×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mini vibratorji

Elementi 33 do 64 od 91 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežno roza in strastno priročen vibrator #CharmMe! Narejen je iz visokokakovostnega silikona in je zato prijetno prožen. Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, sok pa boste dostavili prek kabla USB. Razveselite katero koli mesto na svojem telesu in se razveselite s ljubko igračo za vse priložnosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot z Bad Bitch Lipstick! Njegov čudovit zlati dizajn skriva vaš najljubši odtenek v obliki 10 močnih vibrirajočih funkcij, ki vas bodo popeljale na vrhunec navdušenja. Naj izstopa na vaši nočni omarici ali jo nosite povsod s seboj, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Lady in Red

    Ni vam treba samo ljubiti rdeče, da se zaljubite v ta vibrator. Ima tako osupljive lastnosti, da vas bo ob prvi uporabi oboževal. Narejen je iz razkošnega mehkega silikona in je čudovito prilagodljiv, zato se bom prilagodil vašim potrebam. Povabite svojo novo rdečo odejo v spalnico.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Ta vibrator vam bo pomagal, ne skrbite, saj ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot Evil Bitch Lipstick! Njegova skrivnostna rdeča zasnova skriva vaš najljubši še bolj črn odtenek v obliki 10 močnih funkcij vibriranja, ki vas bodo popeljale do vrhunca navdušenja. Naj stoji na vaši nočni omarici ali pa ga vzemite s seboj povsod, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Kaj ta popolnoma univerzalna, a vznemirljiva stvar vzame s seboj na potovanja? Ta majhen vibrator je izjemno vsestranski, polni se prek USB-ja in ima 3 zadovoljive hitrosti. Prilega se v vsako torbico in poskrbi za veliko predstav. Navdušite se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Bi želeli čarobni prstan, ki bi vas popeljal v drug svet? V svet, poln užitkov in orgazmov? Vibrirajoči prstan Belou Flutter se ne more primerjati niti s tistim, ki je imel Arabello! Je vibrirajoči multitalent, katerega vrh je sestavljen iz 4 cvetnih listov za različne stimulacije. Oblecite ga in ga predstavite vsem občutljivim točkam na telesu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Limited Addiction Entangle Power Vibe Lilac

    Ali imate radi okusne dodatke? Ta vibrator je skoraj umetniško delo in bo najbolj običajne dni spremenil v izjemne! Všeč vam bo njegova elegantna oblika in močne vibracije, ki bodo pokvarile vaša občutljiva mesta. Izdelan je iz varnega in prijetnega materiala, njegovo delovanje pa je diskretno tiho. Privoščite si nekaj posebnega, saj si to zaslužite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator Luxury Bullet vas bo navdušil s svojim značilnim stimulativnim diamantnim vzorcem in 10 vibrirajočimi funkcijami za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Ali potrebujete majhno orožje, ki ga lahko vedno nosite s seboj, če slučajno srečate volkodlaka, čarovnico, vampirja ali drugo pošast? S tem mini vibratorjem boste vedno pripravljeni in njegovih 10 funkcij vibriranja vas bo navdušilo z epsko močjo. Hkrati ga lahko združite s svojim najljubšim dildojem Lock On in dodatno podprete njegovo nedvoumno moč. Oborožite se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? S šminko Martinella ne boste potrebovali nikogar drugega! Je eleganten, zabaven, prijeten in čuten! Lahko ga imate ves čas s seboj, saj gre v vsako torbico in ko ga potrebujete, vam ponuja svojih 10 funkcij vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Spremenite svoja dva prsta v popoln stimulator G-točke! Otipavanje sebe ali partnerja še nikoli ni bilo lažje, s tem rokavom se bo dobesedno razširil v vaši roki. Ima edinstveno obliko, sposobnost vibriranja in prijetno vznemirljivo teksturo. Doživite največji užitek ali pa bodite njegov ponudnik!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator kot šminko z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam daje absolutno diskretnost in hkrati čutno dražljivost in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Dobro se obnese z malo drugačno šminko.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Kot Luxury Bullet mini vibrator vas bo ta šminka navdušila s svojim realističnim dizajnom šminke, okroglo konico za natančno stimulacijo in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta mini vibrator iz mehkega silikona s stimulativno teksturo. Primerno za vse erogene cone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Kiri Personal Massager

    Kiri je osebni masažni aparat za zunanjo stimulacijo, z elegantno, drobno obliko, ki se popolnoma prilega ženskemu telesu. Z intuitivnim upravljanjem z vmesnikom s tremi gumbi, ki ga je mogoče zakleniti, so močne vibracije šepetajoče tihe za popolno diskretnost. Vsak masažni aparat je vodoodporen za popolno higieno in užitek v kadi ali prhanju.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše misli, občutki, prepričanja in stališča lahko pozitivno ali negativno vplivajo na naše biološko delovanje. Z drugimi besedami, naš um lahko vpliva na to, kako zdravo bo naše telo! Po drugi strani pa lahko to, kar počnemo s svojim fizičnim telesom (kaj jemo, koliko telovadimo, tudi naša drža), vpliva na naše duševno stanje (spet pozitivno ali negativno). Posledica tega je zapleten odnos med našim umom in telesom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotične igre - tudi pod vodo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Bodite navdušeni nad kozmično energijo zvezdnega prahu! Tega še ni bilo tukaj, samo gledate unikatno igračo, ki je vrhunec elegance in neskončne ekstaze hkrati. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in močnih vibracij. Izgovorite svoje želje, zgrabite zvezdni vibrator in pretvorite svoje sanje v resničnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta klasični vibrator z elegantnimi oblinami prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas razveseli z dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Povabite k seksu čutne in tihe vibracije! Ta mini vibrator s končno vrvico vam bo ponudil 7 okusnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi neposredno na igrači bodisi z daljinskim upravljalnikom. Boste to zaupali svojemu kolegu? Uživajte v seksi draženju kot del predigre in si zagotovite najboljšo izkušnjo doslej!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Zadušite se nad kozmično energijo astronomskega praga! Ne glede na to, kako trden si, iščeš edinstveno igro, ki je met elegance in neskončne ekstaze. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in vibracij urina. Izpolnite si želje, izkopljite zvezdni vibrator in spremenite svoje sani v akcijo.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ta spolno nevtralni vibrator s prsti prenavlja klasično gibanje "pridi sem" in ponuja 12 notranjih načinov vibriranja, ki bodo všeč G-točki ali P-točki vašega ljubimca, ter priročno liziko s tremi načini, ki razvaja klitoris ali presredek tako, kot si zasluži...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni na področju visokokakovostnih družabnih iger! Tudi ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj ga s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko vzamete kamor koli, navdušeni pa boste nad njegovim hitrim vibriranjem. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Playboy Bullet Wild Aster

    Klasika, ki ne sme manjkati na nobeni nočni omarici! Ta močan mini vibrator vam bo všeč zaradi vsestranskosti in večkratne uporabe. Ponuja vam 7 opojnih hitrosti in vzorcev vibriranja, žlebovi pa so oblikovani po dolžini telesa, da vam olajšajo oprijem in dodatno stimulirajo. Z zaobljeno konico lahko udobno ciljate na vse občutljive točke, vibracije po celotni dolžini pa vam bodo prinesle svobodo v užitku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 91 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.