×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za začetnike

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ta spolno nevtralni vibrator s prsti prenavlja klasično gibanje "pridi sem" in ponuja 12 notranjih načinov vibriranja, ki bodo všeč G-točki ali P-točki vašega ljubimca, ter priročno liziko s tremi načini, ki razvaja klitoris ali presredek tako, kot si zasluži...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Not War Amore Orange

    Tudi majhne stvari lahko naredijo velike čudeže in ta vibrator je dokaz za to. Je močan in idealen za solo igre in igre v paru. Všeč vam bo njegov eleganten dizajn in izvedba, užitek, ki vam ga bo prinesel, pa vas bo popeljal v raj. Okusite globoke močne vibracije z različnimi hitrostmi in vzorci, pritisnite ga ob svoj klitoris ali bradavičke in odkrijte strast, ki se skriva v vašem telesu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Kaj ne sme manjkati v vaši zbirki erotičnih pripomočkov? Majhen vibrator, ki ga imate lahko vedno s seboj! Če izberete ta PowerBullet, se boste takoj zaljubili v njegov močan motor, ki vam bo dal neverjetno globoke in ropotajoče vibracije. Za vse tiste, ki iščejo resnično vibracijsko moč!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    PALOQUETH potisni dildo odlično stimulira klitoris, medtem ko potiskanje posnema vašega ljubimca. Potiskanje in vrtenje vas pripeljeta do fantastičnega orgazma s 5 različnimi načini. Nežno, a ogromno spolovilo bo poljubilo vašo sladko točko.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanjši dodatek k pulzatorjem Fun Factory. Ali radi raziskujete nove igre in vam je všeč inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial za pravo erotično igro za vas. To je mogoče, enostavno in v njem, tako da vam ga ni treba uporabljati eno leto. Poleg tega je to preprost način za doseganje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest je vaš vodnik v svetu čutnih odkritij. Poiščite samozavest in nadzor na poti do novih užitkov.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Misliš, da ne more doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air vam bo v nekaj sekundah omogočila močan orgazem zahvaljujoč občutku, ki bo zelo podoben sesanju. Preizkusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste vedno znova želeli.
    30,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    To je Metal Mitch, spoznajmo se! Je tanek večnamenski kovinski vibrator, ki vam bo pomagal stimulirati različna mesta, od klitorisa pred bradavicami do penisa. Ima gladko površino, zaobljeno konico in en gumb za izbiro med 9 načini vibriranja. Igrajte se z njim kjer koli in tudi pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Blush The Collection Celestial Pink

    Želite izžarevati dobro počutje? Ta vibrator bo navadne dni spremenil v izjemne! Vse kar potrebujete je očarljiv svetlobni dizajn in močne vibracije, ki bodo pokvarile vaša občutljiva mesta. Izdelan je iz toplega materiala, njegovo delovanje pa je diskretno tiho. Privoščite si nekaj posebnega, zaslužite si!

    49,90 €

    17,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen prstni vibrator z obliko, ki vam bo pomagala udobno doseči G-točko. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem točke G.

    61,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Lepo se imejte s komer koli in kdorkoli in karkoli bo med vama, jaz, vsi se radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    Ni na zalogi

  • Rocks-Off RO-120mm 10 Speed Chrome

    Majhen, a zelo učinkovit vibrator v čudovitem luksuznem kromiranem dizajnu in z 10 odličnimi lastnostmi priljubljene blagovne znamke Rocks-Off.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Play Rechargeable Vibrating Bullet Fuchsia

    Ali hrepeniš po različnih sladkih občutkih? Čeprav se ta mali vibrator morda zdi neopazna igrača, ima kljub temu veliko moč. Narejen je iz ultra mehkega in udobnega silikona ter vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja. Je tudi vodoodporen in bo vašo kopel naredil prijetnejše. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    41,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Majhen svetleč vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! Je domiselno ukrivljen in ima prijetno gladko površino. Omogoča vam izbiro 7 načinov vibriranja in bo zadovoljil vsa vaša občutljiva mesta. Najboljša pa je integrirana luč, ki je zabavna in praktična, če se igrate v temi.

    41,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanjši dodatek družini pulzatorjev Fun Factory. Ali radi preizkušate nove igrače in vas zanima inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial, da bo prava erotična igrača za vas. Je majhen, lahek in v njem se utripajo, tako da vam ni treba uporabljati rok. Poleg tega je enostavno uvesti prinašanje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    Ni na zalogi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Razkošen stimulator prostate, ki bo pokril tudi predel pod modi. Vedno znova uživajte v prijetnih vibracijah in popolnem draženju. Vaše navdušenje ne bo poznalo konca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravite se na rokenrol z masažno napravo za prostato P-Rock™. Ta inovativna nova masažna naprava za prostato za moške je popolna spolna igrača, ki jo lahko uporabljate sami ali s soigralcem. Njegova edinstvena, ukrivljena oblika je idealna za hkratno stimulacijo prostate in testisov, zato se pripravite, da vas bo popolnoma razburila!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Ni novica, da je prostata vir neskončnih orgazmov, saj je polna na tisoče živčnih končičev! Stimulator Optimate bo zadel točno to občutljivo področje in božal ga bo eden od 7 vzorcev vibracij. Uživajte v udobnem dizajnu te igrače, priročnem daljinskem upravljalniku in spodbujajte svoje spolno zdravje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Iščete vsestranski komplet čudovitih čepov z neverjetno obliko? G-Play bo izpolnil vaše zahteve! Vsebuje 3 različno velike zatiče s 6 funkcijami vibracij! Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, motor pa je odstranljiv, tako da lahko v njih uživate brez tresljajev. Uživajte v enostavnem upravljanju, polnjenju USB in vodoodpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je idealen prstni vibrator za začetnike, ki navdušuje predvsem z intuitivnim upravljanjem, močnimi vibracijami in vsestranskostjo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.