×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji klitoris črna vibracijski

Elementi 33 do 64 od 113 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Black

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Ali hrepeniš po popolnem zadovoljstvu? S Sono 2 boste lebdeli na valovih neskončnih orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Tongue Tied Vibrator Black

    Ti je najbolj všeč, ko ti gibčen jezik neguje klitoris? Zdaj lahko uživate v tej spodbudi, kadarkoli se vam zahoče. Tongue Tied Vibrator posnema občutek lizanja z jezikom, njegov priročen silikonski jezik pa je shranjen v etuiju, ki se popolnoma prilega vaši dlani. Teksturiran jezik se ne bo nikoli utrudil in vedno boste imeli na izbiro 10 čudovitih načinov vibriranja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Eleganten in okusen mini vibrator z eno močno vibrirajočo hitrostjo bo zaslepil vse vaše živčne končiče, ki mu jih dovolite obiskati.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ta "čarobni" prstan vam bo zavidal Arabella! Uporablja se za upravljanje mini vibratorja, skritega v posebnem žepu seksi čipkastih spodnjic. Uživajte kadarkoli in kjer koli, sami ali s partnerjem, podnevi ali ponoči.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Črni mini vibrator, okrašen z bleščečimi kamni z gladko površino, bo s svojo eleganco očaral vsako sodobno žensko. Ima majhne dimenzije, a tudi močne vibracije, ki bodo maksimalno stimulirale vsak del vašega telesa, za katerega se odločite ugajati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste popolni in želite samo popolne izdelke? Ta vibrator je na prvi pogled vrhunec popolnosti in orgazem, ki bo prinesel vašo rožo, bo popolnoma intenziven in sproščujoč. Močne in globoke vibracije, ki prihajajo iz žametno mehkega silikonskega ohišja, vas bodo pripeljale do prvega dobrega! Nato lahko poševno konico usmerite na katero koli mesto, ki bo zahtevalo stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v balzam za ustnice s fino zaobljeno konico iz najkakovostnejših materialov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Vibe Pad Double Vibration with Remote Control Black

    Vibe Pad je inovativna vibracijska blazinica, opremljena z dvema motorjema, ki vibrirata na dveh ergonomskih lokacijah, popolna za prostoročno stimulacijo erogenih con. Vibe Pad ima 10 različnih načinov vibriranja, ki jih lahko preprosto upravljate s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Iščete univerzalni vibrator za odkrivanje čudovitih učinkov vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko prilagajate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    So vam všeč dodatki razkošnega videza? Zaljubili se boste v ta elegantno minimalističen črni mini vibrator! Njegovo relativno majhno ohišje skriva veliko energije in zagotavlja maksimalno zmogljivost vibracij. Dražite ga s svojimi občutljivimi kraji ali ga povabite na par iger.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v maskaro s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate podjetja Zero Tolerance. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Svilnato mehak in prožen za vsestranski užitek!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Abbott Black

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Pan-T Vibe Black

    Pan-T Vibe je nov koncept diskretnih vibrirajočih spodnjic, v katerih boste z najboljšim perilom občutili osupljiv užitek.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    So vam všeč skrivnosti in razburjenje? Ta igrača bo vaša vznemirljiva skrivnost! Prihaja v kompletu s seksi čipkastimi hlačkami in daljinskim upravljalnikom v obliki srca. In za kaj gre? Majhen diskreten, a priročen vibrator, ki je vstavljen v spodnje hlačke, da vibrira vašo vulvo v vibracijskem ritmu, ki ga narekujete krmilniku. Pustite se razvajati!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Sanjate o toplem in ljubečem dotiku? Ta stimulator s funkcijo gretja vam bo zagotovil različne masaže in doživetja. Primeren je za erotično stimulacijo in sprostitev mišic po celem telesu. Tri masažne žogice na eni strani so čudovito prijetne in vam ponujajo 10 načinov vibriranja, na drugi strani igrače pa je grelna površina. Zgrabite to čutno igračo in pobožajte vsak del svojega telesa, ki to zahteva.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 113 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.