×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 129 do 152 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black & Silver Kenneth Stimulating Vibe Black

    Se sprašujete, kako narediti vaše intimne trenutke nepozabne? Za pomoč vzemite ta popolnoma natančen vibrator! Ima zaobljeno vibrirajočo konico, ki vas pripelje točno tja, kamor želite iti. Naj gre za ustnice, klitoris, bradavice ali celo presredek, Kenneth vas bo stimuliral s krožečimi vibracijami, ki bodo osvojile vse vaše erogene cone!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prav tako prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas bo navdušil z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Touché S Black

    Uživajte v novih obzorjih užitka s Touchéjem, majhnim, a zmogljivim tulcem za prste z vibracijami, s katerim zaradi okrogle in široke konice lažje dosežete točko G.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Stopite v krog z Ring My Bell. Ta igrača v obliki obroča ustvari edinstveno izkušnjo, idealno za tiste, ki iščejo kombinacijo lahkega stika in močnega užitka.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Majhna, a čisto oblikovana ta čudovita roža prinaša val za valom globoko zadovoljivih nizkofrekvenčnih utripajočih vibracij. Njegovo silikonsko ohišje je mehko na dotik in ponuja različne nastavitve užitka, tako da ga lahko nastavite na utripajoče gibanje, pospešite ali upočasnite stvari za bolj čutno spolno izkušnjo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Buzz Buddy Black Chrome

    Močna vibrirajoča krogla z elegantnim črno-kromiranim videzom. Dvojni konec z obliko šminke na eni strani in zaobljeno konico na drugi.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Thimble Sucking Vibrator Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da nanje pomislite kot na vznemirljivo potovanje s tem prstnim stimulatorjem! Je prijetne oblike za udobno rokovanje in vam ponuja opojno funkcijo sesanja klitorisa ter tresljaje, s katerimi lahko ciljate na primer na G-točko.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Nude Clit Massager Black

    Pri Nude verjamemo v moč čistosti in kakovosti. Zato je vsak naš izdelek natančno izdelan, da vam zagotovi izkušnjo, ki je najbolj naravna. Poslovite se od česar koli manj kot izjemnega in odklenite pravo bistvo užitka z našimi čistimi in prefinjenimi igračami.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Vibe Pad Double Vibration with Remote Control Black

    Vibe Pad je inovativna vibracijska blazinica, opremljena z dvema motorjema, ki vibrirata na dveh ergonomskih lokacijah, popolna za prostoročno stimulacijo erogenih con. Vibe Pad ima 10 različnih načinov vibriranja, ki jih lahko preprosto upravljate s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Svilnato mehak in prožen za vsestranski užitek!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Aiko Black

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Čudovit vibrator Aiko se bo osredotočil na vaš klitoris in vam pomagal odkriti nove občutke, ki ste jih skrivali. Popolnoma gladek in prožen silikon vas bo presenetil s svojo mehkobo in pobožal vašo dušo ter vaš biser uporabnosti. Doživite široko paleto čustev z 10 načini vibriranja!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy O-Sensual Rapture Twin Clitoral or Nipple Vibrator Black

    Ali vaša občutljiva mesta potrebujejo pozornost? Poskrbite za vznemirljive vibracije s tem vsestranskim vibratorjem z 2 prilagodljivima ušesoma. Z njim lahko pobožate klitoris ali bradavice in uživate v ciljni stimulaciji 9 načinov vibriranja s 4 hitrostmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcat Mystic Noir

    Si želite popolnega užitka, ob katerem boste predli kot najbolj zadovoljna mucka? Predstavljamo GCAT, nov izdelek luksuzne znamke Gvibe, s katerim bo vaš klitoris zasijal. Čutno ga bo sesala in ustvarila užitek, ki se bo kmalu sprevrgel v orgazem, ki bo pretresel vaše telo. Uživajte v popolnem užitku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Kako bi se počutili, če bi okoli vratu nosili čudovito kapljico, za katero bi samo vi vedeli, da ni navaden obesek? Ta edinstvena vibrirajoča ogrlica iz gladkega silikona je čudovit kos nakita, ki združuje temno črno in srebrno. Je umetniško oblikovan, moden in vznemirljiv hkrati, saj lahko vibrira s 3 hitrostmi in 7 vzorci.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! 10X Bullet Rechargeable Metallic Black

