×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji Črna razkošje

Elementi 65 do 96 od 110 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Iščete elegantno igračo za evforični užitek in užitek? Pridite in spoznajte čarobno paličico Oriel svetovno priljubljene blagovne znamke Rocks Off. Očarali vas bodo njegova žametno mehka površina, prožna glava in njene intenzivne vibracije, v katerih boste uživali sami in v paru. Pridite in se navdušite in razvajajte, kjer koli je to potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste popolni in želite samo popolne izdelke? Ta vibrator je na prvi pogled vrhunec popolnosti in orgazem, ki bo prinesel vašo rožo, bo popolnoma intenziven in sproščujoč. Močne in globoke vibracije, ki prihajajo iz žametno mehkega silikonskega ohišja, vas bodo pripeljale do prvega dobrega! Nato lahko poševno konico usmerite na katero koli mesto, ki bo zahtevalo stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzna proizvodnja, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, znan tudi kot Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokohitrostni motorji skupaj tvorijo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uporabite pri vznemirljivem potovanju do nerazumnega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasure iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate o razkošju in realističnih izkušnjah? Furious Rabbit 2.0 je tu, da uresniči vaše sanje! Ima dva super zmogljiva motorja in ima očarljivo polrealistično zasnovo. Popeljala vas bo v raj zahvaljujoč 3 funkcijam: obrezovanju, vrtenju kroglic in vibrirajočim ušesom za klitoris. Naj vas G-točka in pizda božata hkrati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Black

    Si včasih želite urin, drugič mehkobo? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo ustrezal vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Z leti se udobno prilega in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le ugodnosti. Prepustite seču močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite odkriti ves vznemirljiv potencial, ki ga ima vaše telo? Dual Explorer vam bo z veseljem pomagal! Ponuja vam 9 načinov vibriranja in 9 načinov gibanja navzgor in navzdol. Stimulator je čudovito prilagodljiv in z njim lahko božate svojo nožnico, klitoris, terminal, nasip ali bradavičke! S čim torej začneš?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    So vam všeč skrivnosti in razburjenje? Ta igrača bo vaša vznemirljiva skrivnost! Prihaja v kompletu s seksi čipkastimi hlačkami in daljinskim upravljalnikom v obliki srca. In za kaj gre? Majhen diskreten, a priročen vibrator, ki je vstavljen v spodnje hlačke, da vibrira vašo vulvo v vibracijskem ritmu, ki ga narekujete krmilniku. Pustite se razvajati!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Iščete vsestranski komplet čudovitih čepov z neverjetno obliko? G-Play bo izpolnil vaše zahteve! Vsebuje 3 različno velike zatiče s 6 funkcijami vibracij! Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, motor pa je odstranljiv, tako da lahko v njih uživate brez tresljajev. Uživajte v enostavnem upravljanju, polnjenju USB in vodoodpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta očarljiv in domiselno oblikovan vibrator se bo zaljubil v vašo točko G, saj bo zlahka našel, božal in navdušil. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Black

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 110 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.