgo fantazirate o tistem seksi tetoviranem bad bayu iz soseske? Oživite svoje fantazije in uživajte s prebadanjem želoda! Tako velik je in tako živahen! Zahvaljujoč priseski se bo prilepil na katero koli gladko površino, zahvaljujoč realističnemu videzu pa se boste vanj zaljubili na prvi pogled!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 161 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.