×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za moške

Elementi 33 do 64 od 309 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je izboljšana različica masturbatorja Revo 2. Stealth ima tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča več svobode, ki ga lahko uporabljate vi ali vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Slim

    Rotacijski masažer prostate in dyke Nexus Revo Slim je čudovita igrača za začetnike in vse tiste, ki imate radi igrače nekoliko manjše velikosti. Deluje po enaki in preverjeni tehnologiji kot ostali izdelki Nexus iz linije Revo, tako da ste lahko prepričani, da bo vašo prostato razvajal s popolno usmerjeno stimulacijo, hkrati pa ne pozabite na svoj jez, kar bo povečalo razburjenje. Uživajte v večstopenjskem vrtenju in enostavnem čiščenju zahvaljujoč vodoodpornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cloneboy Personal Dildo

    Razveselite sebe in svojega nasprotnika in skupaj doživite prijeten intimno-ustvarjalni trenutek, v katerem boste ustvarili popolno silikonsko repliko penisa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ, četrtina pa je kot pokončna erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Clone A Willy Glow in the Dark Pink

    Z našim kompletom za domači dildo lahko izdelate natančno vibrirajočo silikonsko repliko kateregakoli penisa. Komplet za odlivanje Clone-A-Willy zajame neverjetno realistične podrobnosti, zato je najbolj personalizirana spolna igrača na svetu!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Vaše jajce ljubezni Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations je vsestranska in orgazmična igrača, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Uživajte v razkošno vznemirljivi izkušnji z vibratorjem Luxe Touch-Sensitive. Gre za leglo podobne tehnologije, v njegovem telesu sta dva senzorja, ki se aktivirata s silo pasti. Nosite jih z orgazmom in izbirajte med 10 vibrirajočimi in pulzirajočimi funkcijami, ki vam jih ponuja ta inovativna igra.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Big Boy

    Ne glede na to, ali hoče, kar hoče, vas zanima samo velikost? Big Boy te bo dobil! Je realističen vibrator s popolno žilico mehkega materiala in z več hitrostmi vibracij. Svoje velike sanje spremenite v resničnost z vibratorjem Big Boy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava in biserni vibrator v enem! Wand & Pearl Vibrator znamke Javida je kombinacija klasične masažne glave na eni strani in vibratorja z vrtljivimi kroglicami na drugi strani. Glava je domiselno ukrivljena in prožna, tako da zlahka dosežete vsa pomembna mesta. Uživajte v 7 načinih vibriranja in 3 načinih vrtenja kroglic!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripravite se na deset neverjetnih dni spolnih spletk in užitkov s to zapeljivo darilno škatlo. Vsak dan s svojim ljubimcem odkrijte skrivnostna vrata in odkrijte čutno ali bondage poslastico, v kateri boste našli predmete zanj, zanjo in za oba.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Love Box International

    Vse, kar potrebuje za zapeljevanje in romantično zabavo, v eni škatli za neverjetno nizko ceno! Čeprav se lahko vsebina občasno nekoliko razlikuje, je eno gotovo – igrače Love Box bodo zabavale oba. Ali začnete z lisicami ali morda naravnost z vibratorjem ali analnim čepom?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Ali sanjate o popolnoma realističnem in čutno vibrirajočem penisu z dimenzijami, ki so točno za vas? Ta rjavi vibrirajoči dildo Lovetoy vas ne bo navdušil ne le s svojo dolžino in intenzivnimi tresljaji, temveč tudi z vsako svojo natančno oblikovano žilo za žilo in veličastnim želodom. Vaše fantazije bodo nenadoma zaživele! Dildo je močan, a tudi prilagodljiv glede na vaše potrebe in je končan z močnim priseskom. Predaj se mu in ne bo ti žal.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ali ne samo vi, ampak tudi vaš kolega hrepenite po čutnih vibracijah med ljubljenjem? Ta zaljubljenec par bo z veseljem izpolnil vaše želje! Prav zaljubljen bo z vami in stopnjeval doživetja ob vsakem prodoru, saj bo z vibracijami stimuliral penis, nožnico in klitoris. Uživajte v pridihu visokokakovostnega in mehkega silikona in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravite se na rokenrol z masažno napravo za prostato P-Rock™. Ta inovativna nova masažna naprava za prostato za moške je popolna spolna igrača, ki jo lahko uporabljate sami ali s soigralcem. Njegova edinstvena, ukrivljena oblika je idealna za hkratno stimulacijo prostate in testisov, zato se pripravite, da vas bo popolnoma razburila!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Clear Masturbator Wand Attachtment Transparent

    Nastavek za palico je masažni pripomoček, s katerim boste doživeli nove ravni užitka in radosti. Možnosti so neskončne!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Edinstvena oblika in popolnoma močne vibracije, s katerimi boste poleteli v orgazmično nebo, je Pretty Love Characters Vibe. Ima dvojni konec, prvi je gladek, drugi pa fino nazobčan in je povezan z močno in mehko silikonsko verižico. Predvsem pa je ta igrača vsestranska, postala bo priljubljen pripomoček za lezbični seks, pa tudi za moške in ženske ali samostojne igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Poseben napihljiv kavč z realistično oblikovanim vibratorjem. V srednjem delu sedeža je ojačan, ob straneh ima dva ročaja za enostavno rokovanje. Brezstopenjsko nastavljiva intenzivnost tresljajev.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Clone A Willy Glow in the Dark Blue

    Z našim kompletom za domači dildo lahko izdelate natančno vibrirajočo silikonsko repliko kateregakoli penisa. Komplet za odlivanje Clone-A-Willy zajame neverjetno realistične podrobnosti, zato je najbolj personalizirana spolna igrača na svetu!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    S to vibrirajočo analno raketo se prepustite nezemeljskim višinam užitka! Narejen je iz čudovito mehkega dvoslojnega silikona in je zelo enostaven za upravljanje z gumbom na podstavku. Uživajte v ergonomski obliki in vseh strastnih izkušnjah.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Black

    Loki bo ugajal predvsem moškim, ki se ne bojijo odkrivanja novih dimenzij užitka. Popolnoma anatomsko oblikovan in popolnoma ukrivljen za intenzivno masažo moške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Na splošno velja, da je bolje dajati kot prejemati. Letos podari darilo, ki ti bo podarilo čuten in sproščujoč orgazem! Ta CELEBRATE YOURSELF BOX nemških strokovnjakov za erotične pripomočke FUN FACTORY je vznemirljiv darilni set, ki vsebuje tri leta preverjenih uspešnic. Odkrijte njegovo vsebino sami ali v paru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 309 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.