×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mini vibratorji

Elementi 33 do 64 od 64 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Pretty Love Abbott Black

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Ali želite biti vedno pripravljeni na zdravljenje? Ta vibrator v torbici iz umetnega usnja se prilega v vsako torbico ali žep. Ponudil vam bo 10 intenzivnih hitrosti vibriranja, med katerimi boste preklapljali z gumbom. In kaj več? Družbo mu lahko delate tudi v kopalnici, saj je popolnoma vodotesen! Uživajte v velikem "O" tudi na poti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne velikosti in hkrati idealen partner ne samo za potovanja! Razveselila vas bo z močnimi in prodornimi tresljaji, ki jih boste s poševno konico usmerili tja, kjer ga boste potrebovali. Poleg tresljajev lahko segreje tudi čutno, kar je bolj seksi, kot si sploh lahko predstavljate. Ljubi ga klitoris, prsi ali karkoli želiš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    So vam všeč skrivnosti in razburjenje? Ta igrača bo vaša vznemirljiva skrivnost! Prihaja v kompletu s seksi čipkastimi hlačkami in daljinskim upravljalnikom v obliki srca. In za kaj gre? Majhen diskreten, a priročen vibrator, ki je vstavljen v spodnje hlačke, da vibrira vašo vulvo v vibracijskem ritmu, ki ga narekujete krmilniku. Pustite se razvajati!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot Evil Bitch Lipstick! Njegova skrivnostna rdeča zasnova skriva vaš najljubši še bolj črn odtenek v obliki 10 močnih funkcij vibriranja, ki vas bodo popeljale do vrhunca navdušenja. Naj stoji na vaši nočni omarici ali pa ga vzemite s seboj povsod, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta mini vibrator bo oboževal vaš klitoris kadarkoli in kjerkoli, saj je res majhen in se bo prilegal v vsako torbico. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    53,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Bi želeli čarobni prstan, ki bi vas popeljal v drug svet? V svet, poln užitkov in orgazmov? Vibrirajoči prstan Belou Flutter se ne more primerjati niti s tistim, ki je imel Arabello! Je vibrirajoči multitalent, katerega vrh je sestavljen iz 4 cvetnih listov za različne stimulacije. Oblecite ga in ga predstavite vsem občutljivim točkam na telesu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Pokažite svetu svojo spolno pozitivno miselnost in se okrasite s tem čudovitim in luksuznim vibratorjem kot kosom nakita na verižici. Je čudovito zmogljiv, opazno ozek, a hkrati neskončno diskreten in eleganten. Ta dragulj lahko vibrira na 8 občutljivih načinov, njegov motor pa je izjemno tih, vendar vam bo ugajal, kjerkoli želite. Izbirajte med 4 barvami in se okrasite s kosom nakita, ki je tako poseben kot vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste bili vedno neodločni? Heady je točno tista igrača, ki jo potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih enostavno zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika pa je kompaktna, ergonomska in tudi čutna. Imejte Headyja vedno ob sebi in uživajte z njim, kadarkoli želite – sam ali v paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Mislite, da so prstne igre samo za raziskovalce začetnike? Ravno nasprotno je res! Prsti zmorejo veliko več, kot si lahko sploh predstavlja. Še posebej, če jim nadenete vibrator Alexander Finger. Je precej tanek in tudi votel, zato se prilega prstu in ga spremeni v popolnega užitka. Oblecite ga in pojdite raziskovat občutljiva mesta na svojem telesu ali na telesu vašega partnerja.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Bilie je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z mehko teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Rocket Black

