×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji stimulativno prostata

Elementi 65 do 96 od 125 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo ponuja dva motorja za dvojno stimulacijo - enega notranjega in enega za pogosto pozabljeno področje perineja. Dame, da (in gospodje!), veseli boste, da je igrača unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je analna stimulacija vaša najljubša zabava? Geron bo vaša najljubša seks igrača! Ima ergonomsko obliko in 10 načinov intenzivnih vibracij. Njegova površina je narejena iz mehkega silikona in zahvaljujoč USB polnjenju bo v vsakem trenutku pripravljen izpolniti vaše želje. Dotaknite se prostate in eksplodirajte od blaženosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Doživite odlično analno stimulacijo s tem elegantnim vibrirajočim analnim čepom iz kolekcije Hueman! Narejen je iz mehkega, udobnega silikona in vam ponuja 10 različnih nastavitev vibracij. Je domiselno ukrivljen, da se dotika prostate, njegovo telo s 3 kroglami pa vas bo navdušilo med vstavljanjem in odstranjevanjem.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite nekaj več za svojo prostato? Ta vibrator za prostato iz črnega mehkega silikona ima v zgornjem delu premično kroglico za dodaten stimulativni občutek. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 7 načini vibriranja in 4 načini tiktakanja. Zato ne čakajte in se zabavajte z g. Igraj.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Želite pobožati svojo točko G in jo božati do orgazmične norosti? S tem vibratorjem je enostavno! Njegova oblika je idealna za enostavno ciljanje in ima tudi čudovito rožnato barvo ljubezni.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Čutna silikonska igrača za popoln užitek v vašem analu za vašo prostato! Ima eleganten daljinski upravljalnik, podoben uri, in vam ponuja 12 zmogljivih funkcij vibracij z intenzivnim sinhroniziranim vrtenjem in usklajenimi funkcijami z 2 zmogljivima motorjema.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je tvoj anal malo žalosten? Napolnite ga in razvajajte svojo luknjo z vibracijami ne samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljalnik, ki ga lahko izbirate med 3 hitrostmi vibriranja in 7 pulzirajočimi vzorci, v ritmu katerih bosta zvenela 2 motorja. Prilagodljiv vrat se prilagaja vašim razmerjem in ni vam več treba oklevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi Male Attachment

    Si želite še bolj raznolikih užitkov od vaše masažne glave Domi? Dobili boste možnost, da ga nadgradite s tem podaljškom za moške, katerih rama bo zaradi svoje domiselnosti razveselila prostato, drugi del pa bo postal praktičen pripomoček pri samozadovoljevanju. Odkrijte še več potenciala vaše ljubljene Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s stimulatorjem prostate Eclipse Roller Ball Probe Ne samo, da vam nudi 12 intenzivnih vibracijskih funkcij, ampak vas preseneti tudi z močno kroglo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah sami ali v družbi svojega partnerja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte v okusnih izkušnjah, ki prihajajo iz vašega anusa in še posebej vaše prostate. Ta majhen in kompakten stimulator prostate, ki je enostaven za uporabo, vas bo navdušil s svojo popolno obliko in vibracijami v spodnjem fleksibilnem delu. Razveselite prostato in presredek hkrati!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Si želite privoščiti neverjetno dolgo stimulacijo? S tem stimulatorjem prostate na praktičnem pasu boste lahko dneve uživali v zakulisnem draženju! Stimulator kot tak je izdelan iz vrhunskega silikona in je primeren tudi za popolne začetnike. Ukrivljena oblika prijetno doseže prostato in nanjo vznemirljivo pritiska. Poleg tega ga je zaradi tanke konice enostavno vstaviti in ko dodate kapljico lubrikantnega gela, gre kot po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Odkrijte prijetne vibracije (ne samo) v svojem anusu! Ta fleksibilni vibrator z obliko, ki cilja na prostato, ima zapeljivo obliko penisa in ne razveseli le prostate in presredka, temveč tudi G-točko in klitoris. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v dotiku mehkega silikona točno tam, kjer vam je všeč.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite srečno prostato? Razveselite jo in jo pobožajte s tem učinkovitim stimulatorjem, ki bo jez popeljal v predstavo. Ima 10 načinov intenzivnih vibracij in izjemno prilagodljivo konico za udobno nalaganje. Razburljiva oblika pripomočka bo razumela vaše potrebe, zato mu dajte priložnost, da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Imejte svojo prostato pod nadzorom! Ta ljubeči stimulator, imenovan Solsticij, se upravlja prek mobilne aplikacije in vas ne bo navdušil le s svojo inteligentno tehnologijo, temveč tudi s svojo ergonomsko obliko. Njegov zmogljiv motor, skrit v silikonskem ohišju, vibrira prednastavljene načine, glasbo, glas ali vaše ročno narisane vzorce. Pridi, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najbolj natančna in vznemirljiva stimulacija prostate! Cilj te igrače je vaša prostata, ki jo božata dvoobratna gred in motor, ki vas bo navdušil s svojo močjo. Uživajte v dvojnih občutkih, saj stimulator jez uporablja tehnologijo sesanja zraka, ki vas bo popeljala po zaslugi najintenzivnih izkušenj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj še boljši! Njegovi razvijalci so dodali 10 edinstvenih funkcij, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in podlegli boste temu, kjer je vaša točka G.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Pri prhanju ni nujno, da gre samo za prhanje, ampak je lahko sestavni del tega tudi navdušenje! Ne tuširajte se, tuširajte se s tem stimulatorjem prostate iz Zero Tolerance! Razveselilo vas bo 10 močnih vibrirajočih funkcij, mehak silikonski material in končna očesca, s katero jo lahko obesite na kavelj z priseskom, ki je del paketa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Ali vaša prostata hrepeni po priročnem in elegantnem stimulatorju? Nalone bo tisti pravi! Narejen je iz mehkega silikona in ima teksturirano površino, v katero se boste zaradi svojih stimulativnih sposobnosti zaljubili. In kaj še? Na voljo je tudi masaža jez zaradi spodnjega obešala, 2 motorjev, 7 nastavitev vibracij in daljinskega upravljalnika.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland P-Spot Vibe

    Stimulirajte svojo prostato in razveselite analni del z učinkovitimi vibracijami, ki vas bodo obnorele.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Navadni stimulatorji prostate vam ne zadoščajo več? Čas je, da odkrijete, kaj lahko Nexus Boost naredi z napihljivo konico, ki vam omogoča prilagajanje pritiska na prostato med igranjem. Skriva dva zmogljiva motorja s 6 različnimi nastavitvami vibracij za stimulacijo prostate in jezu. Zgrabi daljinski upravljalnik in pridi!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 125 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.