×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji polnilna črna vibracijski

Elementi 129 do 160 od 298 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo ponuja dva motorja za dvojno stimulacijo - enega notranjega in enega za pogosto pozabljeno področje perineja. Dame, da (in gospodje!), veseli boste, da je igrača unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne vsestranske vibrirajoče žoge! Na površini so svilnato mehki, v notranjosti pa prijetno čvrsti. So prožni in upogljivi ter vas bodo hipnotizirali s svojo funkcijo vibriranja. Primerni so za vaginalno in analno uporabo, zunanjo in notranjo. Izbirajte med 6 vzorci vibriranja in uživajte v neverjetnem užitku žogico za žogico.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najboljši prijatelj za samotne večere! Angus je senzualni vibrator s šok funkcijo in 2 močnima motorjema, s katerima lahko popolnoma uživate v svojem orgazmičnem potencialu. Ponudil vam bo 8 načinov vibriranja in 8 načinov udarca in ne samo to, zahvaljujoč traku boste uživali tudi v stimulaciji klitorisa. Uživajte v neverjetnih lastnostih, mehkem silikonskem materialu in moči 2 močnih motorjev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Vsestranska, močna in elegantna je ta masažna glava. Njegove močne vibracije vas bodo masirale na občutljivih intimnih mestih, pa tudi po celem telesu, kjer bo sprostila mišično napetost. Temno vijolična oblika glave s poudarki iz rožnatega zlata skupaj tvori čudovit vibrirajoči kos z intenzivno močjo. Odkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Iščete ujemajočo se igračo? Anal Thruster ve, kako vam to naredi! Lahko navduši, pa tudi vibrira, njegova okrogla oblika pa je idealna izbira za analno stimulacijo. Izbirajte med 7 načini vibriranja in 3 načini prenapetosti prek daljinskega upravljalnika in uživajte v funkcijah zahvaljujoč vodoodpornosti tudi pod prho ali kopeli!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ta "čarobni" prstan vam bo zavidal Arabella! Uporablja se za upravljanje mini vibratorja, skritega v posebnem žepu seksi čipkastih spodnjic. Uživajte kadarkoli in kjer koli, sami ali s partnerjem, podnevi ali ponoči.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate o elegantni masažni glavi z osupljivimi močnimi vibracijami? Nad to očarljivo igračo boste navdušeni! Ponuja vam 3 hitrosti vibriranja in intenzivno utripajočo funkcijo. Njegova ergonomsko ukrivljena oblika bo prisluhnila vašemu telesu, visokokakovosten ABS v kombinaciji s finim silikonom pa vam bo zagotovil maksimalno udobje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je tvoj anal malo žalosten? Napolnite ga in razvajajte svojo luknjo z vibracijami ne samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljalnik, ki ga lahko izbirate med 3 hitrostmi vibriranja in 7 pulzirajočimi vzorci, v ritmu katerih bosta zvenela 2 motorja. Prilagodljiv vrat se prilagaja vašim razmerjem in ni vam več treba oklevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X spiralni silikonski vibrator STD Vijačite sebe ali svojega partnerja s tem močnim vrtalnim vibratorjem! Prepustite se edinstveni vijačni teksturi vzdolž gredi tega vibracijskega gonga. S 3 hitrostmi in 7 funkcijami je ta igrača vsestranska za vse uporabnike in vsako razpoloženje. Kljub zastrašujočemu vzorcu ima ta spolna igrača prožno konico in mehak stožec za nežen vstop ter se med uporabo upogiba skupaj z vašim telesom. Vrtajte se znova in znova - ta igrača se polni prek USB-ja in je vodoodporna po standardu IPX6 za uporabo pod tušem ali v kopalni kadi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste popolni in želite samo popolne izdelke? Ta vibrator je na prvi pogled vrhunec popolnosti in orgazem, ki bo prinesel vašo rožo, bo popolnoma intenziven in sproščujoč. Močne in globoke vibracije, ki prihajajo iz žametno mehkega silikonskega ohišja, vas bodo pripeljale do prvega dobrega! Nato lahko poševno konico usmerite na katero koli mesto, ki bo zahtevalo stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Predvsem ti je všeč jezik, ki kroži okoli tvojega analnega in včasih v njem? Sir Richard je prisluhnil tem željam in ustvaril to edinstveno napravo s pametnim jezikom, ki bo oblizoval vaš občutljiv analni predel ter mirno in rahlo prodrl v danko. Uživajte tudi v prijetnem ogrevanju in izberite raven vibracij med 5 načini in 2 hitrostmi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najbolj natančna in vznemirljiva stimulacija prostate! Cilj te igrače je vaša prostata, ki jo božata dvoobratna gred in motor, ki vas bo navdušil s svojo močjo. Uživajte v dvojnih občutkih, saj stimulator jez uporablja tehnologijo sesanja zraka, ki vas bo popeljala po zaslugi najintenzivnih izkušenj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Iščete igračo, ki bi ugajala obema? Parni vibrator Anne's Desire bo popoln! Je eleganten, čuten in predvsem vznemirljiv. Ima tehnologijo WATCHME, ki omogoča enostavno in udobno upravljanje tresljajev preko ure in vibratorja kot takega boste najbolj uživali pri ljubljenju, saj bo stimuliral tako nožnico kot penis. Pridite izvedeti več!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite nekaj več za svojo prostato? Ta vibrator za prostato iz črnega mehkega silikona ima v zgornjem delu premično kroglico za dodaten stimulativni občutek. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 7 načini vibriranja in 4 načini tiktakanja. Zato ne čakajte in se zabavajte z g. Igraj.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Želite razveseliti svoja občutljiva mesta z intenzivnimi vibracijami? Ta vrhunska masažna glava ima ergonomsko oblikovan ročaj za udoben oprijem, tako da jo lahko dobite povsod, kjer je potrebna njena moč. Gladka in široka glava te naprave bo središče vibrirajočih valov, nežno prožen vrat pa bo zmanjšal neželeno trenje. Glavo lahko napolnite prek USB-ja in diskretno kapico uporabljate ne samo na cesti. Masaža do orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 298 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.