×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji polnilna vibracijski

Elementi 129 do 160 od 306 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    S svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Privoščil vam bo nebeški orgazem kadarkoli in kjerkoli, njegova dva močna motorja pa vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Sledite svoji blaženosti, ko mirne, globoke in drdrajoče vibracije z veliko natančnostjo zadenejo vašo sladko točko.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod silo francoskega poljuba samega Casanove in česa več? Ta genialna rdeča igrača ima na enem koncu čutno okreten jezik, na drugem pa priročno vibrirajoče jajce z 12 funkcijami. Uporabite oba konca skupaj ali ločeno in se vsak dan mirno dotaknite orgazmičnega neba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Bi se radi povzpeli na vrh, ki ga boste občutili s celotno vagino? Wave je vznemirljivo valovanje, ki odlično kopira zunanji del vagine in stimulira vaše naročje z 10 načini čutnih vibracij. Zaljubili se boste v fleksibilni silikon, iz katerega je izdelan vibrator Wave zaradi svoje svilnate mehkobe in vodoodpornosti. Naredite si lepo igračo, ki razume vaše telo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    So vam všeč dodatki razkošnega videza? Zaljubili se boste v ta elegantno minimalističen črni mini vibrator! Njegovo relativno majhno ohišje skriva veliko energije in zagotavlja maksimalno zmogljivost vibracij. Dražite ga s svojimi občutljivimi kraji ali ga povabite na par iger.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Vam je všeč z jezikom? Predstavljajte si torej, da držite ta očarljivi stimulator v roki in uživate v prijetnem božanju svojega bisera užitka s spretnim jezikom z 9 funkcijami. Zahvaljujoč osrednjemu obročku bo stimulator prijeten za držanje, poleg jezika pa boste lahko uživali tudi v okusnih vibracijah z 9 funkcijami. Uživajte v dotiku mehkega silikona in trenutku navdušenja, ki bo samo vaš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Ljubite svojo vulvo in vzljubili boste sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v popolnoma nov stavek blaženosti. Toda ne čakajte več in zaljubili se boste v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Radi potujete, a vam manjka strastnega spremljevalca? Ta mini vibrator Flirty Luxurious je pravi za vas! Zaradi svojih majhnih dimenzij je primeren ne samo za potovanja, temveč bo s svojim elegantnim videzom in dekoracijo v obliki kristala Swarovski razveselila vsako žensko z dobrim okusom. Flirty Luxurious je izdelan iz prvovrstnega svilnato mehkega silikona in čeprav je majhen, skriva ogromno moč, ki vas bo na resnično razkošen način popeljala na vrh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tem primeru ima seksi leopard vzorec in skriva še bolj seksi igračo, ki je majhna, a močna masažna glava. Njegove vibracije so tihe, a močne in vam ponujajo 10 različnih funkcij. Vaš klitoris bo lebdel! Privoščite si elegantno in kakovostno igračo v elegantni leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Če imate raje preprostost, je Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi mini vibrator za vas: njegova funkcionalna oblika in preprosto upravljanje bosta poskrbela za užitek hitro in učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašega novega luksuznega dragega za neskončne trenutke strasti in neverjetnih orgazmov. Je močan, zato vas bo res zadovoljil, je prilagodljiv, zato se vam prilagaja, je silikon, zato vam bo prijeten, je vodoodporen, tako da vam bo všeč tudi pri kopanju, in je vodoodporen, zato nikoli ne zmanjka soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova inovativna znamka Dame Eva II vas bo navdihnila z vašo ljubeznijo. Eva II je samostojna in je ni treba držati, ker ima hud kril, ki ga vzame pod usta in položi na klitoris. Eva II je nežna, lahka, vodoodporna in predvsem učinkovita, kar je pri ženskah drugačno. V paketu boste našli elegantna tla polne velikosti, ki služijo tudi kot prostor za prihranek vaše male koristi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo setev! Ni pa stimulator v stilu "prize", je polnilec za nadgradnjo iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris razumel. Njen mehki silikonski ustnik mu je nato ponudil 12 setvenih operacij in ga naredil tako dolgo, dokler ni mogel. Razveselite svoje biserske težave zaradi neverjetne stimulacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vush Myth Pink

    Želite le najboljše za svojo točko G? Ta luksuzni lepotec iz Vusha zagotovo sodi med vrhunske vibratorje za točko G! Pomagal vam bo odkriti resnico o legendi o G-točki, tudi če je še niste uspeli najti. Njegove obline, tekstura in funkcija so bili zasnovani tako, da vam pomagajo odkriti vašo G-točko in neverjetno intenzivne orgazme, ki prihajajo z njo. Zakaj bi torej še čakali? Postanite protagonist lastne zgodbe o potovanju do orgazmične sreče!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Cici Purple

    Cici ima 5 različnih načinov in 5 intenzivnosti v vsakem načinu, tako da imate na voljo 5 x 5 = 25 izbir. Kljub Cicijevi manjši zasnovi, motor v njegovem silikonskem telesu še vedno izpolnjuje vaše najmočnejše želje. 5 različnih intenzivnosti, od šibke do močne, katera vas najbolj zadovolji?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je idealen prstni vibrator za začetnike, ki navdušuje predvsem z intuitivnim upravljanjem, močnimi vibracijami in vsestranskostjo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate podjetja Zero Tolerance. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Iščete nekaj sprejemljivega in zadovoljivega? We-Vibe Touch X je najboljši vesel in najboljši vibrator vseh časov! Pomagal vam bo pri razbremenitvi napetosti po celem telesu, od česar lahko uživate v masažah od glave do pete, še posebej, če se boste razveselili in prekuhali svoj erogenski stožec. Uživajte z njo kdorkoli in vsako telo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 306 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.