×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji polnilna

Elementi 97 do 128 od 158 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno še večkrat preložiš alarm? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Umi je pametni vibrator z 2 motorjema in ergonomsko zasnovo, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije v telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora vibracij in drugih interaktivnih funkcij!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Všeč vam bo neverjetno mehak revolucionarni silikonski material kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin Dylan za intimen ogled vašega doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Iščete večnamenski vibrator, ki ga je mogoče upogniti? Vibrator Harmony iz Maia Toys je prav tak! Je elegantno nebeško modre barve, ima neverjetno mehko silikonsko površino in jo lahko enostavno upognete, da ustreza vašim potrebam. Poleg tresljajev je opremljen tudi s premično kroglico za stimulacijo klitorisa in z njo boste uživali v številnih orgazmičnih izkušnjah tudi v paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Interstellar Anal Vibrator

    Ta eleganten analni vibrator iz kolekcije Hueman je obvezen za vse ljubitelje analne stimulacije! Izdelana je iz mehkega silikonskega materiala, ki je zelo udoben in higienski ter ima genialno očarljivo obliko. Izbirajte med 4 hitrostmi vibriranja in 6 načini z daljinskim upravljalnikom!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Nekako kot najboljši oboževalec v fantazijskem bendu. Nekaj podobne naravne gobavosti. Ne jejte več. Mystim Terrific Truman vibrator je močvirje, vlečeno, diskretno in pepelasto. Uporabljajo se za organizacijo orgazmične opreme za vas z dvema motorjema, različnih oblik in materialov. Sprejmite zabavo na orgazmičnem balu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Iščete vsestranski komplet čudovitih čepov z neverjetno obliko? G-Play bo izpolnil vaše zahteve! Vsebuje 3 različno velike zatiče s 6 funkcijami vibracij! Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, motor pa je odstranljiv, tako da lahko v njih uživate brez tresljajev. Uživajte v enostavnem upravljanju, polnjenju USB in vodoodpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Brezčasna ikonična oblika, impresivna moč in neprekosljiva zmogljivost za odkrivanje nove ravni strasti, to je Rock-off Chick Diva. Najbolj izkušeni strokovnjaki so ga uglasili za stimulacijo klitorisa in točke G na najbolj prijeten način hkrati. Zmogljiva dvojna neodvisna motorja sta ergonomsko nameščena pod fleksibilne žametno mehke vdolbine, ki se trdno oprimejo vašega telesa in vas zibajo do božanskega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik in pojdite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Še bolj intenzivna stimulacija kot s klasično masažno glavo! Edinstvenost Brush Crush je v ravni teksturirani glavi, ki vas bo še bolj razdražila. Z njim pobožajte klitoris ali druge erogene cone na telesu in izbirajte med 20 različnimi nastavitvami vibracij in 8 stopnjami intenzivnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Ali želite čutiti popolno zadovoljstvo globoko v sebi? Pulse Union vam bo pokazal dih jemajočo in zasvojljivo ciljno stimulacijo na točno tistem mestu, kjer se rodi prava blaženost. Preizkusite, kako je v roki držati razkošno erotično igračo, ki zapeljivo prisesa na 5 načinov. In kaj več? Pulse Union lahko združite z aplikacijo Svakom in pustite, da vaše navdušenje narekuje na daljavo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aika Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantno vibrirajoče jajce z dvojno stimulacijo in daljinskim upravljanjem z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljalo v nebesa? Polnilna Vive Aika bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponujal vam bo 10 funkcij vibriranja za točko G in 10 funkcij vibriranja klitorisa. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Sprejemljivo je in bo služilo vašim potrebam in zahtevam. Končne površine božje točke g lahko zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Prekinite svoje žalosti in uresničite svoje sani!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Gili bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Puissante Mini Coco Red

    Majhna ugodnost za vaše popolno veselje! Iz Francije je v našo e-trgovino prispeval tudi Mini Coco, ki mu ne manjka značilnega francoskega šarma. Negira vaš klitoris in ustvarja tlačne valove, ki simulirajo sesanje z 10 stopnjami intenzivnosti skozi razburljiv vakuum. Imejte ga ves čas pri sebi in uživajte v slastnih orgazmih v nekaj sekundah, kadarkoli želite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Pustite se zapeljati zunanji stimulaciji vulve in presredka ali pa to razkošno igračo v hipu spremenite v vibrator G-točke. Dva zmogljiva motorja vas bosta očarala z gromkimi tresljaji in tresli se boste od blaženosti, katero koli kombinacijo boste izbrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Spoznajte Duet, razmeroma majhen vibrator, ki ima na eni strani drobne stimulacijske grebene, na drugi pa popolnoma gladko površino. Služile vam bodo za razburljivo draženje zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris ali bradavice, pa tudi za plitke penetracije. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se na primer v ta zvijač analni vibrator, ki vas bo globoko v sebi razveselil in zadovoljil želje, za katere morda niti niste vedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Dual Pulse Wave Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponujal vam bo 3 motorje in osupljive funkcije pulznih valov, ki ciljajo tudi na notranji klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo srebrne in roza. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 158 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.