×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 65 do 96 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Paloqueth Clitoral Sucking Stimulator with 9 Sucking Modes Red

    Si po napornem dnevu hrepenite po sprostitvi in povezanosti s seboj? S tem priročnim stimulatorjem znamke Paloqueth vas bo vsak dan doma pričakal priročen naslajevalec, ki bo poskrbel za vaše sproščujoče užitke, razblinil napetost in pregnal stres. Čutno bo sesal vaš klitoris, če želite, pa mu ni treba biti osredotočen samo nanj, lahko mu predstavite tudi svoje bradavice.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator kot šminko z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam daje absolutno diskretnost in hkrati čutno dražljivost in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Dobro se obnese z malo drugačno šminko.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Puissante Mini Coco Red

    Majhna ugodnost za vaše popolno veselje! Iz Francije je v našo e-trgovino prispeval tudi Mini Coco, ki mu ne manjka značilnega francoskega šarma. Negira vaš klitoris in ustvarja tlačne valove, ki simulirajo sesanje z 10 stopnjami intenzivnosti skozi razburljiv vakuum. Imejte ga ves čas pri sebi in uživajte v slastnih orgazmih v nekaj sekundah, kadarkoli želite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Red

    Klasične in elegantne sesalke strdkov za ženske, igrače za sesanje, vibrator s pritiskom in valom s stimulacijo klitorisa v točki G, spolna igrača za ženske, opremljena z našo NOVO tehnologijo, nežno ali intenzivno sesanje klitorisa brez neposrednega kontakta. Ene ljubeče igre spolnih igrač za odrasle vznemirljive pulzacije.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Vaša nočna omarica kar kliče po tej razkošni igrači Lelo x Diesel SONA Cruise, jo tudi vi slišite? Značilna živo rdeča barva na njem bo preprosto izstopala. A dovolj o videzu, pomemben je, še posebej v tej rdeči omejeni izdaji, a funkcija je vedno najpomembnejša!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Govorite o tem, kar imate radi! Ta zabavni vibrator ima obliko rdečih ustnic, ki so relativno majhne in izdelane iz mehkega silikonskega materiala. Naj vas poljubijo tam, kjer vam je najbolj všeč, in izbirajo med 10 funkcijami vibriranja.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Se želite navduševati kadarkoli in kjerkoli? Zatlačite to odejo v spodnjice in ohranite svojo seksi skrivnost. Je ploščat, anatomsko oblikovan in ugaja vulvi, klitorisu in anusu hkrati. Lahko ga preprosto nosite v spodnjicah in uporabljate v vodi, saj je vodoodporen.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Kako bi se počutili, če bi okoli vratu nosili srček, za katerega bi samo vi vedeli, da ni navaden obesek? Ta edinstvena ogrlica z vibrirajočim srcem iz gladkega silikona je čudovit kos nakita, ki združuje drzno rdeče in elegantno rožnato zlato. Je umetniško oblikovan, moden in vznemirljiv hkrati, saj lahko vibrira s 3 hitrostmi in 7 vzorci.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Ta vrhunski mini vibrator po odlični ceni je specialist za vaša občutljiva področja! Njegova učinkovita zasnova z 2 prožnima krakoma vam bo omogočila natančno stimulacijo na klitorisu, bradavicah ali presredku ali kjer koli drugje. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsi, klitoris ali bradavice - ozka konica modela Twirling Delight s svojimi krožečimi vibracijami vedno zadene točno na točke vašega užitka. Zahvaljujoč higienskemu nastavku je tudi idealen sopotnik na potovanju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta Alexandra vibrator s tankim in natančnim koncem, s katerim boste pobožali vse občutljive točke. Izbirajte med 3 različnimi silikonskimi rokavi za konico in 10 frekvencami vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloomgasm The Perfect Rose Clitoral Stimulator Red

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Vrtnica, s katero boste cveteli od sreče! Ta cvet bo spremenil vaše intimno življenje in vam dal dvojno zadovoljstvo. Ima graciozno in elegantno obliko vrtnice in je izjemno prijeten na dotik. Pridite in odkrijte neverjetne funkcije stimulativnih jezikov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Raspberry