    Majhen, močan in preprost! Ta vibrirajoča krogla je gladka in trda, da zagotovi zadovoljivo maso za drgnjenje in stiskanje. Uživajte v 10 vzorcih vibriranja kadarkoli in kjer koli - ta hudiček se prilega torbam, denarnicam in celo nekaterim denarnicam! Z lahkoto se skrije v predale in je dovolj neopazen, da ne pritegne pozornosti, tako da lahko igrate na očeh.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Black

    To je za diskretne hedoniste. Za tiste, ki so vedno pripravljeni na zabavo. To je za tiste popotnike, ki imajo s seboj svoje igrače. Za prenočitve in nočitve imate srečo. Ta mini palica se popolnoma prilega med vas in vašega partnerja za vroče seanse, kjer le malo več stimulacije pomaga.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Black

    Popoln sopotnik! Ta majhna paličica se prilega vaši dlani, vendar prinaša močan udarec! Kamor koli greste, ga pospravite v potovalno torbo, torbico, velik žep ali pa ga pospravite doma v predal! Zdaj lahko uživate v svojem najljubšem vzdušju palice, ne da bi zavzeli toliko prostora!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Black

    Pripravite se na udarec s to majhno, a močno vibrirajočo kroglo! Izjemno zmogljivi Bang Bullets vas bodo presenetili s svojo mogočno močjo bobnenja, ki jo je mogoče upravljati s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom – zabrenčite svojemu partnerju po vaši želji doma ali v mestu za razburljivo partnersko igro v javnosti!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shegasm Shegasm Mini 12X Mini Silicone Clit Stimulator Black

    Ta močan vibrator je popoln sopotnik! Uživajte v 3 hitrostih in 4 vzorcih sesanja tega majhnega, a diskretnega stimulatorja klitorisa! Konec je ergonomsko oblikovan z nežno krivuljo, ki se popolnoma poravna s klitorisom za užitek brez napenjanja! Majhen trak nataknite čez prst za tesno prileganje, ki ohranja prijeten občutek na konicah vaših prstov.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Unihorn Wild Spirit Black

    Ustvarite pravo čarovnijo s tem diskretnim mini samorogovim vibratorjem! Zasnovan v kompaktni in ljubki obliki samoroga, Wild Spirit ponuja 10 čudovitih načinov vibriranja in 10 utripov lizanja jezika zahvaljujoč svojima dvema motorjema.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris in bo zaradi svojih dimenzij idealna igrača za potovanja, saj ne bo zavzela preveč prostora v vaši prtljagi. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    Ni na zalogi

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Ste utrujeni in pod stresom? Ustavite se, sprostite in sprostite v masažni kadi. To kroglico vrzi v namočeno kad in daj svoji kopeli vonj po vaniliji, ki lajša stres in lajša vsakodnevne skrbi. Poleg tega vas po raztapljanju žogice v kadi čaka še eno razburljivo presenečenje v obliki mini vibratorja. Potopite se v razkošje in pustite, da se vaše telo in um umirita.

    26,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Greste na zmenek v dvoje? Povabite ta spodnji vibrator kot tretjo osebo, ki bo zabavala oba. Dame si bodo ta zaklad rade volje pripele na spodnjice, svoj krmilnik pa bodo vseeno ljubeče zaupale svojemu dvojniku. Preklapljanje med 10 načini vibriranja bo zabavno, polno raziskovanja in kasnejšega odkrivanja. Poleg tega so Panty Vibe čudovito prijetne na dotik in bodo zaradi praktične pritrditve vedno ostale na mestu.

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    To je vaša trojna zmaga, štejete, imamo mini vibrator, mazalni gel in vrečko z zadrgo, kaj lahko storite glede tega? Mini vibrator ima vgrajen vibracijski jezik in vam ponuja 7 načinov vibriranja za različno zabavo. Božajte svoj anus ali vagino, odvisno je od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 152 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.