×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji gladko izjemno močne vibracije

Elementi 97 do 128 od 250 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme ni za ljudi s slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Majhen vibrator, ki je čudovito srebrn in neverjetno močan. Lahko ga imate povsod s seboj in ga kadarkoli vzamete iz žepa in vas malce razjezite nase ali na svojega ljubljenčka. Njegove vibracije so tihe, kompaktne velikosti, hitro in enostavno se vklopijo, a izkušnje, ki vam jih daje, so neprecenljive, verjemite nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ta rdečelaska vam bo zlomila kolena zaradi močnih tresljajev, svilnato gladke površine in možnosti priklopa na trak. Njegov močan motor je opremljen s 5 nastavitvami vibracij s 5 ritmi in je polnilni. Močna končna priseska se bo prilepila na vsako gladko površino, v kateri boste uživali predvsem v kopalnici, saj je igrača vodoodporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste pepel in ali želite samo pepel? Ta vibrator je na prvi pogled met pepela in orgazem, ki bo prinesel vaš rog, bo intenziven in prijeten. Mehke in globoke vibracije, ki prihajajo iz zelo mehkega silikonskega ognja, se bodo počutile dobro! Konico nožnice lahko nato usmerite v katero koli mesto, ki zahteva stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in zmožnost stimulacije vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 250 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.