×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji LELO

Elementi 97 do 111 od 111 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Soraya Beads Violet Dusk

    SORAYA Beads™ je spolno nevtralen analni masažni aparat s kroglicami, zasnovan za tiste, ki šele začnejo raziskovati analne igre. Njegova edinstvena kaskadna zasnova je namenjena vzbuditvi občutljivih živčnih končičev v anusu in okoli njega za novo vrsto orgazmičnega občutka, začenši z najmanjšo kroglico, ki ji sledijo tri postopoma večje.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo boste brez entuziazma in cenejših ugodnosti! In zakaj je tako neverjetna? Ima možnost "dodajanja sem" in tudi 12 vibracijskih učinkov. Všeč mi je njen zelo dober silikon in doživite orgazmični delček INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Vaša nočna omarica kar kliče po tej razkošni igrači Lelo x Diesel SONA Cruise, jo tudi vi slišite? Značilna živo rdeča barva na njem bo preprosto izstopala. A dovolj o videzu, pomemben je, še posebej v tej rdeči omejeni izdaji, a funkcija je vedno najpomembnejša!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    Se želiš dotakniti orgazmičnega raja? Stimulacija klitorisa je prijetna, če si pri tem pomagate z Lelo Dot, pa bo omamno in nepozabno! Ta čudovita in razkošna gred ima tehnologijo Infinite Loop, ki zagotavlja neprekinjeno eliptično gibanje, medtem ko vas mehka in prožna konica vodi z absolutno natančnostjo. Izbirajte med 8 formulami ugodnosti z različnimi intenzivnostmi in igrajte sami ali v paru!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Cruise Pistachio Cream

    Toda ali želite odkriti ves potencial vzburjenja, skrit v vašem klitorisu? Na pomoč vzemite najboljšo in najbolj luksuzno igračo – Lelo Dot Cruise. Uporablja najsodobnejše tehnologije in združuje edinstveno eliptično gibanje z mehko gibljivo konico za najboljšo stimulacijo in absolutno natančnost ne samo za klitoris, temveč za katero koli erogeno cono.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Cruise Lemon Sorbet

    Ali želite odkriti ves potencial vzburjenja, ki ga skriva vaš klitoris? Na pomoč vzemite najboljšo in najrazkošnejšo igračo – Lelo Dot Cruise. Uporablja najsodobnejše tehnologije in združuje edinstveno eliptično gibanje in mehko gibljivo konico za najboljšo stimulacijo in absolutno natančnost ne le za klitoris, temveč za katero koli erogeno cono.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Travel Pink

    LELO DOT™ Travel je kompakten vibrator za klitoris, zasnovan tako, da se zlahka prilega kateri koli torbi, torbici ali kovčku, hkrati pa ponuja spektakularne orgazmične lastnosti. Pomislite na kateri koli kraj, kamor bi radi odpotovali, in računajte na to, da boste doživeli drugačno vrsto klitorisnega orgazma, kjer koli vas bo zadela želja. Diskreten in natančen, LELO DOT™ Travel ima tehnologijo Infinite Loop™, ki vam pomaga ponovno zamisliti svoja potovanja na najbolj prijeten možen način.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Travel Purple

    LELO DOT™ Travel je kompakten vibrator za klitoris, zasnovan tako, da zlahka prilega kateri koli torbi, torbici ali kovčku, hkrati pa ponuja spektakularne orgazmične lastnosti. Pomislite na kateri koli kraj, kamor bi radi odpotovali, in računajte na to, da boste doživeli drugo vrsto klitorisnega orgazma, kjer koli vas bo zadela želja. Diskreten in natančen, LELO DOT™ Travel ima tehnologijo Infinite Loop™, ki vam pomaga ponovno zamisliti svoje potovanje na najboljši možni način.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Siri 3 Calm Lavender

    SIRI™ 3 je zvočno aktiviran klitorisni vibrator, ki se v realnem času odziva na glasbene frekvence in jih s tehnologijo SoundSense™ prenese nazaj na klitoris kot prijetne vibracije. Ima osem zmogljivih nastavitev za užitek in dva vgrajena mikrofona, ki nudita natančno prepoznavanje zvoka in odpravljanje hrupa ter tako odpravita ves nezaželen hrup iz okolja.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Siri 3 Purple

    SIRI™ 3 je zvočno aktiviran klitorisni vibrator, ki se v realnem času odziva na glasbene frekvence in jih s tehnologijo SoundSense™ prenese nazaj na klitoris kot sprejemne vibracije. Ima osem zmogljivih nastavitev za uporabnika in dva vgrajena mikrofona, ki nudijo natančno prepoznavanje zvoka in odpravljanje hrupa ter tako odpravijo ves nezaželen hrup iz okolja.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Siri 3 Pistachio Cream

    SIRI™ 3 je zvočno aktiviran klitorisni vibrator, ki se v realnem času odziva na glasbene frekvence in jih s tehnologijo SoundSense™ prenese nazaj na klitoris kot prijetne vibracije. Ima osem zmogljivih nastavitev za užitek in dva vgrajena mikrofona, ki nudita natančno prepoznavanje zvoka in odpravljanje hrupa ter tako odpravita ves nezaželen hrup iz okolja.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 24K Gold Deep Rose

    Priljubljeni vibrator za pare je opremljen z luksuzno nadgradnjo. Krasi jo detajl iz 24-karatnega zlata, zaradi česar je najbolj luksuzna erotična igrača, ki si jo lahko zamislite.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo pa lahko slavite svojo spolnost! Primerna je za vse priložnosti, bodisi sama ali v paru, navdušila pa vas bo z ekskluzivno ceno, ki je ob praznovanju 20. obletnice blagovne znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 111 od 111 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.