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem popolnem! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vaši roki in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Eleganten užitek je zagotovljen!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Obi Raspberry

    Držite OBI vibrator v dlani in izkusite intenziven užitek, skrit v vašem klitorisu. Njena premišljena zasnova se oprime klitorisa in prekrije sramne ustnice in presredek, zato vas čaka zares široka paleta razburljivih občutkov. Njegove močne vibracije bodo odprle vrata nebeški orgazmični blaženosti.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Vsi vedo, da je 2 več kot 1! Ta odlična igrača vas bo navdušila z 2 uporabnima konicama! Vakuumska črpalka na eni strani in genialno ukrivljen vibrator na drugi strani. Izbirajte med 7 ritmi vibriranja, napolnite igračo preko USB-ja in jo vzemite s seboj tudi v kad, saj je vodoodporna!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Obožuješ rože? Tudi tvoj klitoris! Ta čudovita vrtnica bo prebudila njegovo navdušenje z neverjetno čutno funkcijo pulza, ki popolnoma posnema oralno stimulacijo. Izbirajte med 10 dih jemajočimi načini in uživajte v čudovitih orgazmih, o katerih še niste sanjali.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 1 Red

    Satisfyer Pro To Go 1 stimulira klitoris s pritiski in vibracijami. Zaradi svoje kompaktne, zajetne zasnove je vibrator tlačnih valov iz prijetnega silikonskega ohišja idealen spremljevalec na potovanjih.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Kisses Rosegasm Twosome Suction Vibe Red

    Predstavljajte si, kako čudovito bi bilo cveteti od veselja s to čudovito vrtnico! Njegov popek vam bo dal močno stimulacijo klitorisa zahvaljujoč sesalni funkciji v 5 načinih. Ko imate dovolj sesanja, samo obrnite igračo in uživajte v G-točki z 10 načini vibriranja. Če bi bili vrt, bi cveteli samo s tem vibratorjem!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Aiko Raspberry

    Želite podvojiti svoj užitek? Ta čudoviti vibrator Aiko se bo osredotočil na vaš klitoris in vam pomagal odkriti nove občutke, ki jih skriva. Popolnoma svilnat in prožen silikon vas bo presenetil s svojo mehkobo ter pobožal vašo dušo in vaš biser užitka. Doživite široko paleto čustev z 10 načini vibriranja!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Iščete univerzalno igračo za različne priložnosti? Onax je primeren tako za solo igro kot za vznemirjenje v paru! Ima dva uporabna konca in dva močna motorja. Po eni strani je neverjetno tanek za natančno ciljanje klitorisa, bradavic ali katerega koli drugega mesta. Po drugi strani pa ga lahko uporabljate interno in uživate v 8 načinih utripanja skozi strateško postavljeno točko. Katero funkcijo boste najprej preizkusili?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wild Rose Red

    Dva edinstvena občutka se povežeta s prožno vrvico v tej izjemni igrači, ki prinaša slasten užitek na dva izvrstna načina! Teksturirana, vibrirajoča, sunkovita krogla se na enem koncu dvigne do 10 hitrosti za presenetljiv spontan občutek, medtem ko žametna gladka vrtnica na drugem koncu obdaja 10-stopenjski vibrirajoči, utripajoči jezik, ki cilja z intenzivnostjo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Lizzy

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoča zmogljivost, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator z močnim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibriranja. Njegova diamantna površina in oblika žepa sta idealna za natančno stimulacijo ne le na poti, v mehak silikonski material pa se boste zaljubili na prvi dotik. Privoščite si sodoben vibrator z neustavljivimi lastnostmi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    Satisfyer Cloud Dancer je uresničitev sanj: edinstvena prozorna zasnova oblaka vibratorja Air Pulse doda kanček romantike v vašo ljubezensko igro. Hkrati pa njegove notranje vrednote ne puščajo nič nezaželenega. Ste pripravljeni lebdeti na oblaku devet?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.