×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji vodoodporen

Elementi 161 do 192 od 269 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate podjetja Zero Tolerance. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot z Bad Bitch Lipstick! Njegov čudovit zlati dizajn skriva vaš najljubši odtenek v obliki 10 močnih vibrirajočih funkcij, ki vas bodo popeljale na vrhunec navdušenja. Naj izstopa na vaši nočni omarici ali jo nosite povsod s seboj, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Ali želite priti v orgazmično spiralo? Lelo Sila je klitoralna igrača, s katero boste preučevali svoje telo in možnosti vrhunca. Njegova odprtina obdaja vaš biser užitka in edinstvena tehnologija zvočnega valovanja vam bo prinesla izkušnje, kot da se tla pogrezajo pod vami. Sila je poslastica za vaše čute, arhitekt neskončnih užitkov in vodnik po najboljših poteh na vrh.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo setev! Ni pa stimulator v stilu "prize", je polnilec za nadgradnjo iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris razumel. Njen mehki silikonski ustnik mu je nato ponudil 12 setvenih operacij in ga naredil tako dolgo, dokler ni mogel. Razveselite svoje biserske težave zaradi neverjetne stimulacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Cici Purple

    Cici ima 5 različnih načinov in 5 intenzivnosti v vsakem načinu, tako da imate na voljo 5 x 5 = 25 izbir. Kljub Cicijevi manjši zasnovi, motor v njegovem silikonskem telesu še vedno izpolnjuje vaše najmočnejše želje. 5 različnih intenzivnosti, od šibke do močne, katera vas najbolj zadovolji?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je idealen prstni vibrator za začetnike, ki navdušuje predvsem z intuitivnim upravljanjem, močnimi vibracijami in vsestranskostjo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežno roza in strastno priročen vibrator #CharmMe! Narejen je iz visokokakovostnega silikona in je zato prijetno prožen. Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, sok pa boste dostavili prek kabla USB. Razveselite katero koli mesto na svojem telesu in se razveselite s ljubko igračo za vse priložnosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovim željam in mu predstavite ta očarljiv valoviti in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, valovita površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj v nelagodju s končno ukrivljeno konico za udobno ciljanje, kjer koli ga potrebujete. Uživajte v 5 odličnih funkcijah, hidroizolaciji in moči na 1 AA bateriji, ki jo lahko dobite kadar koli in kjer koli. Si želiš vedno imeti orgazem pri roki? Moraš ga imeti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Spoznajte to veselo, nasmejano in prijazno raco, ki ni karkoli raca, je vibrirajoča raca! Z njim se lahko igrate kjerkoli želite, njegove močne vibracije vam bodo pomagale, da se sprostite in začutite pravo dobro počutje, ki je lahko tako v spalnici kot v kopalnici, kakšna raca bi bila, če ne bi bila vodoodporna, kajne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod močjo francoskega poljuba samega Casanove? Ta genialna rdeča igrača ima čutno okreten jezik, ki bo božal vaš klitoris na 12 različnih načinov. Zaljubite se v strastno vibracijo, mehak silikon in uživajte v orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Lady in Red

    Ni vam treba samo ljubiti rdeče, da se zaljubite v ta vibrator. Ima tako osupljive lastnosti, da vas bo ob prvi uporabi oboževal. Narejen je iz razkošnega mehkega silikona in je čudovito prilagodljiv, zato se bom prilagodil vašim potrebam. Povabite svojo novo rdečo odejo v spalnico.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Iščete nekaj sprejemljivega in zadovoljivega? We-Vibe Touch X je najboljši vesel in najboljši vibrator vseh časov! Pomagal vam bo pri razbremenitvi napetosti po celem telesu, od česar lahko uživate v masažah od glave do pete, še posebej, če se boste razveselili in prekuhali svoj erogenski stožec. Uživajte z njo kdorkoli in vsako telo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Dotys je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z nazobčano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise, prestižno blagovno znamko Lelo. Idealno je izbrati ne samo za začetnike, ampak tudi za skupne komentarje in raziskave. Do legla je prišlo po storitvi nežnih tlačnih dolin, ki so bile dostavljene od glave do petice. Sprejmite ponudbo novega načina uporabe predigri in trenutnih ljubimcev.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Majhen, a priročen in tudi ljubek vibrator iz kolekcije Cuties! Ima žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Ima tudi čudovito prilagodljivo glavo za enostavno ciljanje na prava mesta in vam ponuja 7 načinov vibriranja. Uživajte v kopeli ali pod tušem, saj je vodoodporen!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Očarale vas bodo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 vibrirajočih funkcij in se lahko na udoben način uporablja tudi za najbolj privlačna mesta, ki čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igro. Prodaja in opazujte, kako na travniku cvetijo rogovi orgazma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Pretty In Pink

    Majhna, a priročna? Ja! Ta kompaktni vibrator za polnjenje ima res močne načine vibriranja, ki vas bodo preprosto razveselili. Je prijetno mehka in primerna za stimulacijo klitorisa ali celo bradavic ali mod. Njegova vodoodpornost vas bo premamila, da bi se razigrali pod tušem ali kopeli, zato se ne pustite prepričevati in pridite in uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo v stilu prikazal čarobno-orgazmične trenutke. Tako kot vi je ta igrača pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in užitka. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe z Womanizerjem in uživajte v užitku s tem čudovitim stimulatorjem klitorisa za svobodomiselne!

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Purple

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polno zaposlenega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno alarm preložiš še večkrat? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Nyx je pametni vibrator za hlače z ergonomsko zasnovo, ki ga lahko upravljate preko aplikacije na telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora tresljajev in drugih interaktivnih funkcij!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Iščete nekaj, kar bo boljše od vašega bivšega? Nekaj, kar vam bo pomagalo pozabiti in pridobiti nove moči za nadaljevanje? Dobrodošli v prihodnosti! Ta stimulator klitorisa vam bo omogočil tako orgazmično terapijo, da se ne boste nikoli spomnili svojega bivšega. Pridite in uživajte v stimulaciji skozi sesanje in odkrijte nove izkušnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Njegov zgornji del deluje kot vibrator s pritiskom in razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska v 11 prednastavljenih intenzivnostih.Ovalna konica na spodnjem koncu ozkega stebla je idealna za ciljno stimulacijo celotnega telesa - s krožno stimulacijsko konico lahko stimulirate vsa erogena območja, kot so kroglice užitka, bradavice ali anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 269 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.