×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji roza

Elementi 97 do 128 od 585 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? Z Martinello za to ne boste potrebovali nikogar drugega! Njegova ljubka vrtnica bo božala vaš klitoris, medtem ko bo vibrirajoče jajčece z druge strani raslo v vaši nožnici. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 10 razburljivih načinih potiska!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrator, ki je vreden vaše neskončne ljubezni priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Prepustite se črpanju, lizanju in vibriranju kot še nikoli! Ta mini prisesek je opremljen z 2 skodelicama različnih velikosti, ki se prilegata klitorisu ali bradavici. Prozorna skodelica ima gladek silikonski obroč, ki ohranja tesnost in pritisk, ko samodejno sesa. Igrača ima tudi jezik za lizanje in vibrira z 10 načini lizanja in vibriranja na izbiro! Popolnoma polnilna, prihaja s kablom USB za polnjenje med uporabami. Izdelano iz vrhunskega silikona brez ftalatov.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženske imajo radi rože in vsaka ženska bo najbolj vzljubila to vrtnico od vseh rož! To ni navadna vrtnica, je vrtnica polna užitka, vznemirjenja in zadovoljstva. Njeni cvetni listi obdajajo skrivno luknjo, v katero vstaviš klitoris, ki je zaradi sesanja strasten. Naj vaš klitoris cveti od blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Gyro Vibe Pink

    Želite na vrsti? Gyro Vibe vas bo presenetil z visoko intenzivnostjo vrtenja, kar seveda prinaša visoko intenzivnost užitka. Nežno usločeno teksturirano ohišje in vrtljiva kroglasta podlaga obljubljata izjemno gibanje za popolno zadovoljstvo. Uporabite prisesek in pritrdite igračo na gladko površino.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ta majhna masažna glava prestižne blagovne znamke PalmPower se lahko udobno skrije v žep, a kljub svojim mini dimenzijam vas bo presenetila s svojo zadovoljivo močjo. Ta ljubki model, tako kot veliki, je narejen iz prvovrstnega silikona in vam bo dal nezemeljske močne vibracije, ki jih boste zahvaljujoč upogljivemu vratu usmerili točno tja, kamor jih vaše telo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Pink

    Izboljšan G-spotter je boljši kot kdajkoli prej! V primerjavi s predhodnico ima Mona 2 2x več urina za intenzivnejšo stimulacijo. Poleg tega je Mona 2 100% vodoodporna.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Ste s partnerjem resnično radovedni in vas mika odkrivati nove razburljive možnosti v postelji? No, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Je prijetno gladka in mehka, enostavna za uporabo, predvsem pa popolna za še tesnejšo povezavo s svojim dvojnikom. Prepustite se vibracijam, v katerih bosta uživala oba!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate o lepi in kvalitetni odeji, ki bo poskrbela za vašo g-točko? Amyin vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je lepa in elegantna, na prvi dotik je neverjetno mehka in prijetna, saj je narejena iz silikona. Navdušite vas 6 strastnih načinov od vibracij do pulziranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    Čudovito oblikovan VIVE049 poganjajo trije motorji nove generacije F1 z 10 hitrostmi/funkcijo. Na voljo je motorna funkcija klitorisa s pulznim valom in vibrirajoči dvojni zobci (z 2 neodvisnima motorjema), ki vam bodo pomagali doseči osupljiv užitek.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem. Luxuriate je 7 palcev čistega vibracijskega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris, zahvaljujoč ergonomskemu ročaju pa lahko z njo udobno pridete kamor koli jo potrebujete. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. Verjame se, da je GIGI najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih G-točk, ki je bil zasnovan.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motorji, 2 funkciji, velika moč: spoznajte Satisfyer Triple Lover! Čudovito ljubezenski igralec lahko uporabi kot zajčji vibrator za intenzivno stimulacijo G-točk in klitorisa ali kot masažer za čutno masažo celega telesa.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Toda ali morate biti zadovoljni s svojo družino? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ, četrtina pa je kot pokončna erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    Vaša majhna živahna skrivnost v vaših spodnjicah vas bo vsak dan spremenila v razburljivo izkušnjo. Rožnate hlačke lahko stresete s posebnim žepkom za mini vibrator s "čarobnim" obročkom, ki bi mu zavidali tako vi kot Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iRide Pink

    Sedlajte iRide in ga tako vznemirljivo vozite, medtem ko ste na cilju orgazma. Sami izberete ritem, hitrost in naklon vaše vožnje boste določili z lastnim gibanjem telesa. Edinstven Doc Johnson iRede vas bo spodbudil med vožnjo z dvema neodvisno nadzorovanima deloma, ki ciljata na vaše erogene cone. Naravno ukrivljena konstrukcija omogoča čutne ritmične gibe, oblazinjena blazina pa poskrbi, da vse teče gladko in popolno. Vaš novi najzvestejši ljubimec je narejen iz najkakovostnejšega ABS/TPR materiala in je tukaj, da vam pokaže razburljivo ekstazo na zabaven in igriv način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primeren je za stimulacijo tako notranjosti vagine kot klitorisa, je tanek, ima zoženo konico in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolje in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, ultimativno igračo za užitek, ki nudi fleksibilnost in intenzivno stimulacijo. Zasnovan z upogljivo glavo in vratom, vam omogoča, da ga postavite v popoln položaj, da ciljate na najbolj občutljiva področja in povečate stik za osupljiv užitek.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 128 od 585 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.