×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji vijolična

Elementi 97 do 128 od 171 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Svakom Pulse Union Violet

    Ali želite čutiti popolno zadovoljstvo globoko v sebi? Pulse Union vam bo pokazal dih jemajočo in zasvojljivo ciljno stimulacijo na točno tistem mestu, kjer se rodi prava blaženost. Preizkusite, kako je v roki držati razkošno erotično igračo, ki zapeljivo prisesa na 5 načinov. In kaj več? Pulse Union lahko združite z aplikacijo Svakom in pustite, da vaše navdušenje narekuje na daljavo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Spremenite svoja dva prsta v popoln stimulator G-točke! Otipavanje sebe ali partnerja še nikoli ni bilo lažje, s tem rokavom se bo dobesedno razširil v vaši roki. Ima edinstveno obliko, sposobnost vibriranja in prijetno vznemirljivo teksturo. Doživite največji užitek ali pa bodite njegov ponudnik!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Majhna, čutna, ljubka, izvirna in predvsem zmogljiva erotična masažna igrača v obliki makarona bo postala najljubša sladka razvada vašega klitorisa. Ta poslastica vam ponuja široko paleto hitrosti in načinov vibracij, od nežnih vibracij do intenzivnih načinov za avanturo. Narejen je iz svilnato mehkega medicinskega silikona, ki je seveda popolnoma varen za telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Močna stimulacija v ljubki mali igrački! Itsy Bitsy je razkošna mini glava, katere kompaktna velikost je diskretna in priročna izbira za vsakogar, ki išče priročno spolno igračo, ki jo je enostavno prenašati. Uživajte v vsestranskem orodju, ki vas lahko masira in vznemiri s svojimi intenzivnimi in zadovoljivimi vibracijami za veččutne izkušnje sami ali v paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta mini vibrator iz mehkega silikona s stimulativno teksturo. Primerno za vse erogene cone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Sleci z vibrirajočim silikonskim metuljčkom v spodnjicah! Je ena najbolj priljubljenih igrač na svetu, morda zato, ker lahko v njej uživate v javnosti? S pomočjo udobnih pasov si boste zagotovili popolno prileganje klitorisu, ali boste krmilnik zaupali svojemu nasprotniku ali ga obdržali zase, je odvisno od vas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Želite nekaj več kot le preprost vibrator? Iris je svilnat dragulj iz mehkega silikona. Njegova oblika zagotavlja natančno stimulacijo in 20 načinov vibriranja vas ne bo prenehalo zabavati. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam je primeren za potovanja, z uporabo lubrikanta na vodni osnovi pa boste poskrbeli za maksimalen užitek in zadovoljstvo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Ali ob dolgih samotnih večerih sanjate o igrački, ki se popolnoma razume z vašim klitorisom? Nehajte sanjati in odkrijte vznemirljivo resničnost s pulznim stimulatorjem Divine Love. Ponuja vam 2 funkciji, od katerih prva zelo zvesto posnema oralni seks in boža vaš klitoris v prijetni odprtini. Druga lastnost je vibriranje na nasprotni strani, ki je prijetno valovito in vaša vulva bo navdušena nad njegovim dotikom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najboljša stimulacija je najbolj natančna stimulacija! Ta vibrator je narejen tako, da lahko dražite najbolj občutljiva mesta na telesu. Njegova majhna upogljiva glava vam bo pomagala odkriti vznemirljiva doživetja, 3 + 7 vibrirajočih nastavitev in vzorcev pa bodo vaše prijetne občutke naredile raznolike in čutne. Naj bo lepo in natančno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Kako preizkušate najnovejše trende za stimulacijo klitorisa in okolice? Vibrator Le Pointe vas bo s svojimi zgoščenimi vibracijami zadušil do samega konca morja v najbolj živahnih mestih, ki so zahtevala njegovo stimulacijo. Drugi konec bo ustrezal vašim letom, vendar ne čakajte in preizkusite njegovega milimetrskega razpona trdnosti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Purple

