×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji plastike polnilna

Elementi 65 do 96 od 151 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    So vam všeč dodatki razkošnega videza? Zaljubili se boste v ta elegantno minimalističen črni mini vibrator! Njegovo relativno majhno ohišje skriva veliko energije in zagotavlja maksimalno zmogljivost vibracij. Dražite ga s svojimi občutljivimi kraji ali ga povabite na par iger.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Kaj bo razveselilo tudi najbolj zahtevne ženske? Živahni zlati diamant! Dragulj, ki ga gledate, je prvi vibrator znamke Bijoux Indiscrets, ki ga znamka prinaša v stilu. Odkrijte čudovito luksuzno igračo in tudi največji užitek!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Med njimi je tudi ta vibrator Sweete, ki prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, oblikovan za popolno in natančno stimulacijo G-točke, zahvaljujoč zaobljeni konici z rahlo teksturo. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Power G vam bo pomagal, ne skrbite, on ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate podjetja Zero Tolerance. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Cokey z obliko in teksturo za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičen vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! S tem mini vibratorjem lahko uživate kadarkoli in kjer koli pri roki. Ima vznemirljivo strukturo z žlebovi in žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Uživajte v 7 načinih vibriranja in uživajte v enostavni uporabi in elegantnem dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo zlahka proslavite svojo spolnost! Primeren je za vse priložnosti, sami ali v paru, navdušila vas bo ekskluzivna cena, ki je ob praznovanju 20-letnice znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot z Bad Bitch Lipstick! Njegov čudovit zlati dizajn skriva vaš najljubši odtenek v obliki 10 močnih vibrirajočih funkcij, ki vas bodo popeljale na vrhunec navdušenja. Naj izstopa na vaši nočni omarici ali jo nosite povsod s seboj, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Vibrator Double Vibe prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova ergonomska oblika skrbi za zunanji in notranji del nožnice, in ker je čudovito prilagodljiva, se prilagaja vsem vašim zahtevam in željam in se z njo lahko igrate na kakršen koli način. Ogrejte se z 2 zmogljivima motorjema in pojdite v raj s stilom in udobjem!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Ta vibrator vam bo pomagal, ne skrbite, saj ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Majhen, a priročen in tudi ljubek vibrator iz kolekcije Cuties! Ima žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Ima tudi čudovito prilagodljivo glavo za enostavno ciljanje na prava mesta in vam ponuja 7 načinov vibriranja. Uživajte v kopeli ali pod tušem, saj je vodoodporen!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Iščete igračo, v kateri bosta oba uživala? Doppio je parni vibrator z 2 gibljivima rokama, ki ostaneta v položaju, v katerem ju upognete. Ponuja veliko priložnosti, da poskusite nekaj novega v skladu z vašimi erotičnimi idejami. Uporabite ga med predigro ali med seksom, kjer vam bo daljinski upravljalnik olajšal izbiro načina vibriranja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Pretty In Pink

    Majhna, a priročna? Ja! Ta kompaktni vibrator za polnjenje ima res močne načine vibriranja, ki vas bodo preprosto razveselili. Je prijetno mehka in primerna za stimulacijo klitorisa ali celo bradavic ali mod. Njegova vodoodpornost vas bo premamila, da bi se razigrali pod tušem ali kopeli, zato se ne pustite prepričevati in pridite in uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Odkrijte zaklad, odkrijte najboljše orgazme, ki jih vaše telo zmore! Obstaja kolekcija kakovostnih spolnih igrač iz Treasure, ki vključuje ta vznemirljivi vibrator. Vsebuje 2 močna motorja, ki bosta poskrbela za vaš popoln užitek. Uživajte v dotiku medicinskega silikona in izbirajte med 10 načini vibriranja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Opulence

    Ali vaši intimni prostori hrepenijo po nežnem ali vznemirljivem dotiku? Obkrožite jih s to razkošno masažno glavo Opulence, ki ima čudovito prožno in mehko ter prijetno glavo na dotik. Skriva zmogljiv motor s 6 funkcijami vibracij in 5 hitrostmi. In veš kaj? Ta čudovita masažna glava bo razveselila kateri koli del vašega telesa, ki ga bodo potrebovale njene vibracije!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Spoznajte Vice, barvit vibrator za trojni užitek! Njegove obline bodo razumele vaše telo in zadele vsa pomembna mesta. Vice je močan in priročen, boža točko G, klitoris in zadnja vrata ter vam pokaže neverjeten svet mešanih orgazmov. Dobro opravite in vas povabite v svoje življenje z očarljivo barvito igračo s čutnimi lastnostmi.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 151 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.