×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji večnamenski

Elementi 65 do 79 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Majhna, čutna, ljubka, izvirna in predvsem zmogljiva erotična masažna igrača v obliki makarona bo postala najljubša sladka razvada vašega klitorisa. Ta poslastica vam ponuja široko paleto hitrosti in načinov vibracij, od nežnih vibracij do intenzivnih načinov za avanturo. Narejen je iz svilnato mehkega medicinskega silikona, ki je seveda popolnoma varen za telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Loverboy Bad Boy Next Door

    Že dolgo fantazirate o tistem seksi tetoviranem bad bayu iz soseske? Oživite svoje fantazije in uživajte s prebadanjem želoda! Tako velik je in tako živahen! Zahvaljujoč priseski se bo prilepil na katero koli gladko površino, zahvaljujoč realističnemu videzu pa se boste vanj zaljubili na prvi pogled!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo with Balls 20cm Flesh

    Želite prenočišče? Ko boste prvič vzljubili ta vibrirajoči dildo RealRock, ga zagotovo poiščite. Je neverjetno realistična, praskasta in podrobno modelirana, izraziti mora železo, seksi modo, pepel in svetlobo vibrirati. Uživajte v njegovih mehkih, lepih vibracijah in še posebej v vznemirljivih izkušnjah!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslužite si, da se vsak dan sprostite kot v toplicah! Se sprašujete, kako to urediti? Odgovor je ta masažna glava. Razvajala bo mišice po celem telesu, a tudi dražila intimna mesta. Uživajte v neverjetno prijetnih (intimnih) masažah, kadar koli želite, sami ali s partnerjem, ter doživite vznemirjenje in sprostitev.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Za najbolj natančno stimulacijo! Ta erotična igrača vas bo navdušila s svojo sposobnostjo intenzivne stimulacije na enem mestu. Ima 3 podaljške in z njim boste uživali tako v predigri kot v trenutkih samoljubja. Izbirajte med 10 načini vibriranja od nežnega do močnega in se mirno igrajte v vodi, saj je stimulator vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Kako preizkušate najnovejše trende za stimulacijo klitorisa in okolice? Vibrator Le Pointe vas bo s svojimi zgoščenimi vibracijami zadušil do samega konca morja v najbolj živahnih mestih, ki so zahtevala njegovo stimulacijo. Drugi konec bo ustrezal vašim letom, vendar ne čakajte in preizkusite njegovega milimetrskega razpona trdnosti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Majhen in neverjetno močan! Ta izjemno prilagodljiv vibrator Mini Rabbit je odličen partner za dvojno stimulacijo. Prožni del z izstopajočo glavo bo intenzivno stimuliral notranji del vagine vse do močne G-točke, manjši trak pa bo s svojim razburljivim oklepom božal klitoris. Prepustite se moči dveh močnih motorjev in odkrijte orgazmične vrhunce!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Kaj se zgodi, ko metulj iz tega vibratorja pristane na tvojem klitorisu? Poleteli boste v sedma nebesa užitka! Alexios bo pomislil na vsa vaša občutljiva mesta in razvajal tako klitoris kot notranjost nožnice. Ponujal vam bo 2 izjemno močna F1 motorja z 10 različnimi načini vibriranja. Privoščite si ljubek vibrator z zasvojljivimi lastnostmi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Želite čim bolj uživati? Poskusite trojno stimulacijo s to priročno igračo blagovne znamke Paloqueth. Srednji del zdrsne v vagino, kjer bo z vibracijami stimuliral točko G, medtem ko bo obešanka, ki jo tvorijo kroglice, zadovoljila anus. Tretji del bo nato poskrbel za klitoris, vi pa ne boste imeli druge izbire, kot da se prepustite intenzivnim orgazmom.

    45,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Vas boli šele po slastni intimni masaži, pa tudi po spuščanju miši po telesu? Masažna glava Paloqueth je zasnovana tako, da uresniči vse vaše masažne pakete. Njegova zelo mehka glava vam ponuja 5 mokrih hitrosti in 10 načinov vibriranja. Po napornem dnevu boste svobodni.

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S silikonsko igrico Satisfyer Elastic Game boste lahko uživali v največji fleksibilnosti: zahvaljujoč 2 motorjema in gibljivi žici v notranjosti se lahko ta univerzalni spremljevalec uporablja kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    To je Metal Mitch, spoznajmo se! Je tanek večnamenski kovinski vibrator, ki vam bo pomagal stimulirati različna mesta, od klitorisa pred bradavicami do penisa. Ima gladko površino, zaobljeno konico in en gumb za izbiro med 9 načini vibriranja. Igrajte se z njim kjer koli in tudi pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Delicious Tingles

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta par, ki vsaki ženski obljublja dih jemajoč orgazem. Eleganten srebrni mini vibrator odlično cilja na vsa pomembna mesta, stimulacijski balzam pa maksimalno poveča občutljivost klitorisa. Ne čakajte in ne podležite!

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 79 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.