×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klasični vibratorji

Elementi 129 do 160 od 180 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo zadušil s svojo realistično vizijo, tudi z vznemirljivimi lastnostmi. Dobro zaščiteno telo vašega telesa bo na udoben način doseglo vašo najboljšo točko in ga vzbudijo možne vibracije. Classic Slim je narejen iz mehkega silikona, ki je na otip sprejemljiv in tudi za telo kuhan.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Vstopite v svet seks igrač prihodnosti! Obstaja druga generacija blueMotion! Njegova oblika je kot nalašč za ciljanje na točko g, njen nadzor prek aplikacije pa bo zabaval pare in samostojne posameznike. Preizkusite vse načine vibriranja in kako se vibrator odziva na zvok prek aplikacije ali ustvarite lastne vzorce vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika z edinstvenimi lastnostmi. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar si želite. Je močan in hkrati zelo tih, ponudil vam bo 8 programov vibriranja in 5 neverjetnih načinov elektrostimulacije ter program za trening medeničnega dna. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je vznemirljiv vibrator za potiskanje iz linije SeXentials by TOYJOY. Ta navzgor in navzdol usmerjeni vibrator vas bo s svojimi senzualnimi spretnostmi in vznemirjenjem popeljal v nove višave intimnih užitkov. Silhueta z dvojnim motorjem in polnilnikom USB ponuja 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja v kombinaciji s funkcijo potiskanja, ki navdušuje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Vsaka sodobna ženska hrepeni po izdelkih, ki gredo s časom, so estetski, kakovostni in hkrati učinkoviti. Blagovna znamka Mae B je prisluhnila tem željam in pripravila ta čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam sodobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Iščete svojo prvo ali preverjeno klasiko? Ta večstopenjski vijolični vibrator z zasukano površino bo pravi. Tako vas bo zadovoljil, da vam bo zlomil kolena, v njegov super gladek TPR material na površini se boste ob prvem dotiku zaljubili in počakali, dokler ne boste občutili tresljajev. Ni kaj čakati!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Eco Vibrator Pink

    Vibrator za vse, ki skrbite za okolje! V čast nam je, da vam lahko predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100 % biološko razgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Njena valovita oblika vam omogoča igranje različnih iger, zato pridite in naredite to ekološko."

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je edinstven vibrator, ki so ga oblikovale ženske za ženske. Na prvi pogled vas bo očaralo njegovo svilnato mehko silikonsko ohišje, ki ga tvorijo vrste gub in je odlično oblikovano, tako da se udobno prilega vaši roki. Tako bo dotik vibratorja Iroha Zen popolnoma prijeten, ga razdražil, zasukal in pustil, da vaša vagina podleže tako vznemirljivim občutkom, da boste lahko v najbolj zadovoljnih orgazmičnih stanjih nekaj minut lebdeli nad tlemi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se v ta vibrator s priročno drsno kroglico, ki bo dražila in uživajte v občutljivi točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Vsaka ženska, ki je mlada, zamudna, estetska, kvalitetna in hitro delujoča študentka. Za te želje je odgovorna blagovna znamka Mae B, ki je pripravila čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam podobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pustite se, da vas odnesejo valovi užitka z vibratorjem California Dreaming. Vašo G-točko skrije do najbolj divjega orgazma! 3 stopnje utripanja bodo neverjetno prijetne, kot tudi 10 vibrirajočih vzorcev. Poseben plapolajoč konec te igrače je tukaj samo za neskončno strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Ni nujno, da je vibrator le penis z žilami! Lahko je tudi ljubka in zabavna igrača s slikami sladoleda, na primer, ki vam pričara nasmeh na obraz. Uživajte v vibracijah, skritih v tem orodju omejene izdaje, katerega cilj je prinesti veselje, vznemirjenje in zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrator za vse, ki skrbite za okolje! V čast nam je, da vam lahko predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100 % biološko razgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Njegova univerzalna zasnova vam omogoča igranje različnih iger, zato pridite in naredite to ekološko."

