×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji vibracijski

Elementi 129 do 160 od 445 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženske v roza so neločljiva kombinacija! Vrtnice so na sliki pričarale nasmeh in bile idealne za vsako priložnost. Kateri je najboljši? Imamo zasebni namig, da gre za slišno vrtnico iz Paloquethe. Vse obsedenosti z erotičnimi dodatki je konec, ta vrtnica žge romantiko in ljubezen. Poleg tega negira klitoris in notranji del vagine, zato se boste v njegov mehak silikonski material zaljubili na prvi dotik!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo pa lahko slavite svojo spolnost! Primerna je za vse priložnosti, bodisi sama ali v paru, navdušila pa vas bo z ekskluzivno ceno, ki je ob praznovanju 20. obletnice blagovne znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte v popolnem vzdušju z novim Club Vibe 3.OH, ki se odziva na glasbo! Zahvaljujoč diskretni velikosti ga lahko kadar koli in kjer koli nosite v spodnjicah. Je tih, lahek in opremljen s 3 načini užitka. Omeniti velja še polnilno vgrajeno baterijo in brezžični daljinski upravljalnik z vgrajenim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavljajte si popolno kombinacijo intenzivnih vibracij in nežne toplote. Všeč ti je? S tem super lepim vibratorjem vam bo vedno všeč! Omogočil vam bo nebeška doživetja, njegov ombre dizajn pa vas bo navdušil na prvi pogled. Uživajte v 12 hitrostih vibriranja in toplini iz aluminijastega materiala!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Si želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima izboklinama vas bo spravila ob pamet. Vagino in analno bo stimulirala s 7 načini vibriranja, med katerimi boste izbirali z daljinskim upravljalnikom. Zato položite blazino na stol in se usedite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste pepel in ali želite samo pepel? Ta vibrator je na prvi pogled met pepela in orgazem, ki bo prinesel vaš rog, bo intenziven in prijeten. Mehke in globoke vibracije, ki prihajajo iz zelo mehkega silikonskega ognja, se bodo počutile dobro! Konico nožnice lahko nato usmerite v katero koli mesto, ki zahteva stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomljeno srce je lahko včasih zelo lepo, ne verjameš? Ta edinstven užitek v obliki srca ni primeren samo za tiste, ki imajo trenutno srce iz dveh polovic. Odprite ga in odkrijte zapeljive mikrovibracije in neprekosljivo funkcijo lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočen, okreten in neutruden jezik za vaš klitoris, ki vas bo pretresel od sreče! Realističen stimulator v obliki ust je igrača, ki je enostavna za uporabo, izdelana iz prijetnega TPR materiala. Vse, kar morate storiti, je, da poljubite vibrator, nato pa preprosto zamudite krmilnik žice in uživajte v oralnem seksu, kolikor želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Se sprašujete, kako povečati svoj erotični užitek s partnerjem ali trenutke ljubezni do sebe? Vibrirajte svojo strast! Ta majhen vibrator iz mehkega silikona vam ponuja 10 zmogljivih funkcij vibriranja in zagotovo boste cenili dejstvo, da vam v njem ne bo treba večno menjati svetilke, saj je polnilna.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Real Simple

    Eleganten, diskreten, močan! Ta vibrator ima vse, kar potrebujete in želite. Njegov močan motor vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. S preizkušeno konico lahko natančno ciljate na občutljive predele, elegantna sijoča črna kromirana površina pa bo prijetno drsela. Lahko ga vzamete s seboj na izlete, majhen je in lep!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Ste razpoloženi za draženje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se lahko potopite v čudovito in globoko fokusirano stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas razkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Imate v javnosti razburljivo opustošenje? Nosite te dele zapletov, kjer ste slišali polna goriva in v njih poiščite vibrator. Potem bodo vagoni uničeni! Ali ga želite dati svojemu partnerju in ga pustiti izpod nadzora tistega elegantnega črnega glasbenika v vašem spodnjem perilu?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Eleganten in okusen mini vibrator z eno močno vibrirajočo hitrostjo bo zaslepil vse vaše živčne končiče, ki mu jih dovolite obiskati.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in zmožnost stimulacije vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša razburljiva skrivnost v spodnjicah! Oblecite si čutne rožnate čipkaste tangice, vanje skrijte močan mini vibrator in prepustite krmilnik svojemu kolegu. Ali že izvajate določen scenarij? Ja! S tem kompletom boste vsako priložnost spremenili v vznemirljivo seksi izkušnjo, ki se ne konča nikjer drugače kot v postelji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najboljša šminka v vaši torbici z ličili! Viblips ni karkoli šminka, je vibrator zabavne in diskretne oblike, ki ga imate lahko vedno s seboj. Vemo, da ni vse v videzu, ampak so pomembne tudi funkcije, zato lahko mirne vesti priporočamo Viblips, njegove vibracije so dih jemajoče!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 445 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.