×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji vibracijski Črna

Elementi 65 do 96 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate podjetja Zero Tolerance. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Svilnato mehak in prožen za vsestranski užitek!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Torej vaše ljubke kratke hlače škodijo vašemu intimnemu ritualu? Njegova intenzivnost in korist urina sta veliko močnejši s stimulatorjem klitorisa Ritual Shushu. S svojo obsežno tehnologijo združuje vakuum in pulziranje, ki na neverjeten način draži grenke sladkarije na vrhuncu, da se jih ne bi dotaknili, prinesejo pa vam tudi podlage, ki tečejo pod vami. Toda ali ni Shushu res prepričan, da želite izključiti svoj ritual?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Abbott Black

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Pan-T Vibe Black

    Pan-T Vibe je nov koncept diskretnih vibrirajočih spodnjic, v katerih boste z najboljšim perilom občutili osupljiv užitek.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Vibe Pad Double Vibration with Remote Control Black

    Vibe Pad je inovativna vibracijska blazinica, opremljena z dvema motorjema, ki vibrirata na dveh ergonomskih lokacijah, popolna za prostoročno stimulacijo erogenih con. Vibe Pad ima 10 različnih načinov vibriranja, ki jih lahko preprosto upravljate s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Majhen, a priročen daljinski upravljalnik Buzzy Butterfly bo pristal v vaših spodnjicah in vas pripravil na vznemirljivo avanturo. Zahvaljujoč praktičnemu magnetu bo ostal na mestu in ne bo zdrsnil. Kdor koli pograbi daljinski upravljalnik, bo lahko izbiral med 9 različnimi nastavitvami in vzorci vibriranja. Okusite seksi igro v javnosti in pripravite najboljšo predigro doslej!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Ali želite biti vedno pripravljeni na zdravljenje? Ta vibrator v torbici iz umetnega usnja se prilega v vsako torbico ali žep. Ponudil vam bo 10 intenzivnih hitrosti vibriranja, med katerimi boste preklapljali z gumbom. In kaj več? Družbo mu lahko delate tudi v kopalnici, saj je popolnoma vodotesen! Uživajte v velikem "O" tudi na poti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne velikosti in hkrati idealen partner ne samo za potovanja! Razveselila vas bo z močnimi in prodornimi tresljaji, ki jih boste s poševno konico usmerili tja, kjer ga boste potrebovali. Poleg tresljajev lahko segreje tudi čutno, kar je bolj seksi, kot si sploh lahko predstavljate. Ljubi ga klitoris, prsi ali karkoli želiš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot Evil Bitch Lipstick! Njegova skrivnostna rdeča zasnova skriva vaš najljubši še bolj črn odtenek v obliki 10 močnih funkcij vibriranja, ki vas bodo popeljale do vrhunca navdušenja. Naj stoji na vaši nočni omarici ali pa ga vzemite s seboj povsod, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    So vam všeč skrivnosti in razburjenje? Ta igrača bo vaša vznemirljiva skrivnost! Prihaja v kompletu s seksi čipkastimi hlačkami in daljinskim upravljalnikom v obliki srca. In za kaj gre? Majhen diskreten, a priročen vibrator, ki je vstavljen v spodnje hlačke, da vibrira vašo vulvo v vibracijskem ritmu, ki ga narekujete krmilniku. Pustite se razvajati!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanite vzburjeni. We-Vibe Moxie+ je diskreten, čuten, mamljiv in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu lahko zaupate bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na svojem mobilnem telefonu in mu tako prepustite nadzor. nad svojim užitkom.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta mini vibrator bo oboževal vaš klitoris kadarkoli in kjerkoli, saj je res majhen in se bo prilegal v vsako torbico. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    53,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Bi želeli čarobni prstan, ki bi vas popeljal v drug svet? V svet, poln užitkov in orgazmov? Vibrirajoči prstan Belou Flutter se ne more primerjati niti s tistim, ki je imel Arabello! Je vibrirajoči multitalent, katerega vrh je sestavljen iz 4 cvetnih listov za različne stimulacije. Oblecite ga in ga predstavite vsem občutljivim točkam na telesu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Sanjate o toplem in ljubečem dotiku? Ta stimulator s funkcijo gretja vam bo zagotovil različne masaže in doživetja. Primeren je za erotično stimulacijo in sprostitev mišic po celem telesu. Tri masažne žogice na eni strani so čudovito prijetne in vam ponujajo 10 načinov vibriranja, na drugi strani igrače pa je grelna površina. Zgrabite to čutno igračo in pobožajte vsak del svojega telesa, ki to zahteva.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Pokažite svetu svojo spolno pozitivno miselnost in se okrasite s tem čudovitim in luksuznim vibratorjem kot kosom nakita na verižici. Je čudovito zmogljiv, opazno ozek, a hkrati neskončno diskreten in eleganten. Ta dragulj lahko vibrira na 8 občutljivih načinov, njegov motor pa je izjemno tih, vendar vam bo ugajal, kjerkoli želite. Izbirajte med 4 barvami in se okrasite s kosom nakita, ki je tako poseben kot vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s to vibrirajočo in elektrostimulativno igračo boste vedno in kjerkoli ječali od užitka! Je diskreten užitek, ki se skriva v vaših spodnjicah, medtem ko vi ali vaš partner primete za daljinski upravljalnik in izbirate intenzivnost ne samo vibracij, ampak tudi intenzivnih elektrostimulacijskih impulzov. Nakapajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte v še močnejših občutkih!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Vaša majhna vibrirajoča skrivnost v spodnjicah bo vsak dan spremenila v razburljivo doživetje. Seksi črne spodnjice s posebnim žepom za mini vibrator lahko vibrirate s "čarobnim" prstanom, ki bi vam ga Arabela zavidala. Preprosto potisnite vibrator v žep hlačk in z obročkom lahko upravljate 10 funkcij vibriranja mini vibratorja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Iščete način, kako popestriti delovni večer? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovan je bil diskretno tako, da tiho zdrsne tja, kjer je bilo potrebno, in učinkovito opravlja svoje poslanstvo. Je odlično dimenzioniran stimulator, ki bo všeč vsem spodnjim hlačam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste bili vedno neodločni? Heady je točno tista igrača, ki jo potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih enostavno zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika pa je kompaktna, ergonomska in tudi čutna. Imejte Headyja vedno ob sebi in uživajte z njim, kadarkoli želite – sam ali v paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Black