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mehak, prilagodljiv dizajn, ki elegantno sledi oblinam ženskega telesa. Priporočljivo za tiste, ki iščejo nežne dotike in nebeško mehkobo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, točno tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Amour Silicone Wand

    V Jopen Amour Wand se boste zaljubili na prvi pogled. Je sladko roza vibrator s 35 nastavitvami vibracij in svilnato mehko površino. Poleg tega je tudi vodoodporen, zelo učinkovit in ima čudovito prožno telo, tako da se prilagaja ne le vašim razmerjem, ampak tudi vašim potrebam. Zabavajte se s to čudovito igračo s čudovitim koncem srca in podležite neskončno prijetnim orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrator Vibe Therapy Delight je vibrator brez primere za ženske, njegov skriti konec za dražbo G-točke poveča učinek dražbe. Druga dražbena točka je slika v obliki zajca z vibriranjem za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Lola Teal

    Čudovit vibrator za vse priložnosti! Ima 10 funkcij intenzivnih vibracij in edinstven spiralni dizajn, v katerega se boste zaljubili. Čeprav je relativno majhen, vsekakor ni škodljiv, saj ga imaš vsaj povsod pri sebi in vedno pri roki. Uživajte v svilnato mehkem dotiku njegove silikonske površine!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta vibrator Jaima D, s katerim lahko zelo udobno in prijetno dosežete G-točko in skočite v vrtinec strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Daniel Pink

    So vaši večeri samotni? Nehaj in si priskrbi Daniela, vibrator osupljive oblike in funkcije intenzivnega vibriranja s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Daniela v svojo spalnico!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Royal Gem Shiny Rechargeable ABS Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta luksuzni vibrator ima eleganten kovinski zaključek in spominja na kronski dragulj. Njegov rahlo zašiljen konec je idealen za natančno ciljanje klitorisa, nova generacija F-1 motorja pa vas bo navdušila z neverjetno močjo tresljajev. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Loveline Liora Pink

    Orgazmični prijatelj na svetilkah! Loveline Loira je odlično oblikovan vibrator, ki se neposredno dotakne vaše točke G. Všeč vam bodo njegove močne, a tihe vibracije, saj boste z njimi odkrili orgazmični potencial svojega najbolj občutljivega imena telesa, G-točke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična podoba v podobnih žilah in odraža željo, ki jo potrebujete, skupaj z dolgo dolžino ljubezni. Uporabili so tudi pri otekanju vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je igralec izrezan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantni, lepi in ročno izdelani s pozornostjo do podrobnosti, to so izdelki iz Inciclesove luksuzne linije steklenih dildov in analnih čepkov, ki vam bodo vzeli dih. Vsaka je narejena iz lomljenega stekla in vse so unikatne, igrive in lepe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je v bistvu na stotine igrač v eni. Ustvarite pravo obliko zase, bodisi za samostojno igro ali skupno rabo s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Bodi dober s tem "bodi dober" vibratorjem iz Bswisha. Njen dizajn je večna klasika! Je eleganten, vodoodporen in vam ponuja 5 vznemirljivih funkcij. Dodajte isto stiskalnico in uživajte v živi hrani sami ali v pari.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Black

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Doživite intimni užitek in navihano veselje spiralne površine tega vibratorja! Njegov igriv dizajn je na prvi pogled videti srčkan in nedolžen, vendar naj vas ne zavede. Ima veliko neverjetno moč. Izberite njegove 4 načine vibriranja in 3 hitrosti vibriranja in našli boste blaženo zadovoljstvo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta prilagodljiv vibrator Eliza, ki se bo vedno držal v položaju, v katerem ga upognete.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Organic Wave Vibrator Pink

    Vibrator za vse, kar potrebujete! Deloma vam zlahka predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100% biorazgradljiv izdelek iz škroba na osnovi PLA plastike. Njegova univerzalna oblika vam omogoča igranje različnih iger, vendar dodajte in uredite okolju prijazno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše občutljive notranje predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon izstopa med drugimi igračami! Je čutno črna s kromiranimi detajli na dnu. Narejen je iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je svilnato mehak in mehak na dotik, gumbi pa poskrbijo za udobno upravljanje. Uživajte v njegovi mehki konici, ukrivljeni obliki s stimulativnimi grebeni in dosežete svojo točko G, medtem ko nežno božate klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 180 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.