×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji razkošje

Elementi 129 do 160 od 357 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Začutite razburjenje kjer koli lahko s tem stimulatorjem Dream Toys, ki ne bo le vibriral na vaši občutljivi točki p, ampak se bo tudi ujeli za penisom in modi. To bo povečalo erekcijo do maksimuma, voznika pa bo le vzelo v roko in narekovalo vrsto vibracije, po kateri hrepeniš.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nekakšna "mala črna" med erotičnimi igračami, zato ne sme manjkati v vaši zbirki pripomočkov. Ima edinstveno tehnologijo tlačnega valovanja, ki ustvarja neprimerljiv učinek sesanja klitorisa. Izbirajte med 8 stopnjami intenzivnosti in uživajte v vznemirljivem začetku in absolutnem vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodoodporen in bo vaš spremljevalec tudi pri igranju v kopalnici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta luksuzni vibrator, katerega prednost je funkcija čutne navezanosti in bo stimuliral tudi vaš klitoris. Tako enostavno mu bo podleči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Tempomat prevzame krmilo, ko ne morete več držati volana!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste pepel in ali želite samo pepel? Ta vibrator je na prvi pogled met pepela in orgazem, ki bo prinesel vaš rog, bo intenziven in prijeten. Mehke in globoke vibracije, ki prihajajo iz zelo mehkega silikonskega ognja, se bodo počutile dobro! Konico nožnice lahko nato usmerite v katero koli mesto, ki zahteva stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je priljubljena kombinacija industrijskih tehnologij in elegantnega dizajna. Tehnologija Pleasure Air vam omogoča, da brez stika s klitorisom pridete v stik na 14 različnih ravneh, kar potrjuje izboljšano funkcijo pilota in lahko odkrijete nepričakovane in predvsem bleščeče orgazme na povsem novi ravni. Ugodite svojim željam in doživite najvišjo raven, ki vam ne bo dala odličnega igralca brez očarljivega, diskretnega in še posebej intenzivnega Womanizerja Premuima, ki je tudi popolnoma vodoodporen.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči analni čep z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro se obnese s sodobnim žebljičkom z neustavljivimi funkcijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Black

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Ali hrepeniš po popolnem zadovoljstvu? S Sono 2 boste lebdeli na valovih neskončnih orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Majhen, a priročen, vznemirljiv in živahen, to je Pretty Love Atlas. Njegova uporaba je popolnoma enostavna, samo pritisnite gumb. Mehki silikon in značilna glava bosta prava stvar za vaše navdušenje, genialni ukrivljeni pa bodo še posebej uživali v točki g. Poiščite svoj pravi kot in se igrajte z vami kot še nikoli!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise in ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo uporabljen za pokrivanje in čiščenje klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo stimulacija krokarja povečala, ko se Sonca potiska bližje telesu. Zagotovite si elegantno igro in neskončno orgazmično življenje!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 357 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.