×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji polnilna dvojna stimulacija večnamenski

Elementi 65 do 96 od 111 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Double Flex Black

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli s posebnim poudarkom so G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ta elegantni črni realistični zajček bo s svojim pristnim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Tani Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Tani bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij gibanja prstov, kar je vznemirljiva simulacija gibanja prstov s ciljanjem na točko G, in 10 + 10 funkcij vibriranja za točko G in klitoris. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ali je velikost pomembna? Ja! Z Lady Bi iz Fun Factory boste uživali v globokih občutkih, ki bodo globlji kot kdajkoli prej, in v močnem vzdušju, ki bo močnejše kot kdaj koli prej, saj bo Lady Bi dosegla vaše najbolj občutljivo mesto na materničnem vratu in ne boste imeli izbire. ampak narediti preprosto in enostavno.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Iskalna oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti so priljubljene z eno zvezdico - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan za vsako izkušnjo, s katero je bolj zastrašujoča. Ne samo, da lahko točka V intenzivno vibrira, s pomočjo fiziološke funkcije stane tudi klitoris. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Vas ne zadovolji nič običajnega in želite nekaj posebnega? Verjemite, ta vibrator je prav poseben! Ponuja vam 3 funkcije, ki so zasnovane tako, da vam nudijo največji užitek. Predstavljajmo jih lepo enega po enega!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aika Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantno vibrirajoče jajce z dvojno stimulacijo in daljinskim upravljanjem z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljalo v nebesa? Polnilna Vive Aika bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponujal vam bo 10 funkcij vibriranja za točko G in 10 funkcij vibriranja klitorisa. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ta velik zajec pripravlja veliko razburljivih nagajiv! Se sprašujete, kaj lahko naredi? Raje se nečesa držite, njegove funkcije so močne. Ima funkcijo udarcev, vrtenja in tresljajev tudi v delu, ki cilja na klitoris. Prepustite se dvema močnima motorjema in uživajte v vsej strasti, ki vam jo prinaša ta luksuzna igrača!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je v bistvu na stotine igrač v eni. Ustvarite pravo obliko zase, bodisi za samostojno igro ali skupno rabo s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Pustite se zapeljati zunanji stimulaciji vulve in presredka ali pa to razkošno igračo v hipu spremenite v vibrator G-točke. Dva zmogljiva motorja vas bosta očarala z gromkimi tresljaji in tresli se boste od blaženosti, katero koli kombinacijo boste izbrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Mira Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Mira spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive kroglice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Purple

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite doživeti čisto veselje? Ta trkači zajec vas bo poslušal in razumel. Je super močan in ima prožen stimulator klitorisa ter vrtljive kroglice za orgazmični užitek. 2 močna motorja vam omogočata 10 načinov vibriranja za stimulacijo klitorisa in 3 učinkovite načine sunka/rotacije. Izberite in podlezite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nilo Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Nilo bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam vrtljivo konico z 10 funkcijami G-točke in 10 + 10 funkcijami vibracij za G-točko in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo srebrne in roza. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Atropos vibrator vas bo razveselil z dvojno stimulacijo, ima prijetno mehko konico in je svilnato gladek na dotik. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Kata Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Ali pa gre za eleganten trojni stimulacijski vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Kata bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam je 10 vibrirajočih funkcij za analno stimulacijo in 10 + 10 vibrirajočih funkcij za točko G v klitorisu. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate o neskončnih nočeh, polnih neprekosljivega užitka? Družbo vam bo z veseljem delal vibrator TardeNoche! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je prijetno svilnato gladek in mehak. Najboljši del pa so njegove zmogljive funkcije, ki vam bodo omogočile zabavo na tisoč različnih načinov. Pridite izvedeti več!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite poskusiti nekaj novega in popestriti svoje ljubezenske igre v dvoje? Preizkusite ta priročen vibrator! Zasnovan je za udobno nošenje med seksom, kjer bo hkrati stimuliral klitoris in G-točko. Seveda bo na svoj račun prišel tudi penis, ki bo prav tako čutil tresljaje. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in dosežete skupni vrh.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite doživeti pravi užitek v spodnjicah? Ta shikula se trese, utripa in vibrira! In kadarkoli in kjerkoli, saj je tiho in diskretno. Ima vložek v obliki penisa, ki vibrira v vaš užitek, in vibrirajočo roko z mehko teksturo za užitek klitorisa. Z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Soyo Raspberry

    Želite pomnožiti svoje zadovoljstvo? Ta čudoviti vibrator Soyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite razviti svoje erotične fantazije in uresničiti svoje strastne želje? Ta ljubek in prijazen sesalec klitorisa in vibrator za točko G v enem ti z veseljem pomaga! Njegov močan motor vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja, njegovo prilagodljivo ohišje pa vam omogoča, da pridete, kamor želite. Zaljubili se boste v dotik mehkega silikona in igrali znova in znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Soyo Black

    Želite pomnožiti svoje zadovoljstvo? Ta čudoviti vibrator Soyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 111 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.