×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji plastike

Elementi 97 do 128 od 280 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Nea 2 Purple

    Ko boste odkrili neprekosljivo moč te očarljive igrače priljubljene znamke LELO, se boste zaljubili in vaša ljubezen bo prava, čutna in kar je najpomembneje vznemirljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Začutite razburjenje kjer koli lahko s tem stimulatorjem Dream Toys, ki ne bo le vibriral na vaši občutljivi točki p, ampak se bo tudi ujeli za penisom in modi. To bo povečalo erekcijo do maksimuma, voznika pa bo le vzelo v roko in narekovalo vrsto vibracije, po kateri hrepeniš.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Ali menite, da ne more več doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo zaradi občutka, ki bo zelo podoben sesanju, v vas v kratkem vzbudila močne orgazme. Poskusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste želeli vedno znova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Majhen vibrator, ki je čudovito srebrn in neverjetno močan. Lahko ga imate povsod s seboj in ga kadarkoli vzamete iz žepa in vas malce razjezite nase ali na svojega ljubljenčka. Njegove vibracije so tihe, kompaktne velikosti, hitro in enostavno se vklopijo, a izkušnje, ki vam jih daje, so neprecenljive, verjemite nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Začetni komplet za odkrivanje vibracijskega vznemirjenja! Ta 3-delni komplet erotičnih pripomočkov vključuje vibrator s ciljanjem na G-točko, prilagodljiv erekcijski obroč s klitorisnim stimulatorjem in mini vibrator. Igrače lahko uporabite same ali vse, kar vas zanima! Kaj torej najprej poskusiš?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivne užitke v zadnjem predelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls 25cm

    Naši novi vibracijski dildi King Cock so najbolj realistični vibracijski penisi ameriške izdelave na svetu! Vsaka žila, vsaka gred in vsaka glava so ročno izdelani z izjemno pozornostjo do podrobnosti, da vam omogočijo najbolj realistično izkušnjo, ki si jo lahko predstavljate. Gibljive gredi vam omogočajo, da vibrator upognete in ga prilagodite oblinam svojega telesa, medtem ko vas močan motor odnese v globino.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Očarljiv polnilni vibrator v obliki srca je idealno darilo. Diskreten videz vam bo omogočil, da imate tega spremljevalca s seboj kadarkoli in kjer koli. Gladka silikonska površina in zelo zmogljiv motor z 10 hitrostmi bosta poskrbela za vse.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Silikonski analni stimulator Bad-Boy je posebej oblikovan tako, da draži analni nasip in pri moških doseže njihovo občutljivo točko na zadnji strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vam vibracije niso dovolj? Poleg tega vam bo vibrator Homunculus ponudil tudi vznemirljivo elektrostimulacijo. Zanj ni potreben vir, vsa moč seva neposredno iz njega. Opremljen je z 12 načini vibriranja in 5 stopnjami elektrostimulacije. In kaj več? Njegove funkcije lahko upravljate prek Bluetootha prek aplikacije na telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napihnite navdušenje do samega vrhunca! Ta elegantni črno-zlat vibrator napolni vašo vagino ali anal in vibrira namesto vas. Narejen je iz čudovito mehkega in gladkega silikona z elegantnimi zlatimi plastičnimi detajli. Uživajte v 10 načinih vibriranja napihljivega vibratorja za zadnjimi vrati ali v trebuhu, oba bosta super!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S tem zajčkom boste zlahka imeli veliko noč vsak dan! Je seksi realistične oblike, barve karoserije in skriva dva močna motorja. En motor je v konici, drugi pa v stimulatorju klitorisa, kar obljublja dih jemajoče dvojno božanje. Je tudi zelo prilagodljiv, zato se prilagaja vašim obrisom in doseže najbolj občutljiva mesta z želeno natančnostjo. Izbirajte med 30 intenzivnimi načini vibriranja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Se sprašujete, kako povečati svoj erotični užitek s partnerjem ali trenutke ljubezni do sebe? Vibrirajte svojo strast! Ta majhen vibrator iz mehkega silikona vam ponuja 10 zmogljivih funkcij vibriranja in zagotovo boste cenili dejstvo, da vam v njem ne bo treba večno menjati svetilke, saj je polnilna.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Eleganten in okusen mini vibrator z eno močno vibrirajočo hitrostjo bo zaslepil vse vaše živčne končiče, ki mu jih dovolite obiskati.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Space Rider 3000

    Svetleč vibrator iz mehkega materiala vas bo očaral s svojo obliko in tudi diskretno tihimi tresljaji.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 280 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.