×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji G-točka

Elementi 97 do 128 od 581 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Pink

    Izboljšan G-spotter je boljši kot kdajkoli prej! V primerjavi s predhodnico ima Mona 2 2x več urina za intenzivnejšo stimulacijo. Poleg tega je Mona 2 100% vodoodporna.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Ali želite uživati v svoji spolnosti? S to masažno glavo iz kolekcije Moove bo to najlažje in najbolj prijetno. Z njim lahko uživate v 10 funkcijah vibriranja, s katerimi lahko uživate v intimnih delih ali masirate mišice kjerkoli na telesu. In to še ni vse, igrača vam ponuja vibracije tudi z druge strani! Privoščite si intenzivna in razburljiva doživetja z vibracijami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate o lepi in kvalitetni odeji, ki bo poskrbela za vašo g-točko? Amyin vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je lepa in elegantna, na prvi dotik je neverjetno mehka in prijetna, saj je narejena iz silikona. Navdušite vas 6 strastnih načinov od vibracij do pulziranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni je specialist za vašo točko G! Njegova učinkovita ukrivljena zasnova udobno doseže tudi G-točko ali prostato. Ima mehko silikonsko površino, zaradi česar je izjemno udoben in prijeten za uporabo. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. Verjame se, da je GIGI najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih G-točk, ki je bil zasnovan.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova in izboljšana različica kultnega vibratorja srednje velikosti podjetja LELO, ki zagotavlja najintenzivnejše zadovoljujoče občutke z gladkim in čutnim dotikom. Ta nadgrajena uspešnica LELO vključuje 100 % močnejše vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G hkrati z uporabo tresljajev dveh močnih motorjev. Zahvaljujoč zadrževalnemu obroču vibrator združuje praktično rokovanje s popolno stimulacijo točk užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Pustite se razvajati s tem priročnim maserjem in vibratorjem v enem. Razveselila vas bo s pomočjo čutnih valjčkov, zaradi katerih bo v vašem telesu vzbujala užitek. Želite več? Vibrator iz drugega dela vas boža na najbolj občutljivih mestih, točno tam, kjer se nahaja G-točka. Uporabite Fireball za sprostitev mišic in lajšanje bolečin po telesu, pa tudi za vznemirljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson iRide Pink

    Sedlajte iRide in ga tako vznemirljivo vozite, medtem ko ste na cilju orgazma. Sami izberete ritem, hitrost in naklon vaše vožnje boste določili z lastnim gibanjem telesa. Edinstven Doc Johnson iRede vas bo spodbudil med vožnjo z dvema neodvisno nadzorovanima deloma, ki ciljata na vaše erogene cone. Naravno ukrivljena konstrukcija omogoča čutne ritmične gibe, oblazinjena blazina pa poskrbi, da vse teče gladko in popolno. Vaš novi najzvestejši ljubimec je narejen iz najkakovostnejšega ABS/TPR materiala in je tukaj, da vam pokaže razburljivo ekstazo na zabaven in igriv način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, ste že našle svojo točko G? Vemo, da iskanje ni zabavno in včasih zahteva veliko potrpežljivosti, vendar je to hkrati tudi velika zmaga. S tem vibratorjem boste enkrat ali dvakrat našli svojo točko največjega užitka! In če ste eden izmed srečnejših in veste, kje je vaša G-točka, je to popolna igrača, s katero ga lahko dražite. Izbirajte med 12 načini vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženske in rože so neločljiva kombinacija! Rože pričarajo nasmeh na obraz in so idealno darilo za vsako priložnost. Toda katera roža je najboljša? Imamo zasebni namig, da bo to čutna vrtnica iz Paloquetha. Vse zadrege erotičnih pripomočkov je konec, ta vrtnica izžareva romantiko in ljubezen. Poleg tega neguje klitoris in notranji del vagine, v njegov mehak silikonski material pa se boste zaljubili na prvi dotik!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajoče bojne glave, ki jih navdihujejo močni egipčanski faraoni! Oddaja močne vibracije, skoncentrirane v glavi, zato vam zagotavlja intenzivno in neposredno stimulacijo. Njegove funkcije bodo vzljubile ne le vaša občutljiva področja, ampak tudi utrujene in boleče mišice po vsem telesu. Znebite se stresa, sprostite se in se dobro počutite s to razkošno masažno glavo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Vibrator Hammer je vznemirljiva pustolovščina, ki vas ne bo pustila tiho. Zmogljiv vibrator z izrazito oblikovano površino in stimulativnim "zajcem". Medtem ko uživate v vaginalni stimulaciji, je zajčja glava posvečena vašemu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo Gumbom bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Želite vse v enem? Ta čudoviti pripomoček vas bo popolnoma očaral! Njegova glavna funkcija so močni udarci s tremi hitrostmi (dolžina udarca 3,2 cm), odlična pa je tudi oblika, ki cilja na G-točko ali prostato. Dolg in ergonomski ročaj bo olajšal rokovanje, čutna tekstura pa vas bo še bolj navdušila. Pustite se torej prevzeti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenziven užitek za vse vaše občutljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Black

    Se tudi vam zdi, da je dvojna stimulacija boljša od stimulacije v enem mestu? Tako je razmišljala tudi Lelo, odvetnik pa se pripravlja na najbolje razvit zajčji vibrator na svetu - Sorayo 2. Zelo drago bo, da se tvoja točka g in klitoris izgubita, zaplešeta, urina in neopazna. Zagotovo boste ga vzredili. Vendar pa ne ločite in povečajte prednosti elegantnega vibratorja.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 581 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.