×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji za začetnike

Elementi 33 do 64 od 66 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je idealen prstni vibrator za začetnike, ki navdušuje predvsem z intuitivnim upravljanjem, močnimi vibracijami in vsestranskostjo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta razkošna vibrirajoča glava ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegova zaobljena glava je idealna za stimulacijo majhnih erogenih con, motor F-1 nove generacije pa vas bo navdušil s svojo neverjetno močjo vibracij. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo v stilu prikazal čarobno-orgazmične trenutke. Tako kot vi je ta igrača pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in užitka. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe z Womanizerjem in uživajte v užitku s tem čudovitim stimulatorjem klitorisa za svobodomiselne!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Antony Pink

    Iščete neverjetno in razburljivo veselje po dostopni ceni? Všeč vam bo vibrator Antony! Njegova svilnato mehka silikonska površina vas bo prevzela na prvi dotik, dramatično oblikovana glava pa vam bo prijetno in natančno ugajala, kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v 10 intenzivnih funkcijah in vsakem posameznem orgazmu, ki vam ga prinesejo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Bi želeli čarobni prstan, ki bi vas popeljal v drug svet? V svet, poln užitkov in orgazmov? Vibrirajoči prstan Belou Flutter se ne more primerjati niti s tistim, ki je imel Arabello! Je vibrirajoči multitalent, katerega vrh je sestavljen iz 4 cvetnih listov za različne stimulacije. Oblecite ga in ga predstavite vsem občutljivim točkam na telesu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Ste razpoloženi za nekaj draženja klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se potopite v slastno in globoko usmerjeno stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas odkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Se želite odpraviti na vznemirljivo potovanje, da bi odkrili nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta čudovit in eleganten stimulator sesanja v obliki vrtnice vas bo skozi vaš klitoris popeljal v sedma nebesa. Ponudil vam bo 10 intenzivnih načinov, ki jih sestavlja 6 hitrosti in 4 vzorci sesanja. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša okusno sesanje.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator Luxury Bullet vas bo navdušil s svojim značilnim stimulativnim diamantnim vzorcem in 10 vibrirajočimi funkcijami za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? S šminko Martinella ne boste potrebovali nikogar drugega! Je eleganten, zabaven, prijeten in čuten! Lahko ga imate ves čas s seboj, saj gre v vsako torbico in ko ga potrebujete, vam ponuja svojih 10 funkcij vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobro vzdušje za vse ženske! Dame, ta ličila vam bodo všeč! To je naravnost čudovit vibrator z zabavno obliko in mehkim materialom. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je zagotovo nekaj, nad čimer boste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, lep silikon in tesen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator kot šminko z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam daje absolutno diskretnost in hkrati čutno dražljivost in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Dobro se obnese z malo drugačno šminko.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Vas mika poskusiti nekaj novega in narediti romantične trenutke še bolj prijetne? Prstni vibrator Lovelife bo pravi pripomoček za vse, ki želite doživeti intenzivnejša doživetja in hkrati tolerirati kakovost in sodoben dizajn. Zaradi svoje ergonomske oblike in močnih tresljajev je primeren ne le za predigro, ampak tudi za ljubezen. Uživajte v njem in se ljubite še bolj!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Stavite, da bo razkošna, moderna in nepremagljiva igrača, ki bo všeč vaši vulvi! OhMyC se bo udobno sprostil v vaši dlani in vas razveselil z vrtljivo kroglico, ki bo nežno in divje masirala vaš klitoris in okolico. Uživajte v 3 stopnjah intenzivnosti in vznemirjenja, ki bosta samo vaša.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Se želite navduševati kadarkoli in kjerkoli? Zatlačite to odejo v spodnjice in ohranite svojo seksi skrivnost. Je ploščat, anatomsko oblikovan in ugaja vulvi, klitorisu in anusu hkrati. Lahko ga preprosto nosite v spodnjicah in uporabljate v vodi, saj je vodoodporen.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Prepričajte se, da imate ljubko, moderno in nepremagljivo igro, ki bo vaša vulva! OhMyC se bo sprostil v vaši dlani in vas razveselil z vrtečo kroglo, ki bo nežno in divje masirala vaš klitoris in okolico. Uporabite pri 3 metre intenzivnosti in vzbujanja, ki bo vaša.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Not War Amore Orange

    Tudi majhne stvari lahko naredijo velike čudeže in ta vibrator je dokaz za to. Je močan in idealen za solo igre in igre v paru. Všeč vam bo njegov eleganten dizajn in izvedba, užitek, ki vam ga bo prinesel, pa vas bo popeljal v raj. Okusite globoke močne vibracije z različnimi hitrostmi in vzorci, pritisnite ga ob svoj klitoris ali bradavičke in odkrijte strast, ki se skriva v vašem telesu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Kaj ne sme manjkati v vaši zbirki erotičnih pripomočkov? Majhen vibrator, ki ga imate lahko vedno s seboj! Če izberete ta PowerBullet, se boste takoj zaljubili v njegov močan motor, ki vam bo dal neverjetno globoke in ropotajoče vibracije. Za vse tiste, ki iščejo resnično vibracijsko moč!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta vijolični čeden moški ima obe strani in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    Ni na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Eros

    Iščete erotično igračo za oba? Parni vibrator Eros se je zaradi svoje vsestranskosti zaljubil že v številne pare. Lahko ga uporabite za ljubljenje ali pa jih dražite z različnimi občutljivimi predeli na telesu. V njem se skrivata 2 motorja, katerih moč vibracij bo izbrana z daljinskim upravljalnikom. Preizkusite vseh 12 načinov vibriranja!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Misliš, da ne more doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air vam bo v nekaj sekundah omogočila močan orgazem zahvaljujoč občutku, ki bo zelo podoben sesanju. Preizkusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste vedno znova želeli.
    30,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 64 od 66 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.