×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji klitoris vibracijski

Elementi 161 do 192 od 611 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Njegov zgornji del deluje kot vibrator s pritiskom in razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska v 11 prednastavljenih intenzivnostih.Ovalna konica na spodnjem koncu ozkega stebla je idealna za ciljno stimulacijo celotnega telesa - s krožno stimulacijsko konico lahko stimulirate vsa erogena območja, kot so kroglice užitka, bradavice ali anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? Ta majhna in izjemno gladka silikonska slušalka z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Sledite svoji blaženosti, ko mirne, globoke in drdrajoče vibracije z veliko natančnostjo zadenejo vašo sladko točko.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! To mora biti vaš ček, preden odidete od doma. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, in biti pripravljen pogosto pomeni, da to tudi storiš. Ta majhna čarobna palica je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen, a izjemno močan vibrator, ki ga boste oboževali sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Naj vas očarajo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in ga lahko udobno usmerite na najbolj občutljiva mesta, ki komaj čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igračo. Predaj se in opazuj, kako cvetijo rože orgazma na travniku vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in zmožnost stimulacije vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Očarale vas bodo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in se lahko na udoben način uporablja tudi za najbolj privlačna mesta, ki čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igro. Prodaja in opazujte, kako na travniku cvetijo rogovi orgazma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polnega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasika, ki je ne smete zamuditi v nobeni zbirki spolnih igrač! Luksuzni srebrni mini vibrator z nagajivo Playboyevo zajčico skriva močan motor, katerega vibracije bodo dražile vsako erogeno točko na telesu. Odličen je za samostojno raziskovanje novih občutkov in parov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v balzam za ustnice s fino zaobljeno konico iz najkakovostnejših materialov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Vibe Pad Double Vibration with Remote Control Black

    Vibe Pad je inovativna vibracijska blazinica, opremljena z dvema motorjema, ki vibrirata na dveh ergonomskih lokacijah, popolna za prostoročno stimulacijo erogenih con. Vibe Pad ima 10 različnih načinov vibriranja, ki jih lahko preprosto upravljate s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun zagotavlja zelo natančno stimulacijo z močnimi krožnimi vibracijami, zaradi česar je primeren za klitoris, sramne ustnice ali druge erogene cone. Njegov športni dizajn dopolnjuje intuitiven nadzor.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzel, vešč popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Zdaj z novimi barvami, vodoodpornim dizajnom in novimi barvami. Vesper je bila prvič predstavljena leta 2014 kot prvi koncept nakita za užitek, ki ga je videl svet: ogrlica z vibratorjem. Hitro je poštni ikonični simbol samoljubja in splošne pozitivnosti ter si je prislužil priznanje popkulture s kultnim spremljanjem zvezdnikov, intimnih trenerjev in državnih posameznikov. Oblikovalec in soustanovitelj Ti Chang je oživel nakit za uživanje, da bi prinesel lepoto in čustveno povezavo z izdelki za uživanje.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Iščete univerzalni vibrator za odkrivanje čudovitih učinkov vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko prilagajate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod silo francoskega poljuba samega Casanove in česa več? Ta genialna rdeča igrača ima na enem koncu čutno okreten jezik, na drugem pa priročno vibrirajoče jajce z 12 funkcijami. Uporabite oba konca skupaj ali ločeno in se vsak dan mirno dotaknite orgazmičnega neba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Love Edition

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Močan, prilagodljiv, močan in predvsem za oba! Takšen je ta očarljiv vijolični vibrator s 3 diskretno tihimi, a hkrati zmogljivimi motorji, ki jih lahko uporabljate posamezno ali vse skupaj. Oblika igrače je prilagojena ženskemu in moškemu telesu in odpira vrata v svet skupnih orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 611 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.