×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za zahtevne

Elementi 97 do 128 od 154 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads – priročne in zabavne analne perle, to je vse, kar potrebujete! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne tresljaje po celotni dolžini. Izbirajte s 7 neverjetnimi funkcijami in pretresite svoja jajca, da boste dobili največ stimulacije.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzna proizvodnja, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, znan tudi kot Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokohitrostni motorji skupaj tvorijo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uporabite pri vznemirljivem potovanju do nerazumnega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast prihaja v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim svetlečim modrim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, ki je skrita v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte razburljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Kaj bo razveselilo tudi najbolj zahtevne ženske? Živahni zlati diamant! Dragulj, ki ga gledate, je prvi vibrator znamke Bijoux Indiscrets, ki ga znamka prinaša v stilu. Odkrijte čudovito luksuzno igračo in tudi največji užitek!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Biser med vibrirajočim vibratorjem! Pillow Talk Feisty je za vse dame, ki iščejo edinstveno izkušnjo, ki želijo uživati v pristnih dodatkih in ki trpijo za lepimi in okusnimi stvarmi. Uživajte v neprekinjenem užitku z 2 hitrosti in 3 dinamičnimi funkcijami vibracij in potiska.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Ombra Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Polnilna Vive Ombra spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina z elegantnim videzom in dinamično obliko, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luksuzna izdelava, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, takšen je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokozmogljivi motorji skupaj ustvarjajo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uživajte v vznemirljivem potovanju do neprimerljivega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete dobro masažo? To občasno potrebuje vsak izmed nas, zato je prestižna znamka Bodywand opremljena z edinstvenim pripomočkom, s katerim lahko uživate v mišični stimulaciji in globoki masaži tkiva. Z njegovo pomočjo sprostite še tako napete mišice na telesu in uživajte v prijetno svežem občutku!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najbolj čutne sanje? Igrača po principu tlačnih valov Mea vam bo dala prostor za razvoj. Z njo boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morja nežno dišečih cvetlic. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    »Ne glej me preveč in se me tako dotikaj!« Vibrator Gjack 2 je narejen iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga na človeški koži ne bi smeli prepoznati, hkrati pa je ekološki, hipoalergenski, koheziven, pepelast in čudovit. Vibrator, ki je zelo zmogljiv, vam ponuja 6 različnih načinov vibriranja z zelo težkim delovanjem, je poln, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enotno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ali je velikost pomembna? Ja! Z Lady Bi iz Fun Factory boste uživali v globokih občutkih, ki bodo globlji kot kdajkoli prej, in v močnem vzdušju, ki bo močnejše kot kdaj koli prej, saj bo Lady Bi dosegla vaše najbolj občutljivo mesto na materničnem vratu in ne boste imeli izbire. ampak narediti preprosto in enostavno.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Niva Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Polnilna Vive Niva spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive konice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitek za vagino, točko G, klitoris in danko! Ta vibrator misli na vse! Zajčja ušesa bodo božala vašo piko, popolno oblikovan srednji del bo pokazal G-točko, kroglice pa bodo čutno razvajale anal. Uživajte v 7 načinih vibriranja za točko G in 3 načinih za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična podoba v podobnih žilah in odraža željo, ki jo potrebujete, skupaj z dolgo dolžino ljubezni. Uporabili so tudi pri otekanju vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je igralec izrezan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Brezčasna ikonična oblika, impresivna moč in neprekosljiva zmogljivost za odkrivanje nove ravni strasti, to je Rock-off Chick Diva. Najbolj izkušeni strokovnjaki so ga uglasili za stimulacijo klitorisa in točke G na najbolj prijeten način hkrati. Zmogljiva dvojna neodvisna motorja sta ergonomsko nameščena pod fleksibilne žametno mehke vdolbine, ki se trdno oprimejo vašega telesa in vas zibajo do božanskega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik in pojdite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Raspberry

    Si včasih želite moči, drugič pa mehkobe? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo prisluhnil vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Udobno se prilega roki in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le užitek. Prepustite se moči močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Black

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Edinstvena igrača, v kateri lahko uživate na več načinov! Nexus Revo Twist ima vibrirajoči analni čep s 6 hitrostmi vibriranja na enem koncu in 2-stopenjski vrtljivi stimulator na drugem koncu. Izberite, kateri del boste vnesli, drugi pa pustite, da stimulira presredek od zunaj ali pa ga uporabite kot ročaj.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Mira Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Mira spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive kroglice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Purple

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    Se želiš dotakniti orgazmičnega raja? Stimulacija klitorisa je prijetna, če si pri tem pomagate z Lelo Dot, pa bo omamno in nepozabno! Ta čudovita in razkošna gred ima tehnologijo Infinite Loop, ki zagotavlja neprekinjeno eliptično gibanje, medtem ko vas mehka in prožna konica vodi z absolutno natančnostjo. Izbirajte med 8 formulami ugodnosti z različnimi intenzivnostmi in igrajte sami ali v paru!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nilo Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Nilo bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam vrtljivo konico z 10 funkcijami G-točke in 10 + 10 funkcijami vibracij za G-točko in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 154 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.