×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji polnilna vibracijski

Elementi 65 do 96 od 318 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženske in rože so neločljiva kombinacija! Rože pričarajo nasmeh na obraz in so idealno darilo za vsako priložnost. Toda katera roža je najboljša? Imamo zasebni namig, da bo to čutna vrtnica iz Paloquetha. Vse zadrege erotičnih pripomočkov je konec, ta vrtnica izžareva romantiko in ljubezen. Poleg tega neguje klitoris in notranji del vagine, v njegov mehak silikonski material pa se boste zaljubili na prvi dotik!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Predvsem imate radi oralni seks in bi ga želeli vsak dan? Vaše sanje se bodo uresničile z močnim vibratorjem za sesanje klitorisa Paloqueth! Uporablja edinstveno tehnologijo vakuumskega sesanja in vaš klitoris se prisesava podobno kot pri oralnem seksu. Izkusite to, kar je, in ne boste želeli živeti brez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Vitkejša, boljša in bolj diskretna je samo Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima udarcema vas bo obnorela in segrela s funkcijo gretja do 55 °C. Vagino in anus bo stimuliral s 7 načini vibriranja ter pametnim integriranim vibro jezikom s 7 načini lizanja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Zato položite podlogo na stol in se usedite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity in vse ženske dajejo isto, kar so želeli - korist.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser je kot nalašč za različne stimulacije vseh erogenih con, kot so klitoris ali prsi. Prstni vibrator je zaradi prilagodljive odprtine zelo enostaven in intuitiven za upravljanje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno v vseh pogledih! Doživite razburjenje, odkrijte zabavo in občutite seksi ekstazo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. Je maksimalno diskreten in neverjetno močan. Uživajte v tihih, a močnih vibracijah, zaradi katerih boste peli in jokali!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! Preden odidete od doma, mora izpasti vaš ček. Ne veste, kaj se bo zgodilo, a če ste pripravljeni, boste to tudi storili. Ta mala čarobna palčka je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen in izjemno močan vibrator, ki ga boste vzljubili sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte v popolnem vzdušju z novim Club Vibe 3.OH, ki se odziva na glasbo! Zahvaljujoč diskretni velikosti ga lahko kadar koli in kjer koli nosite v spodnjicah. Je tih, lahek in opremljen s 3 načini užitka. Omeniti velja še polnilno vgrajeno baterijo in brezžični daljinski upravljalnik z vgrajenim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Preglejte svoje telo in uživajte v novih izkušnjah in nezemeljskih orgazmih z Driffom. Ima prijetno ukrivljeno obliko in se tako dotika točno pravih mest znotraj ali zunaj. Domiselno oblikovana glava ima stimulacijsko točko za še intenzivnejšo stimulacijo, Drift pa se prijetno segreje s pritiskom na gumb. Uživajte in se sprostite!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženske v roza so neločljiva kombinacija! Vrtnice so na sliki pričarale nasmeh in bile idealne za vsako priložnost. Kateri je najboljši? Imamo zasebni namig, da gre za slišno vrtnico iz Paloquethe. Vse obsedenosti z erotičnimi dodatki je konec, ta vrtnica žge romantiko in ljubezen. Poleg tega negira klitoris in notranji del vagine, zato se boste v njegov mehak silikonski material zaljubili na prvi dotik!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, utripa, sesa, bije in tapka! Ta vibrator bo izpolnil vse vaše želje. Uporabljate ga lahko za masažo celega telesa ali za draženje intimnih predelov. Njena dva konca sta uporabna, na eni strani je fleksibilna masažna glava s sesalnim nastavkom ali brez nastavka za točenje. Na drugi strani je ergonomsko ukrivljen vibrator z gibljivo konico. Preizkusite vse 3 funkcije 10 načinov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Očarljiv polnilni vibrator v obliki srca je idealno darilo. Diskreten videz vam bo omogočil, da imate tega spremljevalca s seboj kadarkoli in kjer koli. Gladka silikonska površina in zelo zmogljiv motor z 10 hitrostmi bosta poskrbela za vse.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo pa lahko slavite svojo spolnost! Primerna je za vse priložnosti, bodisi sama ali v paru, navdušila pa vas bo z ekskluzivno ceno, ki je ob praznovanju 20. obletnice blagovne znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Uživajte v 11 načinih tlačnih valov in 12 programih vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavljajte si popolno kombinacijo intenzivnih vibracij in nežne toplote. Všeč ti je? S tem super lepim vibratorjem vam bo vedno všeč! Omogočil vam bo nebeška doživetja, njegov ombre dizajn pa vas bo navdušil na prvi pogled. Uživajte v 12 hitrostih vibriranja in toplini iz aluminijastega materiala!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomljeno srce je lahko včasih zelo lepo, ne verjameš? Ta edinstven užitek v obliki srca ni primeren samo za tiste, ki imajo trenutno srce iz dveh polovic. Odprite ga in odkrijte zapeljive mikrovibracije in neprekosljivo funkcijo lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 318 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.