×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji pulziranje

Elementi 33 do 64 od 78 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Življenje je prekratko, da bi doživljali le povprečne orgazme. S Stronic Surfom boste zadeli vse občutljive živčne končiče, doživeli boste zadovoljiv občutek polnosti in stimulacije najvišje ravni. Lezite in pustite, da vam Stronic Surf pokaže vaše sposobnosti in moč v 10 različnih načinih. Stronic Surf deluje prostoročno, tako da vaše roke ostanejo proste, njegovo tiho motorno kolo pa zagotavlja popolno diskretnost.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo bo izstopalo v vašem dekolteju, tako kot ga bodo imeli radi vaši intimni deli telesa. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Je Joue G-Kii Purple

    Prijetno, preprosto, koristno - z Amijem tonizirajte in krepite mišice PC za močnejše orgazme in še veliko več.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Ljubite svojo vulvo in vzljubili boste sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v popolnoma nov stavek blaženosti. Toda ne čakajte več in zaljubili se boste v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanjši dodatek k pulzatorjem Fun Factory. Ali radi raziskujete nove igre in vam je všeč inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial za pravo erotično igro za vas. To je mogoče, enostavno in v njem, tako da vam ga ni treba uporabljati eno leto. Poleg tega je to preprost način za doseganje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat spodbudila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Ti edinstveni utripi vam bodo odprli vrata v nov svet vznemirjenja. In za nameček My-G dodaja okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi bila vaša ljubezenska zabava malo bolj pestra? Ta edinstvena igrača vas privabi s svojo elegantno obliko in tudi funkcijami, v katerih boste uživali pri ljubezni, predigri, pa tudi pri samozadovoljevanju. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 stopnjami hitrosti, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. 3 motorji, skriti v luksuznem silikonu, komaj čakajo, da vam in vašemu partnerju razkrijejo neverjetno vznemirljiva doživetja, zato jim dajte priložnost!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo zlahka proslavite svojo spolnost! Primeren je za vse priložnosti, sami ali v paru, navdušila vas bo ekskluzivna cena, ki je ob praznovanju 20-letnice znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Ali veste, kateri je trenutni hit med erotičnimi klitorišči? To so vibratorji - z ozkim koncem za natančno ciljanje in močne vibracije. Magnificent vam bo na svojem ozkem koncu ponudil še dva nastavka, tako da imate v kombinaciji s 6 pulzirajočimi funkcijami in 5 hitrostmi vibracij res veliko možnosti, da to naredite z absolutno natančnostjo. Osredotočite se nase!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čem sanja vaša prostata? Raziščite njene želje s tem stimulatorjem Mustang! Odkrijte njegove značilnosti sami ali s svojim nasprotnikom. Moška G-točka bi prosila za pozornost, za kar boste nagrajeni z dih jemajočimi orgazmi!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Archenemy Black

    Sanjate o čutnih izkušnjah za zadnjimi vrati? Jasno je, da boste pri tem potrebovali priročno igračo! To je morda ta stimulator prostate iz Pretty Love. Ima gladko in domiselno ukrivljeno obliko ter vam omogoča funkcijo pulziranja na konici. Izberite 12 neverjetnih načinov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Vas ne zadovolji nič običajnega in želite nekaj posebnega? Verjemite, ta vibrator je prav poseben! Ponuja vam 3 funkcije, ki so zasnovane tako, da vam nudijo največji užitek. Predstavljajmo jih lepo enega po enega!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Sexy Sucking Duckface Pulse Stim Orange

    Kaj pa razburljiva zabava s to ljubko račko? Samo s tem očarljivim račjim stimulatorjem boste izkusili popoln intimen užitek in nagajivo veselje! Vaš klitoris zajame z mehkimi, a močnimi utripajočimi vibracijami, zaradi katerih boste zadihali. Znova in znova!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Želite doživeti pravo navdušenje? Vendar bodite pozorni! Prestižna in svetovno priljubljena blagovna znamka Svakom prihaja s svojo najnovejšo patentirano tehnologijo, ki predstavlja predvajalnik. In kaj vam bo Pulse Pure pokazal? To bo globoka korist, ki jo povzroči ciljno sesanje, med katerim ne boste mogli preprečiti globokega stokanja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite uživati v še več ljubezenskih igrah v dvoje? Ta vibrator Bound Love Couples vam bo s svojo ergonomsko obliko zagotovil največje udobje in bo s svojimi vibracijami in pulzami stimuliral erogene cone. Deluje tako, da eno roko položi v nožnico, drugo pa pusti, da skrbi za klitoris. Tudi vaš partner bo užival v tresljajih med penetracijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 78 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.