×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji izjemno močne vibracije

Elementi 97 do 128 od 306 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Predstavljajte si globoko močno navdušenje, užitek, ki se skriva po vsem telesu, in navdušenje, ki posnema pravi seks. Predstavljajte si, da masturbirate z odpadniškim vibratorjem Renegade Deep Stroker. Njegov čudovit razpon gibanja v kombinaciji z vibracijami vas preprosto popelje v raj. Poleg tega je polnilna in izdelana iz udobnega silikona najvišje kakovosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Ugled je pred tem modrim kladivom, ki prebija pot do vrat največjega užitka. Hammer je vibrator realistične oblike in nadnaravne sposobnosti. Tega vibrirajočega in udarnega borca lahko ukrotite z nadzorno ploščo na dnu. Ne pozabite izbrati med 3 zmožnostmi vibracij!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ta elegantni vibrator za točko G ima izjemno zmogljiv motor nove generacije F1, ki vibrira z neverjetnimi 7200 vrtljaji na minuto. Ima 10 edinstvenih funkcij vibriranja (7 vzorcev vibriranja s 3 različnimi stopnjami intenzivnosti), ki bodo poskrbele za pretresljiv orgazem, kakršnega si zasluži vsaka ženska.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Majhen, a priročen vibrator, s katerim lahko naredite več, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Ima eno močno vibriranje in zaradi svoje majhnosti ga lahko imate vedno s seboj. Izdelan je iz visokokakovostne plastike, sok pa napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Ali se ne boste kar zadovoljili z nečim in sanjali o močni igrači z utripajočim gibanjem? Royals The Dutchess bo slišala vaše želje! Primeren je za stimulacijo klitorisa in nožnice. Ima zaobljen zgornji del, ki olajša vstavljanje, mehak silikon pa vam bo prijeten in udoben. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Pink

    Si želite erotično igračo, ki vas zagotovo ne bo razočarala? Snail Vibe so zasnovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se bo vašim potrebam, vas razveselila z dvojno stimulacijo in z njo doživela najboljše orgazme! Ugotovite, zakaj je takšen, kot je, in vedite, da z njim ne boste potrebovali nobene druge igrače.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novi mini vibratorji omejene serije za res močan užitek. Mučili vas bodo in dražili in zaradi čiste ekstaze, ki jo vzbujajo, vas bodo kmalu zasvojili.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo Gumbom bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijskih vzorcev - S 3 gibi potiska gredi in 7 vibracijskimi vzorci zajčjih ušes vam vibrator PALOQUETH ponuja 3x7 možnosti. Neovirano preklapljajte med načini, ki ustrezajo vaši hitrosti ljubljenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in sposobnost stimuliranja vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 je nova generacija oscilacijske igračke za G-točko z močnejšim motorjem, izboljšano obliko glave, udobnejšim naklonom igračke, drastično izboljšanim trajanjem baterije (do 5 ur!), izboljšano povezljivostjo in novim načinom polnjenja!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Majhen vibrator, ki je čudovito srebrn in neverjetno močan. Lahko ga imate povsod s seboj in ga kadarkoli vzamete iz žepa in vas malce razjezite nase ali na svojega ljubljenčka. Njegove vibracije so tihe, kompaktne velikosti, hitro in enostavno se vklopijo, a izkušnje, ki vam jih daje, so neprecenljive, verjemite nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme ni za ljudi s slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi. Želela je vse zdaj in naenkrat.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 306 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.