×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji G-točka silikona

Elementi 161 do 192 od 531 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trojna 10-stopenjska stimulacija v mogočni mali igrači! Naj vam teksturiran del sega do kolen s čudovito debelim obsegom in tankimi naramnicami, ki so prilagodljive in oblikovane tako, da vas ovijejo v čisti užitek. "Komolec" del je upogljiv, zato se Petite Ticker popolnoma prilagodi vašemu telesu. S krmilnikom izberite stopnjo stimulacije, ki jo želite!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna in navihana igrača za strastne pare, ki želijo uživati v še intenzivnejši ljubezenski izkušnji! Zuna je parni vibrator, ki bo med seksom spodbudil oba partnerja hkrati. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite igračo ali jo nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, ki bodo navdušile točko G, klitoris in penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najboljši prijatelj za samotne večere! Angus je senzualni vibrator s šok funkcijo in 2 močnima motorjema, s katerima lahko popolnoma uživate v svojem orgazmičnem potencialu. Ponudil vam bo 8 načinov vibriranja in 8 načinov udarca in ne samo to, zahvaljujoč traku boste uživali tudi v stimulaciji klitorisa. Uživajte v neverjetnih lastnostih, mehkem silikonskem materialu in moči 2 močnih motorjev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Berry

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratkotrajno stimulacijo G-točke in klitorisa, da preprečite vibracije in tlačni val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Ali veste, kaj je mikrorobotika? Je funkcija orodja Ondra, ki intimno posnema božanje prstov in tako neverjetno draži točko G. Edinstvena oblika igrače razume obline ženskega telesa in je narejena iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v najbolj zvesti in prijetni repliki človeškega dotika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Rock N'Ride ima 2 zmogljiva motorja in je pripravljen, da vas potroji! Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi Female Attachment

    Si želite še bolj raznolikih užitkov od vaše masažne glave Domi? Dobili boste možnost, da ga nadgradite s tem podaljškom, katerega roka bo neskončno stimulirala vašo občutljivo točko G, teksturirani del pa bo dražil vaš klitoris. Odkrijte še več potenciala vaše ljubljene Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo navdušil le s svojim realističnim videzom, temveč tudi z vznemirljivimi funkcijami. Njegovo rahlo ukrivljeno telo bo udobno doseglo vašo najbolj občutljivo točko in jo spodbudilo z močnimi vibracijami. Classic Slim je izdelan iz mehkega silikona, ki je prijeten na dotik in tudi varen za telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nova We-Vibe Sync je zasnovana za skupno uživanje za vse. Prijetne in močne vibracije stimulirajo klitoris in točko G, zahvaljujoč novi obliki pa boste uživali tako v vibracijah kot vznemirjenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojna stimulacija in izjemno močne vibracije! Ta vibrator Javid ima elegantno obliko in izdelavo, ki bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Majhna naramnica z mehkimi jezički bo božala klitoris, jajčice bodo poskrbele za analne užitke, prav pa bosta prišli tudi nožnica in G-točka. Uživajte na vse ali nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ali sanjate o skoraj realističnem vibratorju za res odlične orgazme? Z vibratorjem Dorcel Real sprostite svojo strastno domišljijo na polno! Spogleduje se z vami skozi 7 nastavitev vibracij in 4 načine intenzivnosti, tako da dosežete svoje cilje v obliki vrhov užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Privoščite svoji G točki masažo, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba niti premakniti prsta, da dosežete orgazem – je prostoročno!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Iščete igračo, ki bi ugajala obema? Parni vibrator Anne's Desire bo popoln! Je eleganten, čuten in predvsem vznemirljiv. Ima tehnologijo WATCHME, ki omogoča enostavno in udobno upravljanje tresljajev preko ure in vibratorja kot takega boste najbolj uživali pri ljubljenju, saj bo stimuliral tako nožnico kot penis. Pridite izvedeti več!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G z uporabo dveh motorjev za urin. Obseg omejevalnega vibriranja vibratorja združuje praktična pogajanja s popolno stimulacijo uporabnih točk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bruno Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Bruno, cenovno ugoden vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Konica za stimulacijo točke G je prijetne teksture in pametno ukrivljena. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredi nekaj zase in povabi svojega razburljivega prijatelja Bruna v svojo spalnico!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 531 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.