×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji predvsem za ženske Črna

Elementi 33 do 64 od 67 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Eleganten in okusen mini vibrator z eno močno vibrirajočo hitrostjo bo zaslepil vse vaše živčne končiče, ki mu jih dovolite obiskati.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ta "čarobni" prstan vam bo zavidal Arabella! Uporablja se za upravljanje mini vibratorja, skritega v posebnem žepu seksi čipkastih spodnjic. Uživajte kadarkoli in kjer koli, sami ali s partnerjem, podnevi ali ponoči.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste popolni in želite samo popolne izdelke? Ta vibrator je na prvi pogled vrhunec popolnosti in orgazem, ki bo prinesel vašo rožo, bo popolnoma intenziven in sproščujoč. Močne in globoke vibracije, ki prihajajo iz žametno mehkega silikonskega ohišja, vas bodo pripeljale do prvega dobrega! Nato lahko poševno konico usmerite na katero koli mesto, ki bo zahtevalo stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Imate v javnosti razburljivo opustošenje? Nosite spodnje perilo, v katerem ste slišali polna goriva, in v njih poiščite vibrator. Potem bodo vagoni uničeni! Ali ga želite dati svojemu partnerju in ga pustiti izpod nadzora tistega elegantnega črnega glasbenika v vašem spodnjem perilu?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v balzam za ustnice s fino zaobljeno konico iz najkakovostnejših materialov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Vas pritegne razburljiva pustolovščina v javnosti? Oblecite si te seksi tangice, v katerih se boste počutili popolnoma zapeljive, in v njihov iznajdljivi žep vstavite vibrator. Potem samo zgrabi voznike! Ali pa raje to zaupate svojemu partnerju in mu prepustite nadzor nad tem elegantnim črnim hudičem v vaših spodnjicah?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    So vam všeč dodatki razkošnega videza? Zaljubili se boste v ta elegantno minimalističen črni mini vibrator! Njegovo relativno majhno ohišje skriva veliko energije in zagotavlja maksimalno zmogljivost vibracij. Dražite ga s svojimi občutljivimi kraji ali ga povabite na par iger.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v maskaro s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Torej vaše ljubke kratke hlače škodijo vašemu intimnemu ritualu? Njegova intenzivnost in korist urina sta veliko močnejši s stimulatorjem klitorisa Ritual Shushu. S svojo obsežno tehnologijo združuje vakuum in pulziranje, ki na neverjeten način draži grenke sladkarije na vrhuncu, da se jih ne bi dotaknili, prinesejo pa vam tudi podlage, ki tečejo pod vami. Toda ali ni Shushu res prepričan, da želite izključiti svoj ritual?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Majhen, a priročen daljinski upravljalnik Buzzy Butterfly bo pristal v vaših spodnjicah in vas pripravil na vznemirljivo avanturo. Zahvaljujoč praktičnemu magnetu bo ostal na mestu in ne bo zdrsnil. Kdor koli pograbi daljinski upravljalnik, bo lahko izbiral med 9 različnimi nastavitvami in vzorci vibriranja. Okusite seksi igro v javnosti in pripravite najboljšo predigro doslej!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne velikosti in hkrati idealen partner ne samo za potovanja! Razveselila vas bo z močnimi in prodornimi tresljaji, ki jih boste s poševno konico usmerili tja, kjer ga boste potrebovali. Poleg tresljajev lahko segreje tudi čutno, kar je bolj seksi, kot si sploh lahko predstavljate. Ljubi ga klitoris, prsi ali karkoli želiš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanite vzburjeni. We-Vibe Moxie+ je diskreten, čuten, mamljiv in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu lahko zaupate bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na svojem mobilnem telefonu in mu tako prepustite nadzor. nad svojim užitkom.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    So vam všeč skrivnosti in razburjenje? Ta igrača bo vaša vznemirljiva skrivnost! Prihaja v kompletu s seksi čipkastimi hlačkami in daljinskim upravljalnikom v obliki srca. In za kaj gre? Majhen diskreten, a priročen vibrator, ki je vstavljen v spodnje hlačke, da vibrira vašo vulvo v vibracijskem ritmu, ki ga narekujete krmilniku. Pustite se razvajati!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Se želite odpraviti na vznemirljivo potovanje, da bi odkrili nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta čudovit in eleganten stimulator sesanja v obliki vrtnice vas bo skozi vaš klitoris popeljal v sedma nebesa. Ponudil vam bo 10 intenzivnih načinov, ki jih sestavlja 6 hitrosti in 4 vzorci sesanja. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša okusno sesanje.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Iščete način, kako popestriti delovni večer? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovan je bil diskretno tako, da tiho zdrsne tja, kjer je bilo potrebno, in učinkovito opravlja svoje poslanstvo. Je odlično dimenzioniran stimulator, ki bo všeč vsem spodnjim hlačam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Black

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    Obožujete oralni seks in hrepenite po okretnem jeziku, ki bi se igral z vašo piko, kadar koli se spomnite? Stimulator Diva design bo izpolnil vaše skrivne želje kadarkoli in kjerkoli. Njegov eleganten in sodoben dizajn skriva jezik, ki se vrti v slogu brezplačnega mlina. Zdi se, da te le liže! Le nekaj klikov in imeli boste toliko oralnega seksa, da za srečo ne boste več pogrešali ničesar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Ne sedi v kotu in začni uživati življenje z vsem, kar pride z njim, vključno z orgazmičnimi trenutki. Pri tem vam bo pomagal ta priročen vibrator za hlačke. Ima popolno obliko, stimulativno teksturo in magnetna krila, ki ga držijo na mestu. Izberi med 10 načini vibriranja tistega, ki ti najbolj ustreza, ali pa upravljanje zaupaj svojemu fantu ali punci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Ta klitoralni vibrator iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Prav tako je prijetno prožna in oblikovana za domiselno božanje vaših občutljivih predelov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Mag Panty Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Mag je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, se pritrdi na hlačke preko magneta in se upravlja preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 67 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.