    Kaj pa majhen, eleganten vibrator za več užitkov? Je točno to tisto, kar iščete? Zato verjemite, da bo ta komad Adriena Lastica izpolnil vaše želje in morda še marsikaj. Je močan in lahko vibrira v 10 načinih. Primeren je za zunanjo stimulacijo, je zelo diskreten in vam bo služil tako v paru kot solo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Igrače so namenjene igri, se strinjate? Ta zajec zagotovo je! Je zabavne oblike z zajčjimi ušesi in je specialist za popolno božanje vaših intimnih predelov. Narejen je iz mehkega in svilnato gladkega silikona in je primeren tako za trenutke samozaljubljenosti kot za igro v dvoje. Uživajte v njegovih močnih vibracijah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije kadarkoli pri roki! Ta mini vibrator ima močan motor z 10 funkcijami vibriranja za diskretno uporabo. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je popolnoma prijeten na dotik in hkrati varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ta spolno nevtralni vibrator s prsti prenavlja klasično gibanje "pridi sem" in ponuja 12 notranjih načinov vibriranja, ki bodo všeč G-točki ali P-točki vašega ljubimca, ter priročno liziko s tremi načini, ki razvaja klitoris ali presredek tako, kot si zasluži...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Le ljubeč dotik bo dovolj, da boste od navdušenja pokleknili. Ta prstni vibrator je narejen iz svilnato mehkega silikona in vas bo očaral s 3 funkcijami vibriranja in 3 funkcijami vrtenja. Uporabite ga sami ali s svojim nasprotnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prav tako prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas bo navdušil z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Kako bi se počutili, če bi okoli vratu nosili čudovito kapljico, za katero bi samo vi vedeli, da ni navaden obesek? Ta edinstvena vibrirajoča ogrlica iz gladkega silikona je čudovit kos nakita, ki združuje temno črno in srebrno. Je umetniško oblikovan, moden in vznemirljiv hkrati, saj lahko vibrira s 3 hitrostmi in 7 vzorci.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Buzz Buddy Black Chrome

    Močna vibrirajoča krogla z elegantnim črno-kromiranim videzom. Dvojni konec z obliko šminke na eni strani in zaobljeno konico na drugi.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! 10X Bullet Rechargeable Metallic Black

    Majhen, močan in preprost! Ta vibrirajoča krogla je gladka in trda, da zagotovi zadovoljivo maso za drgnjenje in stiskanje. Uživajte v 10 vzorcih vibriranja kadarkoli in kjer koli - ta hudiček se prilega torbam, denarnicam in celo nekaterim denarnicam! Z lahkoto se skrije v predale in je dovolj neopazen, da ne pritegne pozornosti, tako da lahko igrate na očeh.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Black

    To je za diskretne hedoniste. Za tiste, ki so vedno pripravljeni na zabavo. To je za tiste popotnike, ki imajo s seboj svoje igrače. Za prenočitve in nočitve imate srečo. Ta mini palica se popolnoma prilega med vas in vašega partnerja za vroče seanse, kjer le malo več stimulacije pomaga.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Black

    Popoln sopotnik! Ta majhna paličica se prilega vaši dlani, vendar prinaša močan udarec! Kamor koli greste, ga pospravite v potovalno torbo, torbico, velik žep ali pa ga pospravite doma v predal! Zdaj lahko uživate v svojem najljubšem vzdušju palice, ne da bi zavzeli toliko prostora!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Black

    Pripravite se na udarec s to majhno, a močno vibrirajočo kroglo! Izjemno zmogljivi Bang Bullets vas bodo presenetili s svojo mogočno močjo bobnenja, ki jo je mogoče upravljati s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom – zabrenčite svojemu partnerju po vaši želji doma ali v mestu za razburljivo partnersko igro v javnosti!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Unihorn Wild Spirit Black

    Ustvarite pravo čarovnijo s tem diskretnim mini samorogovim vibratorjem! Zasnovan v kompaktni in ljubki obliki samoroga, Wild Spirit ponuja 10 čudovitih načinov vibriranja in 10 utripov lizanja jezika zahvaljujoč svojima dvema motorjema.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Ste utrujeni in pod stresom? Ustavite se, sprostite in sprostite v masažni kadi. To kroglico vrzi v namočeno kad in daj svoji kopeli vonj po vaniliji, ki lajša stres in lajša vsakodnevne skrbi. Poleg tega vas po raztapljanju žogice v kadi čaka še eno razburljivo presenečenje v obliki mini vibratorja. Potopite se v razkošje in pustite, da se vaše telo in um umirita.

    26,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    To je vaša trojna zmaga, štejete, imamo mini vibrator, mazalni gel in vrečko z zadrgo, kaj lahko storite glede tega? Mini vibrator ima vgrajen vibracijski jezik in vam ponuja 7 načinov vibriranja za različno zabavo. Božajte svoj anus ali vagino, odvisno je od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 64 od 64 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.