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Riot Purple

    Pripravite se na ljubezenski izgred: Satisfyer Love Riot je vibrator za prste, ki ni dosegljiv le z izjemno zmogljivim motorjem, ampak tudi s širokim naborom možnih uporab.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Se želite pretvarjati, da ste najbolj zadovoljna mucka? Samo s to čudovito igračo bo sesala tvoj klitoris in ti prinesla en orgazem za drugim zahvaljujoč edinstveni tehnologiji pritisnih valjev. Izbirajte med 10 vznemirljivimi aktivnostmi in odkrijte ne samo bolečino v sebi, temveč predvsem nezemeljske orgazme!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Iščete način, kako si popestriti noč v tednu? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovano je bilo diskretno, da se tiho vstavi, kjer je potrebno, in tam učinkovito opravlja svoje poslanstvo. To je stimulator popolne velikosti, ki bo videti dobro v vseh spodnjicah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Odkrijte, razvajajte in eksplodirajte z orgazmičnim užitkom! Ta vibrator vam bo pomagal osredotočiti se na določene občutljive točke na telesu in jih neverjetno spodbudil. Izbirajte med 2 zamenljivima silikonskima nastavkoma in 10 načini vibriranja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Jibbys je gladek klasičen vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele z dih jemajočo teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Povabite k seksu čutne in tihe vibracije! Ta mini vibrator s končno vrvico vam bo ponudil 7 okusnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi neposredno na igrači bodisi z daljinskim upravljalnikom. Boste to zaupali svojemu kolegu? Uživajte v seksi draženju kot del predigre in si zagotovite najboljšo izkušnjo doslej!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Sulley Vibrating Liquid Silicone Bendable Bullet Lila

    Sulley je po obliki klasičen bullet vibrator, podolgovate in kompaktne velikosti za varno, udobno in prijetno uporabo, zato ga lahko uporabljate kjerkoli želite in kadarkoli želite.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    Ali želite doživeti popoln orgazem v samo nekaj minutah? Samo s to čudovito igračo, ki bo čutno sesala vaš klitoris in vam zahvaljujoč edinstveni tehnologiji tlačnih valov prinašala en orgazem za drugim. Izbirajte med 7 dih jemajočimi načini in odkrijte ne samo strast v sebi, ampak predvsem nezemeljske orgazme!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pixie Dust Violet-Pink

    Stimulacija klitorisa brez dotike v očarljivem dizajnu: spoznajte Satisfyer Pixie Dust, najnovejši dodatek v seriji Satisfyer dvojnih zračnih puznih vibratorjev. Ta priročen ležeči vibrator stimulira vaš klitoris z zvočnimi valovi brez dotik ali intenzivnimi tresljaji in izpolni vse vaše želje po splošnem dobrem pritisku.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Playboy Bullet Wild Aster

    Klasika, ki ne sme manjkati na nobeni nočni omarici! Ta močan mini vibrator vam bo všeč zaradi vsestranskosti in večkratne uporabe. Ponuja vam 7 opojnih hitrosti in vzorcev vibriranja, žlebovi pa so oblikovani po dolžini telesa, da vam olajšajo oprijem in dodatno stimulirajo. Z zaobljeno konico lahko udobno ciljate na vse občutljive točke, vibracije po celotni dolžini pa vam bodo prinesle svobodo v užitku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Our Little Secret Acai

    Ali imate radi skrivnosti? To ne bo navadna skrivnost, to bo popolna skrivnost, polna vznemirjenja! Gre za vibrator, ki ga lahko nosite v spodnjicah iz žametno gladkega silikona, s katerim se bo vsakodnevno potovanje spremenilo v orgazmični postanek. Zahvaljujoč ukrivljeni obliki se tesno prilega telesu in diskretno prilega pod oblačila. Zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu partnerju in se prepustite božanju 10 hitrosti in ritmov vibriranja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Purple

    Klasične in elegantne sesalke za ženske, igrače za sesanje, vibrator s pritiskom in valom s stimulacijo klitorisa v točki G, spolna igralka za ženske, opremljena z našo NOVO tehnologijo, nežno ali intenzivno sesanje klitorisa brez neposrednega kontakta. Ene ljubeče igre spolnih igralcev za odrasle vznemirljive pulzacije.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Nubii Suvi Bullet Purple

    Popoln mini vibrator z 10 neverjetnimi funkcijami! Tam vam bo vedno, ko boste želeli dražiti svoj klitoris ali morda bradavice ali penis. Je polnilna, potopna in ima prijetno mehko silikonsko površino. Z njim odkrijte nove občutke in raziščite svoje telo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O 4B Demon Grape

    Globoko ropotanje 4B Demon mini vibe je pametno in kompaktno mini vibe s prilagodljivimi "rogovi", ki prenašajo močne vibracije vse do konic za ciljane in hudičevo intenzivne občutke. Njegov 5-stopenjski motor ima dodatni način pulziranja in olajša sprostitev vaše notranje nimfe, medtem ko raziskujete in odkrivate svojo najljubšo vrsto intimne nagajivosti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Obi Purple

    Držite OBI vibrator v svoji dlani in izkusite intenzivne prednosti, ki se skrivajo v vašem klitorisu. Njegova premišljena zasnova objame klitoris in prekrije sramne ustnice ter presredek, a čaka vas široka paleta razburljivih občutkov. Njegove močne vibracije bodo odprle vrata nebeške orgazmične blaženosti.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 171 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.