×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 129 do 160 od 236 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    To je Metal Mike, spoznajte! Je večnamenski kovinski vibrator, ki bo vzljubil vse občutljive dele vašega telesa. Ima domiselno obliko, končna krogla pa vam olajša rokovanje. Izdelan je iz luksuzne kovine, spodnji del pa je silikonski, prav v njem pa je gumb za izbiro med 9 načini vibriranja. Uživajte pod tušem, saj je vodoodporen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Majhna, čutna, ljubka, izvirna in predvsem zmogljiva erotična masažna igrača v obliki makarona bo postala najljubša sladka razvada vašega klitorisa. Ta poslastica vam ponuja široko paleto hitrosti in načinov vibracij, od nežnih vibracij do intenzivnih načinov za avanturo. Narejen je iz svilnato mehkega medicinskega silikona, ki je seveda popolnoma varen za telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta mini vibrator iz mehkega silikona s stimulativno teksturo. Primerno za vse erogene cone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Black

    Uživate v raziskovanju vznemirljive igrivosti? Kolekcijo Woomy sestavljajo očarljive igrače iz visokokakovostnih materialov, ki se ponašajo z zabavnim in elegantnim videzom ter najboljšimi lastnostmi. Kolekcija Woomy vključuje ta očarljivi stimulator klitorisa, ki bo poskrbel, da bo vaš biser užitka poskočil s funkcijami sesanja in vibriranja ter vam zagotovil orgazme, ki so resnično vredni!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Licking and Pulsating Finger Stimulator Pink

    Obožujete oralni seks? Ta majhen, a zelo priročen vibrator ga lahko popolnoma posnema! Ima majhen jezik, ki se lahko premika gor in dol v 10 hitrostih. Ima tudi funkcijo pulziranja/sesanja v teksturiranem delu. Nadenite upogljivi silikonski prstan na prst in začnite svoje potovanje v orgazmični raj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Kiri Personal Massager

    Kiri je osebni masažni aparat za zunanjo stimulacijo, z elegantno, drobno obliko, ki se popolnoma prilega ženskemu telesu. Z intuitivnim upravljanjem z vmesnikom s tremi gumbi, ki ga je mogoče zakleniti, so močne vibracije šepetajoče tihe za popolno diskretnost. Vsak masažni aparat je vodoodporen za popolno higieno in užitek v kadi ali prhanju.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Želite predeti kot najbolj zadovoljna mucka? Samo s to čudovito igračo, ki bo čutno sesala vaš klitoris in vam zahvaljujoč edinstveni tehnologiji tlačnih valov prinašala en orgazem za drugim. Izbirajte med 10 dih jemajočimi načini in odkrijte ne samo strast v sebi, ampak predvsem nezemeljske orgazme!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše misli, občutki, prepričanja in stališča lahko pozitivno ali negativno vplivajo na naše biološko delovanje. Z drugimi besedami, naš um lahko vpliva na to, kako zdravo bo naše telo! Po drugi strani pa lahko to, kar počnemo s svojim fizičnim telesom (kaj jemo, koliko telovadimo, tudi naša drža), vpliva na naše duševno stanje (spet pozitivno ali negativno). Posledica tega je zapleten odnos med našim umom in telesom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotične igre - tudi pod vodo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Za najbolj natančno stimulacijo! Ta erotična igrača vas bo navdušila s svojo sposobnostjo intenzivne stimulacije na enem mestu. Ima 3 podaljške in z njim boste uživali tako v predigri kot v trenutkih samoljubja. Izbirajte med 10 načini vibriranja od nežnega do močnega in se mirno igrajte v vodi, saj je stimulator vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Pleasure Black

    Vemo, da imate radi okusne in elegantne igrače! Ker imate stil in zato vas je zanimala tudi ta mini vibrirajoča glava v luksuznem dizajnu znamke Pillow Talk. Razvajala bo vaš klitoris in vas navdušila z vznemirljivo močjo, saj skriva super močan motor. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi ga imate lahko vedno s seboj, odličen pa je tudi za potovanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Threesome 1 Pink