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    Obožujete oralni seks in hrepenite po okretnem jeziku, ki bi se igral z vašo piko, kadar koli se spomnite? Stimulator Diva design bo izpolnil vaše skrivne želje kadarkoli in kjerkoli. Njegov eleganten in sodoben dizajn skriva jezik, ki se vrti v slogu brezplačnega mlina. Zdi se, da te le liže! Le nekaj klikov in imeli boste toliko oralnega seksa, da za srečo ne boste več pogrešali ničesar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Rocket Black

    Kaj pa majhen, eleganten vibrator za več užitkov? Je točno to tisto, kar iščete? Zato verjemite, da bo ta komad Adriena Lastica izpolnil vaše želje in morda še marsikaj. Je močan in lahko vibrira v 10 načinih. Primeren je za zunanjo stimulacijo, je zelo diskreten in vam bo služil tako v paru kot solo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Bilie je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z mehko teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Black

    Uživate v raziskovanju vznemirljive igrivosti? Kolekcijo Woomy sestavljajo očarljive igrače iz visokokakovostnih materialov, ki se ponašajo z zabavnim in elegantnim videzom ter najboljšimi lastnostmi. Kolekcija Woomy vključuje ta očarljivi stimulator klitorisa, ki bo poskrbel, da bo vaš biser užitka poskočil s funkcijami sesanja in vibriranja ter vam zagotovil orgazme, ki so resnično vredni!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Ne sedi v kotu in začni uživati življenje z vsem, kar pride z njim, vključno z orgazmičnimi trenutki. Pri tem vam bo pomagal ta priročen vibrator za hlačke. Ima popolno obliko, stimulativno teksturo in magnetna krila, ki ga držijo na mestu. Izberi med 10 načini vibriranja tistega, ki ti najbolj ustreza, ali pa upravljanje zaupaj svojemu fantu ali punci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Dizzy Fingers Gorgon Black

    Morda je majhen, a zelo močan! Ta igrača bo prinesla zadovoljstvo ljubečim parom, pa tudi solistom. Namesti se na prst, ki se bo s svojo prefinjeno ukrivljenostjo in vibracijami podaljšal za 10 načinov, nato pa popivnajte vsa mesta, kamor ga prinesete. Mehki silikon bo vaše občutljive predele pobožal na najbolj neprijeten način, zato uživajte v neustavljivi stimulaciji.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Pleasure Black

    Vemo, da imate radi okusne in elegantne igrače! Ker imate stil in zato vas je zanimala tudi ta mini vibrirajoča glava v luksuznem dizajnu znamke Pillow Talk. Razvajala bo vaš klitoris in vas navdušila z vznemirljivo močjo, saj skriva super močan motor. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi ga imate lahko vedno s seboj, odličen pa je tudi za potovanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.