×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji 10 - 14,9 cm stimulativno

Elementi 65 do 96 od 123 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta razkošna vibrirajoča glava ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegova zaobljena glava je idealna za stimulacijo majhnih erogenih con, motor F-1 nove generacije pa vas bo navdušil s svojo neverjetno močjo vibracij. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzen, prava izbira za popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Antony Pink

    Iščete neverjetno in razburljivo veselje po dostopni ceni? Všeč vam bo vibrator Antony! Njegova svilnato mehka silikonska površina vas bo prevzela na prvi dotik, dramatično oblikovana glava pa vam bo prijetno in natančno ugajala, kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v 10 intenzivnih funkcijah in vsakem posameznem orgazmu, ki vam ga prinesejo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne velikosti in hkrati idealen partner ne samo za potovanja! Razveselila vas bo z močnimi in prodornimi tresljaji, ki jih boste s poševno konico usmerili tja, kjer ga boste potrebovali. Poleg tresljajev lahko segreje tudi čutno, kar je bolj seksi, kot si sploh lahko predstavljate. Ljubi ga klitoris, prsi ali karkoli želiš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Odplujte po morju vznemirjenja na otok, imenovan orgazem, s tem osupljivim vibratorjem. Njegovo valovito telo vas bo razvajalo. Njegova majhna velikost bo z vami na poti. Njegovih 5 funkcij vibracij vas bo navdušilo. Njegova vodoodpornost vas bo navdušila med kopanjem. Presenetijo orgazem, ki v tebi vzbudi, potem bo tvoj.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Ta stimulator podjetja Pretty Love bo resnično razumel vaš klitoris in se bo udobno prilegal vaši roki. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate o nečem prijetnem in zadovoljivem? We-Vibe Touch X je najbolj gladek in najbolj prijeten vibrator vseh časov! Pomagal vam bo sprostiti napetost po celem telesu, z njim uživajte v masažah od glave do pet, predvsem pa bo razveselil in pokvaril vaše erogene cone. Uživajte z njim kadarkoli in kjer koli na telesu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Ali želite čutiti popolno zadovoljstvo globoko v sebi? Pulse Union vam bo pokazal dih jemajočo in zasvojljivo ciljno stimulacijo na točno tistem mestu, kjer se rodi prava blaženost. Preizkusite, kako je v roki držati razkošno erotično igračo, ki zapeljivo prisesa na 5 načinov. In kaj več? Pulse Union lahko združite z aplikacijo Svakom in pustite, da vaše navdušenje narekuje na daljavo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Ali potrebujete majhno orožje, ki ga lahko vedno nosite s seboj, če slučajno srečate volkodlaka, čarovnico, vampirja ali drugo pošast? S tem mini vibratorjem boste vedno pripravljeni in njegovih 10 funkcij vibriranja vas bo navdušilo z epsko močjo. Hkrati ga lahko združite s svojim najljubšim dildojem Lock On in dodatno podprete njegovo nedvoumno moč. Oborožite se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator Luxury Bullet vas bo navdušil s svojim značilnim stimulativnim diamantnim vzorcem in 10 vibrirajočimi funkcijami za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Iščete način, kako popestriti delovni večer? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovan je bil diskretno tako, da tiho zdrsne tja, kjer je bilo potrebno, in učinkovito opravlja svoje poslanstvo. Je odlično dimenzioniran stimulator, ki bo všeč vsem spodnjim hlačam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Iščete univerzalni vibrator, da bi odkrili čudovite učinke vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko določate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovativni Satisfyer Threesome 3 s 3 leti uporabe in 3 pogonskimi motorji zagotavlja stimulacijo lobanjskih stanj in klitorisa na širokem območju. Mehki silikon je tako poseben v koži.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste bili vedno neodločni? Heady je točno tista igrača, ki jo potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih enostavno zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika pa je kompaktna, ergonomska in tudi čutna. Imejte Headyja vedno ob sebi in uživajte z njim, kadarkoli želite – sam ali v paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    To je Metal Mike, spoznajte! Je večnamenski kovinski vibrator, ki bo vzljubil vse občutljive dele vašega telesa. Ima domiselno obliko, končna krogla pa vam olajša rokovanje. Izdelan je iz luksuzne kovine, spodnji del pa je silikonski, prav v njem pa je gumb za izbiro med 9 načini vibriranja. Uživajte pod tušem, saj je vodoodporen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Trimy je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele s sukano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Bilie je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z mehko teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Naj vaše zadovoljstvo zacveti s to čudovito roza vrtnico. Presenetil vas bo s prijetno prožnimi cvetnimi listi in spretnim jezikom, ki vas bo božal z 9 načini vibriranja od nežnega do divjega. Obrnite ga in uporabite steblo za prodiranje, je prožen, zato se lepo prilagaja vašemu telesu in vas omamlja z 9 načini vibriranja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotične igre - tudi pod vodo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Želite doživeti pravo navdušenje? Vendar bodite pozorni! Prestižna in svetovno priljubljena blagovna znamka Svakom prihaja s svojo najnovejšo patentirano tehnologijo, ki predstavlja predvajalnik. In kaj vam bo Pulse Pure pokazal? To bo globoka korist, ki jo povzroči ciljno sesanje, med katerim ne boste mogli preprečiti globokega stokanja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Spoznajte Duet, razmeroma majhen vibrator, ki ima na eni strani drobne stimulacijske grebene, na drugi pa popolnoma gladko površino. Služile vam bodo za razburljivo draženje zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris ali bradavice, pa tudi za plitke penetracije. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Jibbys je gladek klasičen vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele z dih jemajočo teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 96 od 123 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.