×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji polnilna

Elementi 129 do 160 od 1230 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Z našim najnovejšim vibratorjem Flamingo začutite adrenalin v telesu. Ta vibrirajoča krogla vam obljublja najbolj vznemirljive in intenzivne vibracije točke G. Flamingo je bil posebej zasnovan za pare, ki radi seksajo v javnosti in za ženske, ki se rade odpravijo ven in navlažijo svojo pičko.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Si želite vse? Si želite občutka strastnega potiska ljubimca, utripa njegovih prstov ob vaši točki G, njegovih prstov, ki trepetajo ob vaših sramnih ustnicah?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Sanjate o močni in stalni stimulaciji? Ali o vibracijski sili, ki bo sprostila vaše mišice eno za drugo? Ta vibrirajoča glava iz Bodywanda je dokazana klasika, ki nima konkurence! Ponuja močne vibracije, preprosto upravljanje in nesmrten dizajn. Zaupajte kakovosti, ki je ni treba preverjati.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Vsaka ženska si zasluži popolno pozornost! Vsaka ženska si zasluži orgazem in užitek. Vsaka ženska si zasluži Paloqueth Dual Stimulation, pomočnika, ki je cenovno ugoden in priročen. Pustite, da sesa vaš klitoris in hkrati vibrira neposredno na G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Ali želite uživati v čutno toplih vibracijah in realističnem polnjenju noč za nočjo? RoMAX je sodoben in priročen vibrator s funkcijo ogrevanja, v katero se boste zaljubili, in funkcijo stiskanja, ki ustvarja resnično realistične izkušnje. Seveda je na voljo tudi vibracija 10 seksi načinov. In počakajte, da na svojih intimnih mestih začutite mehak dotik prijetnega silikona, oh!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Strastno se vrže znova in znova!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat sprosti z intenzivnimi vibracijami in premikanjem žogice v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G zaradi ukrivljene zasnove in strukture finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Akumulatorski masažni pripomoček s 5 močnimi hitrostmi in 10 vibracijskimi vzorci za globinsko masažo vratu in hrbta, PALOQUETH ročni lahki polnilni masažni pripomoček za telo z odstranljivim 360° upogljivim silikonom

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s tremi motorji razvije vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator z udarnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ta zlati vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Edinstvena oblika in popolnoma močne vibracije, s katerimi boste poleteli v orgazmično nebo, je Pretty Love Characters Vibe. Ima dvojni konec, prvi je gladek, drugi pa fino nazobčan in je povezan z močno in mehko silikonsko verižico. Predvsem pa je ta igrača vsestranska, postala bo priljubljen pripomoček za lezbični seks, pa tudi za moške in ženske ali samostojne igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Purple

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožnnosti, je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Odkrijte nova erotična obzorja z razkošno igračo TIANI Duo. Njene globoke in čutne vibracije boste delili s svojo kolegico in skupaj boste doživeli največji užitek in zadovoljstvo. Njegova popolna gladka oblika se popolnoma prilega vašim telesnim oblinam in prvovrstni silikon vas bo očaral na prvi dotik. Intenzivnost boste narekovali z brezžičnim daljinskim upravljalnikom z edinstveno tehnologijo, občutljivo na gibanje. TIANI Duo je najboljše za vaše spolno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vendar na enem koncu, deluje pa tudi kot vibrator. Zaman niso samo mesta in mestna notranja mesta, temveč tudi žrtvena telesa telesa, ki potrebujejo pozornost.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto veselje? Torej samo s tistim vibratorjem Sweet Smile! Je čudovito prilagodljiv in ima vrtljive kroglice in funkcijo potiska. Zahvaljujoč dvema motorjema se bo dotaknil ne le vaše točke G, temveč tudi klitorisa. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 5 načinih vrtenja / potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahajte s krili do dolgčasa in vzletite v nebo navdušenja. Ta metulj bo letel z vami, hkrati vam bo omogočil dvojno stimulacijo klitorisa in G-točke, plapolanje z ljubeznijo do vas bo na nivoju, ki ga izberete prek krmilnika. Poletite v raj na kopnem ali v vodi, v spalnici ali v mestu, nad zemljo ali naravnost na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1230 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.