×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klasični vibratorji

Elementi 33 do 64 od 96 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Razvito za spodbujanje in povečanje orgazma! Ta čudovit domišljijski dildo je popolnoma ukrivljen in popolno oblikovan, da vam nudi edinstveno razburljivo doživetje! Natančno bo ciljal na G-točko in ga navdušil z močnimi tresljaji. Všeč so njegove značilnosti, oblika in neverjeten galaktični dizajn!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Kaj lahko najbolje posnema seks? Dodatek! Ta impresivni vijolični vibrator ima tudi to sposobnost, tako da bo igrivo izpolnil vaše divje fantazije. Lahko dodaja mehko, pa tudi trdo, samo od nas bo odvisno, kaj hoče od te luksuzne silikonske igrače. Sprejmite izziv in se pustite očaran s čutnim potiskom do dih jemajočega orgazma.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ta rdečelaska vam bo zlomila kolena zaradi močnih tresljajev, svilnato gladke površine in možnosti priklopa na trak. Njegov močan motor je opremljen s 5 nastavitvami vibracij s 5 ritmi in je polnilni. Močna končna priseska se bo prilepila na vsako gladko površino, v kateri boste uživali predvsem v kopalnici, saj je igrača vodoodporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Obožujete presenečenja? Ko ta dildo pomočite v vročo barvo, spremeni barvo! Visoka temperatura spremeni njegovo barvo v vesoljsko vijolično, sobna temperatura pa v neonsko roza. Zaljubite se v njegov izjemno prijeten material in močne vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X spiralni silikonski vibrator STD Vijačite sebe ali svojega partnerja s tem močnim vrtalnim vibratorjem! Prepustite se edinstveni vijačni teksturi vzdolž gredi tega vibracijskega gonga. S 3 hitrostmi in 7 funkcijami je ta igrača vsestranska za vse uporabnike in vsako razpoloženje. Kljub zastrašujočemu vzorcu ima ta spolna igrača prožno konico in mehak stožec za nežen vstop ter se med uporabo upogiba skupaj z vašim telesom. Vrtajte se znova in znova - ta igrača se polni prek USB-ja in je vodoodporna po standardu IPX6 za uporabo pod tušem ali v kopalni kadi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ali sanjate o skoraj realističnem vibratorju za res odlične orgazme? Z vibratorjem Dorcel Real sprostite svojo strastno domišljijo na polno! Spogleduje se z vami skozi 7 nastavitev vibracij in 4 načine intenzivnosti, tako da dosežete svoje cilje v obliki vrhov užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Brskate po e-trgovini in se sprašujete, kaj potrebujete iz naše ponudbe? Pri tem vam bomo malo pomagali - ta srebrni vibrator zagotovo potrebujete in morate imeti! Ima 10 močnih zabavnih funkcij vibriranja, preprosto upravljanje ter gladek in mehak dotik. Z njim uživajte v različnih igrah in ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite prek kabla USB!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Nereos vibrator vas bo navdušil s svojo dodatno stimulativno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Svetlo roza vibrator svetovno priljubljene blagovne znamke Evolved. Ima edinstveno funkcijo povečanja moči, kar pomeni, da vam zagotovi 10-sekundni izbruh največjega vibriranja v trenutku, ko o tem spregovorite sami. Poleg tega ima popolnoma spodbuden realistično oblikovan želod in 8 edinstvenih hitrosti. Konča se z učinkovitim priseskom, zahvaljujoč kateremu lahko uživate tudi v svojih najljubših prostoročnih igrah.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas razstavi ne le z dokazanimi vibracijami, temveč tudi z vse bolj priljubljenimi funkcijami elektrostimulacije. Tako vam bo ta vibrator ponudil 5 strastnih načinov elektrostimulacije in 7 vibriranja z ločenim nadzorom. Upajte si doživeti elektro-razburjenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Benelos vibrator vas bo navdušil s svojo genialno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beau Purple

    Da bi bile vaše potrebe vedno v celoti zadovoljene, morate imeti univerzalnega pomočnika. To je lahko ta Beau vibrator iz svilnato mehkega silikona z 12 močnimi vibracijskimi funkcijami. Je modernega, elegantnega videza, prijeten je na dotik in zagotovo boste cenili udobno rokovanje. Pridite, dovolite, da vas prevzame neverjetno navdušenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je bil nadgrajen in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta moderna igrača se prilagodi vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, vznemirja in sproža najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko kombinirate z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnimi erotičnimi videi ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svojo bolečino.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Wand

    Ta stilistka iz California Exotics izpolnjuje vse zahteve, ki jih postavljajo sodobne erotične igrače. Narejen je iz prijetno mehkega in tudi upogljivega silikona, ima 10 funkcij vibracij, njegov gibljiv vrat pa vam omogoča, da pridete točno do mesta, ki zahteva največ tresljajev. V njegovih drobovjih je močan motor, ki se polni preko USB-ja, hkrati pa je vodoodporen in enostaven za uporabo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomočnik za pravi orgazem! Real Vibration M je očarljiv vibrator iz zelo prijetnega silikona, s katerim boste sprostili svojo domišljijo. Je rahlo realističen in vam ponuja 7 intenzivnih funkcij in 4 načine intenzivnosti. Spogledujte se z njim in dosezite vrhove.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 96 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.