    Inovativni Satisfyer Threesome 1 s 3 gibljivimi rokami za užitek in 3 zmogljivimi motorji poskrbi za stimulacijo sramnih ustnic in klitorisa na širokem področju. Mehak silikon je še posebej nežen do kože.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Vas mika poskusiti nekaj novega in narediti romantične trenutke še bolj prijetne? Prstni vibrator Lovelife bo pravi pripomoček za vse, ki želite doživeti intenzivnejša doživetja in hkrati tolerirati kakovost in sodoben dizajn. Zaradi svoje ergonomske oblike in močnih tresljajev je primeren ne le za predigro, ampak tudi za ljubezen. Uživajte v njem in se ljubite še bolj!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Stardust Posh White

    Bodite navdušeni nad kozmično energijo zvezdnega prahu! Tega še ni bilo tukaj, samo gledate unikatno igračo, ki je vrhunec elegance in neskončne ekstaze hkrati. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in močnih vibracij. Izgovorite svoje želje, zgrabite zvezdni vibrator in pretvorite svoje sanje v resničnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Se želite navduševati kadarkoli in kjerkoli? Zatlačite to odejo v spodnjice in ohranite svojo seksi skrivnost. Je ploščat, anatomsko oblikovan in ugaja vulvi, klitorisu in anusu hkrati. Lahko ga preprosto nosite v spodnjicah in uporabljate v vodi, saj je vodoodporen.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najboljša stimulacija je najbolj natančna stimulacija! Ta vibrator je narejen tako, da lahko dražite najbolj občutljiva mesta na telesu. Njegova majhna upogljiva glava vam bo pomagala odkriti vznemirljiva doživetja, 3 + 7 vibrirajočih nastavitev in vzorcev pa bodo vaše prijetne občutke naredile raznolike in čutne. Naj bo lepo in natančno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Se želite pretvarjati, da ste najbolj zadovoljna mucka? Samo s to čudovito igračo bo sesala tvoj klitoris in ti prinesla en orgazem za drugim zahvaljujoč edinstveni tehnologiji pritisnih valjev. Izbirajte med 10 vznemirljivimi aktivnostmi in odkrijte ne samo bolečino v sebi, temveč predvsem nezemeljske orgazme!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Kako preizkušate najnovejše trende za stimulacijo klitorisa in okolice? Vibrator Le Pointe vas bo s svojimi zgoščenimi vibracijami zadušil do samega konca morja v najbolj živahnih mestih, ki so zahtevala njegovo stimulacijo. Drugi konec bo ustrezal vašim letom, vendar ne čakajte in preizkusite njegovega milimetrskega razpona trdnosti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Odkrijte, razvajajte in eksplodirajte z orgazmičnim užitkom! Ta vibrator vam bo pomagal osredotočiti se na določene občutljive točke na telesu in jih neverjetno spodbudil. Izbirajte med 2 zamenljivima silikonskima nastavkoma in 10 načini vibriranja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – vžig: Doživite kozmične vrhunce s Satisfyer Mission Control in našo tehnologijo Air Pulse brez dotika! Ta majhen vibrator z dvojnim zračnim impulzom je popoln za začetnike, zahvaljujoč svoji igrivi, kompaktni zasnovi in neverjetnim funkcijam.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsi, klitoris ali bradavice - ozka konica modela Twirling Delight s svojimi krožečimi vibracijami vedno zadene točno na točke vašega užitka. Zahvaljujoč higienskemu nastavku je tudi idealen sopotnik na potovanju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Ta klitoralni vibrator iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Prav tako je prijetno prožna in oblikovana za domiselno božanje vaših občutljivih predelov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Riot Purple

    Pripravite se na ljubezenski izgred: Satisfyer Love Riot je vibrator za prste, ki ni dosegljiv le z izjemno zmogljivim motorjem, ampak tudi s širokim naborom možnih uporab.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta klasični vibrator z elegantnimi oblinami prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas razveseli z dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    Ali želite doživeti popoln orgazem v samo nekaj minutah? Samo s to čudovito igračo, ki bo čutno sesala vaš klitoris in vam zahvaljujoč edinstveni tehnologiji tlačnih valov prinašala en orgazem za drugim. Izbirajte med 7 dih jemajočimi načini in odkrijte ne samo strast v sebi, ampak predvsem nezemeljske orgazme!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Povabite k seksu čutne in tihe vibracije! Ta mini vibrator s končno vrvico vam bo ponudil 7 okusnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi neposredno na igrači bodisi z daljinskim upravljalnikom. Boste to zaupali svojemu kolegu? Uživajte v seksi draženju kot del predigre in si zagotovite najboljšo izkušnjo doslej!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 236 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.