×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji Črna polnilna

Elementi 65 do 96 od 315 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Njegova 21-centimetrska palica je ULTRAFLEXIBILNA in vam omogoča, da izdelek uporabljate v vsakem položaju, samostojno ali v paru. Njegova ovalna oblika omogoča enostavno vstavljanje. DEEP EXPLORER je hkrati analni stimulator, stimulator prostate, vaginalen stimulator, stimulator točke G in klitorisa. DEEP EXPLORER, razkrivalec globokih užitkov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kdaj drugače kot zdaj odkriti dvojno stimulacijo orgazma! Ta stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 vibracijskimi funkcijami, ki zagotavljata vznemirljivo stimulacijo prostate in jezu, tretji motor pa poganja vrtljive kroglice s 3 hitrostmi. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite čutno kombinacijo funkcij samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Uživajte v popolni analni stimulaciji z Elite Vibrating Ass Thruster, skritim v diskretnem paketu. Odvijte pokrov in na eni strani povežite vibrator, na drugi pa močan prisesek. Ste pripravljeni na divjo vožnjo? Če je tako, ne preostane drugega, kot da začnete uživati ne le v genialnem gibanju gor in dol, ampak tudi v neverjetni moči vibrirajoče krogle, skrite v končni konici, in prijetni toplini, saj se vibrator lahko segreje do 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Iščete popolno darilo, ki bo seksi, vznemirljivo in hkrati polno ljubezni in romantičnega? Ta luksuzna škatla bo idealna izbira! V njem se skrivajo igrače za ženske in moške, katerih skupna cena bi bila večkrat višja od cene tega kompleta! Boste prej poskusili vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku ali se raje igrate z vejico?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Če želite v svojih analnih igrah doživeti bolj intenzivne občutke, ne smete zamuditi tega edinstveno zmogljivega stimulatorja prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Narejen je iz higienskega in visokokakovostnega silikona (Elite Silicone), je polnilni in predvsem ergonomsko oblikovan tako, da vam zagotavlja ne le udobje, ampak predvsem zadovoljstvo. Prepustite se dih jemajočim funkcijam, neverjetnemu vznemirjenju in eksplozivnim orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošel Shoty v tvojem spolnem življenju, ki nikoli ne bo isto, saj bo kmalu postalo še boljše! Shoty je mini vibrator klasične oblike in zaobljene konice za natančno stimulacijo. Polni se preko USB kabla in vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. Uživajte v njegovi moči, mehkem dotiku in tudi opojnih orgazmih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Pameten užitek za moške, ki poskrbi tako za penis kot za prostato. Ta analni vibrator iz linije Anal Fantasy Elite bo ugajal vsem občutljivim predelom. Njegova učinkovito ukrivljena konica s svojo gibalno funkcijo iznajdljivo dotakne prostato, erekcijski obroč pa to izkušnjo še poveča. 2 motorja z 10 načini vibriranja sta tu samo za vas in vaše zadovoljstvo!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubezenski trikotnik združuje preverjeno tehnologijo Air-Pulse z globokimi vibracijami in gladko silikonsko glavo. Praktična kapica zagotavlja higienično in diskretno shranjevanje, tudi na poti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov in 12 programov vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ta elegantni vibrator za točko G ima izjemno zmogljiv motor nove generacije F1, ki vibrira z neverjetnimi 7200 vrtljaji na minuto. Ima 10 edinstvenih funkcij vibriranja (7 vzorcev vibriranja s 3 različnimi stopnjami intenzivnosti), ki bodo poskrbele za pretresljiv orgazem, kakršnega si zasluži vsaka ženska.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Predstavljajte si globoko močno navdušenje, užitek, ki se skriva po vsem telesu, in navdušenje, ki posnema pravi seks. Predstavljajte si, da masturbirate z odpadniškim vibratorjem Renegade Deep Stroker. Njegov čudovit razpon gibanja v kombinaciji z vibracijami vas preprosto popelje v raj. Poleg tega je polnilna in izdelana iz udobnega silikona najvišje kakovosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Ali želite uživati v svoji spolnosti? S to masažno glavo iz kolekcije Moove bo to najlažje in najbolj prijetno. Z njim lahko uživate v 10 funkcijah vibriranja, s katerimi lahko uživate v intimnih delih ali masirate mišice kjerkoli na telesu. In to še ni vse, igrača vam ponuja vibracije tudi z druge strani! Privoščite si intenzivna in razburljiva doživetja z vibracijami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Eleganten črn erotični pripomoček z zlatim detajlom in predvsem zmožnostjo rasti do 8 centimetrov. Doživite novo raven samoljubja s to razkošno eleganco, ki jo še posebej obljublja harmonika na sredini karoserije Magnum Opus, ki vas bo takoj in brez nepotrebnih zavojev popeljala v ekstazo. Enostavno upravljanje, polnjenje USB, 4 stopnje pulziranja, 3 hitrosti vibriranja in 3 načini udarcev, vse to naredi ta vibrator prefinjeno in vznemirljivo igračo, ki je ne boste želeli podariti vsaj nekaj tednov po prvem preizkusu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažo celega telesa ali bolj intenzivno stimulacijo klitorisa? S to črno masažno glavo boste uživali v obeh. Za vas je pripravljenih 24 načinov vibriranja, ki vas bodo spravili v ekstazo in popolno sprostitev. Zato pridite, da bo lepo in prijetno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - prilagodljive in zabavne analne perlice, ki vam bodo všeč! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne vibracije po celotni dolžini. Izbirajte med 7 neverjetnimi funkcijami in vrtite prožne kroglice, da vam zagotovite največjo stimulacijo.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Podvojite blaženost z analnim pripomočkom, ki binglja in se vrti. 7x P-Gyro lahko uporabljate z daljinskim upravljalnikom ali brez njega, da lahko izbirate med 7 nastavitvami a​d vibracij, ki pulzirajo in utripajo v vaši luknjici. Medtem se bo konica vrtela v krogu znotraj vas in se vrtela proti vaši sladki točki.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 315 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.