×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klasični vibratorji

Elementi 33 do 50 od 50 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Njeno telo je hrepenilo po igrači z oblinami, ki bi jo razumela. Hrepenel je po fleksibilnosti in popolni prilagoditvi. In potem ga je našla. Očarljiva ljubimka vijolične barve, ki izžareva užitek. Potreboval je le en pritisk na gumb, da je zavibrirala zanjo, in globoko v njeni špranje je užival v neskončno močnih vibracijah. In potem se je tresla.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo zadušil s svojo realistično vizijo, tudi z vznemirljivimi lastnostmi. Dobro zaščiteno telo vašega telesa bo na udoben način doseglo vašo najboljšo točko in ga vzbudijo možne vibracije. Classic Slim je narejen iz mehkega silikona, ki je na otip sprejemljiv in tudi za telo kuhan.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    Se ne morete prepustiti klasiki? Tudi mi ne, zato smo v našo ponudbo vključili ta vibrator s klasično, znamenito obliko, ki pa skriva presenetljivo skrivnost. To je resnično zmogljiv napreden motor, ki proizvaja tresljaje od nežnih do resnično divjih. Izbirajte med 10 hitrostmi in uživajte v pravem užitku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap ponuja dva načina stimulacije: tapkanje in vibriranje, oba pa sta opremljena z 10 različnimi načini. Poleg tega trije motorji skupaj zagotavljajo prijeten trenutek za uporabnika. Swap je popoln vibrator za stimulacijo točke P ali G.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Iščete svojo prvo ali preverjeno klasiko? Ta večstopenjski vijolični vibrator z zasukano površino bo pravi. Tako vas bo zadovoljil, da vam bo zlomil kolena, v njegov super gladek TPR material na površini se boste ob prvem dotiku zaljubili in počakali, dokler ne boste občutili tresljajev. Ni kaj čakati!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Vsaka ženska, ki je mlada, zamudna, estetska, kvalitetna in hitro delujoča študentka. Za te želje je odgovorna blagovna znamka Mae B, ki je pripravila čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam podobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta vibrator Jaima D, s katerim lahko zelo udobno in prijetno dosežete G-točko in skočite v vrtinec strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Nekako kot najboljši oboževalec v fantazijskem bendu. Nekaj podobne naravne gobavosti. Ne jejte več. Mystim Terrific Truman vibrator je močvirje, vlečeno, diskretno in pepelasto. Uporabljajo se za organizacijo orgazmične opreme za vas z dvema motorjema, različnih oblik in materialov. Sprejmite zabavo na orgazmičnem balu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična podoba v podobnih žilah in odraža željo, ki jo potrebujete, skupaj z dolgo dolžino ljubezni. Uporabili so tudi pri otekanju vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je igralec izrezan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Bodi dober s tem "bodi dober" vibratorjem iz Bswisha. Njen dizajn je večna klasika! Je eleganten, vodoodporen in vam ponuja 5 vznemirljivih funkcij. Dodajte isto stiskalnico in uživajte v živi hrani sami ali v pari.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše občutljive notranje predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Purple

    Toda včasih hrepenite po nežnih vibracijah, drugič po močnih tokovih koristi? Louver je vibrator z 10 funkcijami vibriranja, ki omogoča oboje. Poleg tega ima praktičen ergonomski ročaj in mehko silikonsko ohišje s polrealističnim utripom in teksturo za prijetno izkušnjo. Uživajte v njem sami ali odkrijte njegove funkcije vibriranja v pari.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Purple

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Dip Basic Vibrator Periwinkle

    Iščete vsestranski vibrator vrhunske kakovosti, ki vas zagotovo nikoli ne bo pustil na cedilu? Trenutno si ogledujete vibrator Dip, vrhunsko klasiko, ki se ji lahko prepustite. Navdušila vas bo v zaprtih prostorih ali na prostem, odvisno za kaj ste razpoloženi.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Essentials Ribbed Power Vibe Purple

    Simfonija občutkov v vsakem grebenu: spoznajte Essentials Ribbed Power Vibe!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Intense Real Pleasure

    Očarljiv vibrator z močnimi, a tihimi vibracijami znane blagovne znamke Durex. Ima priročne kontrole z vrtenjem podnožja, tako da lahko kadar koli izberete natančno raven, ki jo najbolj želite. Njegova površina je izdelana iz unikatnega materiala mehkega na dotik, v katerega se bo vaša koža zaljubila na prvi dotik. Privoščite si prijetno družbo vibratorja Intense Real Pleasure sami ali s partnerjem.

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • We-Vibe Rave

    Želite najboljše za svojo G-točko? V tem primeru želite Rave prestižne blagovne znamke We-Vibe! Vzbudi vaše čute in zadovolji G-točko na način, da si drugače ne boste nikoli želeli. Njegova edinstvena asimetrična oblika vaše nežne gibe ali zasuke spremeni v stoodstotni užitek, zato poskusite!

    169 €

    103,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Chubby Fun Vibe

    Ali hočeš vse ali nič? Chubby vas bo odlično napolnil in s svojimi dimenzijami navdušil vašo požrešno maternico. Zasnovan je bil glede na to, kar je ženskam najbolj všeč. Ustvarjen je bil za izpolnjevanje želja! Zato mu zaupajte svoje strasti, on to zna narediti.

    30,90 €

    16,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 50 od 50 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.