×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji večnamenski vijolična

Elementi 65 do 89 od 89 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Ali veste, kateri je trenutni hit med erotičnimi klitorišči? To so vibratorji - z ozkim koncem za natančno ciljanje in močne vibracije. Magnificent vam bo na svojem ozkem koncu ponudil še dva nastavka, tako da imate v kombinaciji s 6 pulzirajočimi funkcijami in 5 hitrostmi vibracij res veliko možnosti, da to naredite z absolutno natančnostjo. Osredotočite se nase!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Vas ne zadovolji nič običajnega in želite nekaj posebnega? Verjemite, ta vibrator je prav poseben! Ponuja vam 3 funkcije, ki so zasnovane tako, da vam nudijo največji užitek. Predstavljajmo jih lepo enega po enega!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Čudovit komplet za vse dame, ki imajo radi izbiro! Osnovni element kolekcije Joy je mini vibrator z res močnimi vibracijskimi sposobnostmi. Nato lahko razširite njegove možnosti zahvaljujoč 4 nastavkom, ki mini vibrator v sekundi spremenijo v edinstveno igračo. Katera priloga bo vaša najljubša? Ne pustite se prepričevati in pridite in uživajte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ta velik zajec pripravlja veliko razburljivih nagajiv! Se sprašujete, kaj lahko naredi? Raje se nečesa držite, njegove funkcije so močne. Ima funkcijo udarcev, vrtenja in tresljajev tudi v delu, ki cilja na klitoris. Prepustite se dvema močnima motorjema in uživajte v vsej strasti, ki vam jo prinaša ta luksuzna igrača!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Majhna, čutna, ljubka, izvirna in predvsem zmogljiva erotična masažna igrača v obliki makarona bo postala najljubša sladka razvada vašega klitorisa. Ta poslastica vam ponuja široko paleto hitrosti in načinov vibracij, od nežnih vibracij do intenzivnih načinov za avanturo. Narejen je iz svilnato mehkega medicinskega silikona, ki je seveda popolnoma varen za telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shunga Miyo Purple

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše občutljive notranje predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je vaša g-točka hrepenela po nečem bolj intenzivnem od običajnih vibracij? Blagovna znamka Blush prihaja s to vijolično igračo, ki nima le popolne oblike za ciljanje na g-točko, temveč se predvsem odlikuje s svojo priročno kroglico, skrito pod mehkim silikonom, ki bo intenzivno masirala vaš najbolj skrivni kraj užitka. Naj se G-žoga poigra z vašo G-točko!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nilo Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Nilo bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam vrtljivo konico z 10 funkcijami G-točke in 10 + 10 funkcijami vibracij za G-točko in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Ali ob dolgih samotnih večerih sanjate o igrački, ki se popolnoma razume z vašim klitorisom? Nehajte sanjati in odkrijte vznemirljivo resničnost s pulznim stimulatorjem Divine Love. Ponuja vam 2 funkciji, od katerih prva zelo zvesto posnema oralni seks in boža vaš klitoris v prijetni odprtini. Druga lastnost je vibriranje na nasprotni strani, ki je prijetno valovito in vaša vulva bo navdušena nad njegovim dotikom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Kata Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Ali pa gre za eleganten trojni stimulacijski vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Kata bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam je 10 vibrirajočih funkcij za analno stimulacijo in 10 + 10 vibrirajočih funkcij za točko G v klitorisu. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Kako preizkušate najnovejše trende za stimulacijo klitorisa in okolice? Vibrator Le Pointe vas bo s svojimi zgoščenimi vibracijami zadušil do samega konca morja v najbolj živahnih mestih, ki so zahtevala njegovo stimulacijo. Drugi konec bo ustrezal vašim letom, vendar ne čakajte in preizkusite njegovega milimetrskega razpona trdnosti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite poskusiti nekaj novega in popestriti svoje ljubezenske igre v dvoje? Preizkusite ta priročen vibrator! Zasnovan je za udobno nošenje med seksom, kjer bo hkrati stimuliral klitoris in G-točko. Seveda bo na svoj račun prišel tudi penis, ki bo prav tako čutil tresljaje. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in dosežete skupni vrh.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite razviti svoje erotične fantazije in uresničiti svoje strastne želje? Ta ljubek in prijazen sesalec klitorisa in vibrator za točko G v enem ti z veseljem pomaga! Njegov močan motor vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja, njegovo prilagodljivo ohišje pa vam omogoča, da pridete, kamor želite. Zaljubili se boste v dotik mehkega silikona in igrali znova in znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamlja vas z intenzivno stimulacijo točke g z masažo pulzirajočih valov gor in dol pri 3 hitrostih ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Soyo Purple

    Želite pomnožiti svoje zadovoljstvo? Ta čudoviti vibrator Soyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Želite čim bolj uživati? Poskusite trojno stimulacijo s to priročno igračo blagovne znamke Paloqueth. Srednji del zdrsne v vagino, kjer bo z vibracijami stimuliral točko G, medtem ko bo obešanka, ki jo tvorijo kroglice, zadovoljila anus. Tretji del bo nato poskrbel za klitoris, vi pa ne boste imeli druge izbire, kot da se prepustite intenzivnim orgazmom.

    45,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Inovativen vibrator za prostoročno uporabo z daljinskim upravljalnikom za dvojno stimulacijo: analno in vaginalno.

    109 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    Veselje za točko G, točko P in vse okoli. Tilt je univerzalna vibrirajoča igrača za vaginalno in analno uporabo z edinstveno obliko in zunanjo roko za stimulacijo klitorisa ali bradavice. Obljublja udobje, tako v zasebnih navihanih igrah kot v javnosti, ko postane razburljiva skrivnost, ki jo lahko delite s svojim nasprotnikom. Prepustite se globokim vibracijam in čutni funkciji ogrevanja!

    289 €

    179 €

    Ni na zalogi

  • ToyJoy Icon Couples Massager

    Ta očarljiva vijolična igrača vam bo všeč zaradi 3 različnih uporab. Lahko nadomesti vibrirajoči obroč, lahko je močan vibrator zanjo, pa tudi zanj! Želite stimulirati klitoris, moda ali bradavice? ToyJoy Icon je tukaj, da izpolni vaše želje! Luksuzen na pogled in učinkovit za uporabo, izdelan iz prvovrstnega silikona, ima 3 motorje in je opremljen z več nivoji vibracij in pulziranja. Uživajte v vznemirjenju, ki si ga želite, z ToyJoy Icon in ga umirjeno uporabljajte vsak večer, njegova vsestranskost vam bo omogočila!

    87,90 €

    53,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 89 od 89 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.