×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji vibracijski 10 - 14,9 cm

Elementi 97 do 111 od 111 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Ali imate radi skrivnosti? Ta močno vibrirajoča igrača se bo skrila v tvoje spodnjice, vgrajeni zajček pa bo razveselil tvoj klitoris. Z daljinskim upravljalnikom lahko preklapljate med 12 načini vibriranja. Torej morda ne boste zamenjali? Na vas je, ali boste krmilnik obdržali ali ga zaupali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Kaj zagotovo ne sme manjkati v vaši erotični zbirki? Ta mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Primeren je za vaginalno in klitorisno stimulacijo in lahko vibrira v 10 različnih načinih. Je enostaven in priročen za uporabo in se polni s kablom USB. Odkrijte svojo novo najljubšo igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Zadušite se nad kozmično energijo astronomskega praga! Ne glede na to, kako trdi ste, iščete edinstveno igro, ki je met elegance in neskončne ekstaze. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in vibracij urina. Izpolnite si želje, izkopljite zvezdni vibrator in spremenite svoje sani v akcijo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Ali lahko obdržiš skrivnost? Ta vznemirljiva skrivnostna igrača je! Je majhen vibrator, s katerim se boste popolnoma potopili v svet strasti. Njegove izjemno mehke nazobčanosti na silikonski glavi v obliki rože vam bodo dale neverjetno zadovoljiv občutek užitka. Vsaka posamezna zareza prenaša vibracije močnega motorja neposredno na vaše občutljivo mesto. Torej uživajte v blaženosti draženja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Popolna ugodnost za vse tiste, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta majhna ljubezen je narejena iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Imel bo čudno barvo in njegova tekstura vas bo naredila še boljšega, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Funkcija pulzirajočega tapkanja za vaš najbolj občutljiv del telesa! Ta kompakten in očarljiv vibrator Thoumping Touch proizvajalca Sweet Smile ima inovativno funkcijo tapkanja, ki vznemiri vaše zunanje občutljive predele. Njegova prilagodljiva krila zagotavljajo udobno in intuitivno rokovanje, izbirali pa boste lahko med 7 neverjetnimi načini!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris in bo zaradi svojih dimenzij idealna igrača za potovanja, saj ne bo zavzela preveč prostora v vaši prtljagi. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    Ni na zalogi

  • Love To Love O Mega Clitoral & G-Spot Vibrator Pink

    About Mega je očarljiv vibrator za hkratno stimulacijo klitorisa in G točke. Ponuja vam 7 načinov vibriranja in en zamenljiv nastavek. Zasnovan je posebej za stimulacijo G točke in skriva 2 motorja. Nastavek ima dva konica, s katerima lahko stimulirate eno pesmico. Uporabite ga za klitoris in bradavice!

    109 €

    40,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Ford Pink

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Vendar pa to ni le stimulator v stilu "prisesov", je dobitnik nagrade iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris res razumel. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • ToyJoy Icon Couples Massager

    Ta očarljiva vijolična igrača vam bo všeč zaradi 3 različnih uporab. Lahko nadomesti vibrirajoči obroč, lahko je močan vibrator zanjo, pa tudi zanj! Želite stimulirati klitoris, moda ali bradavice? ToyJoy Icon je tukaj, da izpolni vaše želje! Luksuzen na pogled in učinkovit za uporabo, izdelan iz prvovrstnega silikona, ima 3 motorje in je opremljen z več nivoji vibracij in pulziranja. Uživajte v vznemirjenju, ki si ga želite, z ToyJoy Icon in ga umirjeno uporabljajte vsak večer, njegova vsestranskost vam bo omogočila!

    87,90 €

    53,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Razburljiva potreba v vsaki torbici! Ta srčkan mali vibrator vas bo omamil s svojimi močnimi vibracijami. Omogoča vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi bo preklapljal z gumbom in z vibratorjem lahko božate vagino in anal. Sploščena konica vam bo pomagala ciljati na prava mesta, vodotesnost pa bo zagotovila, da lahko vibrator vzamete v kadi ali pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    To je vaša trojna zmaga, štejete, imamo mini vibrator, mazalni gel in vrečko z zadrgo, kaj lahko storite glede tega? Mini vibrator ima vgrajen vibracijski jezik in vam ponuja 7 načinov vibriranja za različno zabavo. Božajte svoj anus ali vagino, odvisno je od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Nalone Ian Bullet Vibrator Pink

    Iščete majhen, a močan vibrator? Nalone Ian vas ne bo razočaral! Je kompakten, a zelo močan. Ponuja vam 20 funkcij vibriranja in vas bo presenetil z globokimi in intenzivnimi vibracijami. Kombinirajte ga z lubrikanti na vodni osnovi in povečali boste vaše navdušenje in zadovoljstvo!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 111 od 111 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.