×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji klitoris zamenljive baterije

Elementi 33 do 64 od 176 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Izjemno močan Pock Rock boža ne le vaš klitoris, ampak tudi vsa druga občutljiva mesta, ki jih boste srečali. Ima 4 različne glave, ki jih je enostavno zamenjati, in vsaka od njih vam bo dala drugačen način stimulacije. To majhno, a učinkovito dražilno sredstvo je izdelano iz ABS plastike z mehko PU prevleko.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi to zelo zmogljivo masažno glavo. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, sama glava pa iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v njegovi dih jemajoči moči in mirno masirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Grey Box

    Komplet za odkrivanje skrivnosti S/M, bodisi nežnega ali bolj grobega, vsebuje vse, kar potrebujete po neprekosljivi ceni v kakovostnem dizajnu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo rožnato barvo očaral že na prvi pogled. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Potopite se globoko v noč s tem čarobnim masažnim aparatom znamke Pretty Love. Njegove čarobne vibracije bodo zmasirale vaš klitoris v hipnotični trans, ki bo napolnjen z neverjetnimi orgazmičnimi občutki, ki se jih ne boste mogli naveličati. Še več, priložena sta tudi 2 nastavka, tako da lahko svoje ljubimce menjavate poljubno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Prst je nataknjen, vendar to ni prstan. Popeljal te bo v nebesa, a ni letalo. Vibrira in je prstni vibrator, zasnovan za osupljivo stimulacijo točke G. Zaradi majhne velikosti lahko udobno ciljate, kamor jo potrebujete. Zahvaljujoč silikonski površini bo stimulacija čudovito prijetna. Uživajte, zmore več, kot si lahko predstavljate!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novi mini vibratorji omejene serije za res močan užitek. Mučili vas bodo in dražili in zaradi čiste ekstaze, ki jo vzbujajo, vas bodo kmalu zasvojili.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Pucker je popolno oblikovan dvojni stimulacijski vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Vibrator Hammer je vznemirljiva pustolovščina, ki vas ne bo pustila tiho. Zmogljiv vibrator z izrazito oblikovano površino in stimulativnim "zajcem". Medtem ko uživate v vaginalni stimulaciji, je zajčja glava posvečena vašemu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Majhen, a priročen vibrator, s katerim lahko naredite več, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Ima eno močno vibriranje in zaradi svoje majhnosti ga lahko imate vedno s seboj. Izdelan je iz visokokakovostne plastike, sok pa napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Črni mini vibrator, okrašen z bleščečimi kamni z gladko površino, bo s svojo eleganco očaral vsako sodobno žensko. Ima majhne dimenzije, a tudi močne vibracije, ki bodo maksimalno stimulirale vsak del vašega telesa, za katerega se odločite ugajati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvojna stimulacija in popolna masaža G-točke in klitorisa hkrati, to obljublja ta osupljivi Ares vibrator priljubljene blagovne znamke Adrien. Uživajte v njegovih ergonomskih oblikah in razveselite svoje intimne zabave na vse načine.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Ali si privoščite s prstom, mu želite začeti dajati boj? To bitje bo letelo! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igra, ki bo nadomestila vaš prst ali pa vibrator tako slab. Poskusite z njimi!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Ali menite, da ne more več doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo zaradi občutka, ki bo zelo podoben sesanju, v vas v kratkem vzbudila močne orgazme. Poskusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste želeli vedno znova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaša majhna živahna skrivnost v spodnjicah vas bo vsak dan spremenila v razburljivo izkušnjo. Snežno bele hlačke lahko stresete s posebnim žepom za mini vibrator s "čarobnim" obročkom, ki bi mu zavidali tako vi kot Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iRide Pink

    Sedlajte iRide in ga tako vznemirljivo vozite, medtem ko ste na cilju orgazma. Sami izberete ritem, hitrost in naklon vaše vožnje boste določili z lastnim gibanjem telesa. Edinstven Doc Johnson iRede vas bo spodbudil med vožnjo z dvema neodvisno nadzorovanima deloma, ki ciljata na vaše erogene cone. Naravno ukrivljena konstrukcija omogoča čutne ritmične gibe, oblazinjena blazina pa poskrbi, da vse teče gladko in popolno. Vaš novi najzvestejši ljubimec je narejen iz najkakovostnejšega ABS/TPR materiala in je tukaj, da vam pokaže razburljivo ekstazo na zabaven in igriv način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato, ker tvoj bivši nikoli ni našel tvojega klitorisa, še ne pomeni, da ga ni. Ta prstni vibrator ga bo igrivo odkril, pobožal in popeljal v nebesa, saj je zagotovo boljši od tvojega bivšega. Narejen je iz mehkega silikona in ima popolno obliko za natančno stimulacijo najbolj občutljivega mesta na vašem telesu, ki ima do 10 načinov vibriranja.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Majhen vibrator, ki je čudovito srebrn in neverjetno močan. Lahko ga imate povsod s seboj in ga kadarkoli vzamete iz žepa in vas malce razjezite nase ali na svojega ljubljenčka. Njegove vibracije so tihe, kompaktne velikosti, hitro in enostavno se vklopijo, a izkušnje, ki vam jih daje, so neprecenljive, verjemite nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet poln užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je nabor 8 komponent, ki bodo zagotovile, da bodo vaše erotične igre, solo ali v paru, dobile novo in veliko boljšo raven. Venerine kroglice, analni čep, vibracijski obroč in vibrator s 4 nastavki, vse v romantično roza barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvojni vibrator z 2 vibrirajočima motorjema in 30 vrstami vibracij. Hkrati lahko stimulira g-točko in klitoris, njegova mehka površina kakovostnega silikona pa bo dosegla vsako žensko. Navdušite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočen, okreten in neutruden jezik za vaš klitoris, ki vas bo pretresel od sreče! Realističen stimulator v obliki ust je igrača, ki je enostavna za uporabo, izdelana iz prijetnega TPR materiala. Vse, kar morate storiti, je, da poljubite vibrator, nato pa preprosto zamudite krmilnik žice in uživajte v oralnem seksu, kolikor želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Congratulations

    Iščete seksi rojstnodnevno darilo? Pravkar ste ga našli! V tej torbi boste v njej našli vznemirljive dodatke, v katerih bodo uživali tudi tisti, ki z erotičnimi pripomočki še niso zadovoljni. Osrečite vse okoli sebe in jim dovolite, da odkrijejo novo raven romantičnih čustev in se skupaj igrajo na nežen, a vznemirljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 176 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.