×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mini vibratorji silikona klitoris

Elementi 65 do 96 od 121 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Antony Pink

    Iščete neverjetno in razburljivo veselje po dostopni ceni? Všeč vam bo vibrator Antony! Njegova svilnato mehka silikonska površina vas bo prevzela na prvi dotik, dramatično oblikovana glava pa vam bo prijetno in natančno ugajala, kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v 10 intenzivnih funkcijah in vsakem posameznem orgazmu, ki vam ga prinesejo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot Evil Bitch Lipstick! Njegova skrivnostna rdeča zasnova skriva vaš najljubši še bolj črn odtenek v obliki 10 močnih funkcij vibriranja, ki vas bodo popeljale do vrhunca navdušenja. Naj stoji na vaši nočni omarici ali pa ga vzemite s seboj povsod, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Bi želeli čarobni prstan, ki bi vas popeljal v drug svet? V svet, poln užitkov in orgazmov? Vibrirajoči prstan Belou Flutter se ne more primerjati niti s tistim, ki je imel Arabello! Je vibrirajoči multitalent, katerega vrh je sestavljen iz 4 cvetnih listov za različne stimulacije. Oblecite ga in ga predstavite vsem občutljivim točkam na telesu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Odplujte po morju vznemirjenja na otok, imenovan orgazem, s tem osupljivim vibratorjem. Njegovo valovito telo vas bo razvajalo. Njegova majhna velikost bo z vami na poti. Njegovih 5 funkcij vibracij vas bo navdušilo. Njegova vodoodpornost vas bo navdušila med kopanjem. Presenetijo orgazem, ki v tebi vzbudi, potem bo tvoj.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? S šminko Martinella ne boste potrebovali nikogar drugega! Je eleganten, zabaven, prijeten in čuten! Lahko ga imate ves čas s seboj, saj gre v vsako torbico in ko ga potrebujete, vam ponuja svojih 10 funkcij vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator Luxury Bullet vas bo navdušil s svojim značilnim stimulativnim diamantnim vzorcem in 10 vibrirajočimi funkcijami za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobro vzdušje za vse ženske! Dame, ta ličila vam bodo všeč! To je naravnost čudovit vibrator z zabavno obliko in mehkim materialom. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je zagotovo nekaj, nad čimer boste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, lep silikon in tesen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Ne glede na to, ali želite uživati v razburljivi stimulaciji kot par ali sami, bo ta prstni vibrator poskrbel za vaše. Igram pravi sok. Narejena je iz mehkega silikona, ima obliko zajčka in ima prijetno gibljiva ušesa. Ena hitrost vibriranja bo razveselila vsa občutljiva področja in njegov mehak dotik vam ne bo všeč!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Ena najlepših igrač v naši ponudbi! Ta zeleno-mini vibrator ima čudovito prožno glavo in nežno zeleno barvo. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja in ji boste dodali sok s priročnim polnjenjem preko USB kabla. Uživajte v njegovih vibracijah in elegantnem dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator kot šminko z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam daje absolutno diskretnost in hkrati čutno dražljivost in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Dobro se obnese z malo drugačno šminko.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Kot Luxury Bullet mini vibrator vas bo ta šminka navdušila s svojim realističnim dizajnom šminke, okroglo konico za natančno stimulacijo in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Trimy je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele s sukano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Bilie je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z mehko teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Spoznajte Duet, razmeroma majhen vibrator, ki ima na eni strani drobne stimulacijske grebene, na drugi pa popolnoma gladko površino. Služile vam bodo za razburljivo draženje zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris ali bradavice, pa tudi za plitke penetracije. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta mini vibrator iz mehkega silikona s stimulativno teksturo. Primerno za vse erogene cone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše misli, občutki, prepričanja in stališča lahko pozitivno ali negativno vplivajo na naše biološko delovanje. Z drugimi besedami, naš um lahko vpliva na to, kako zdravo bo naše telo! Po drugi strani pa lahko to, kar počnemo s svojim fizičnim telesom (kaj jemo, koliko telovadimo, tudi naša drža), vpliva na naše duševno stanje (spet pozitivno ali negativno). Posledica tega je zapleten odnos med našim umom in telesom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotične igre - tudi pod vodo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Iščete igračo, ki jo lahko vzamete kamor koli s seboj? Asha bo popolna za to! Videti je kot šminka, a pod pokrovčkom se skriva mehka silikonska površina, ki bo razveselila vse vaše občutljive predele. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, kadar koli želite, tudi v kadi ali pod prho!
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Spoznajte Amour, razmeroma majhen vibrator s konico v obliki srca, ki vam bo dal igrive in prijetne občutke. Utripajoče srce vas bo s svojimi vibracijami čutno požgečkalo in vam pomagalo odkriti vse erogene cone. Služili vam bodo za vznemirljivo stimulacijo zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris, moda ali celo bradavice. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Jibbys je gladek klasičen vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele z dih jemajočo teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Igrače so namenjene igri, se strinjate? Ta zajec zagotovo je! Je zabavne oblike z zajčjimi ušesi in je specialist za popolno božanje vaših intimnih predelov. Narejen je iz mehkega in svilnato gladkega silikona in je primeren tako za trenutke samozaljubljenosti kot za igro v dvoje. Uživajte v njegovih močnih vibracijah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta klasični vibrator z elegantnimi oblinami prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas razveseli z dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 121 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.