×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji zamenljive baterije

Elementi 97 do 128 od 356 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrator, ki je vreden vaše neskončne ljubezni priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je izjemno pameten dvojni stimulator P-Spot, ki ga je preprosto uporabljati. Rude-Boyjev srednje velik obseg zagotavlja čvrsto in prilegajočo se stimulacijo skupaj z masažo perineja.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi to zelo zmogljivo masažno glavo. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, sama glava pa iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v njegovi dih jemajoči moči in mirno masirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys XXL Vibrator

    Ta velik vibrator bo razveselil vsako strastno vagino, pa tudi vse požrešne analke. Njegova dolžina 31 cm je preprosto izziv, njegov premer 6 cm pa dobesedno izpolnjuje želje. Uporaba lubrikanta bo samoumevna, a tudi brez njega je površina igrače prijetno mehka in spolzka. Realistična izdelava, detajlne žile in rahlo ukrivljen želod po okusu so vsekakor vredni pozornosti. Uživajte v seksi igrah s tem velikanom, sprejmite izziv, ga počasi premagujte postopoma in se hkrati stimulirajte z enim od načinov vibriranja, ki ga izbirate med uporabo končnega kolesa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi sposobnostmi, ki bo povečalo vaš intimni užitek. Njena seksi realistična oblika v podobno majhnih žilah in izrazit želod vas bosta skupaj z rahlo ukrivljenostjo napolnila s poželenjem. Uživali boste tako v močnih vibracijah kot v prijetnem silikonu, iz katerega je igrača narejena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Potopite se globoko v noč s tem čarobnim masažnim aparatom znamke Pretty Love. Njegove čarobne vibracije bodo zmasirale vaš klitoris v hipnotični trans, ki bo napolnjen z neverjetnimi orgazmičnimi občutki, ki se jih ne boste mogli naveličati. Še več, priložena sta tudi 2 nastavka, tako da lahko svoje ljubimce menjavate poljubno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Prst je nataknjen, vendar to ni prstan. Popeljal te bo v nebesa, a ni letalo. Vibrira in je prstni vibrator, zasnovan za osupljivo stimulacijo točke G. Zaradi majhne velikosti lahko udobno ciljate, kamor jo potrebujete. Zahvaljujoč silikonski površini bo stimulacija čudovito prijetna. Uživajte, zmore več, kot si lahko predstavljate!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mehki bel in lep Dream vibrator znamke Vibe Therapy bo izpolnil vse vaše sanje. Ima 7 načinov tihih, a močnih vibracij, v katere se bo vaše telo zaljubilo, ter domiselno in ergonomsko zasnovo te igrače. Izdelan je iz visokokakovostnega medicinskega silikona v kombinaciji z ABS plastiko in je popolnoma varen za telo in brez ftalatov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Ugled je pred tem modrim kladivom, ki prebija pot do vrat največjega užitka. Hammer je vibrator realistične oblike in nadnaravne sposobnosti. Tega vibrirajočega in udarnega borca lahko ukrotite z nadzorno ploščo na dnu. Ne pozabite izbrati med 3 zmožnostmi vibracij!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Si res želite pristnih doživetij? Ta vibrator ni samo videti kot pravi petelin, ampak se lahko tudi premika kot pravi petelin! Uporabite žični gumb za izbiro rotacijskega udarnega gibanja ali vibracije v 8 vznemirljivih načinih. Uporabite prisesek in uživajte v penetraciji, ki je morda celo boljša od pravega seksa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Grey Box

    Komplet za odkrivanje skrivnosti S/M, bodisi nežnega ali bolj grobega, vsebuje vse, kar potrebujete po neprekosljivi ceni v kakovostnem dizajnu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    Se vozite na večjih velikostih? Potrebuješ kaj več? V tem primeru imate edinstveno priložnost, da uresničite svoje sanje!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Majhen, a priročen vibrator, s katerim lahko naredite več, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Ima eno močno vibriranje in zaradi svoje majhnosti ga lahko imate vedno s seboj. Izdelan je iz visokokakovostne plastike, sok pa napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iRide Pink

    Sedlajte iRide in ga tako vznemirljivo vozite, medtem ko ste na cilju orgazma. Sami izberete ritem, hitrost in naklon vaše vožnje boste določili z lastnim gibanjem telesa. Edinstven Doc Johnson iRede vas bo spodbudil med vožnjo z dvema neodvisno nadzorovanima deloma, ki ciljata na vaše erogene cone. Naravno ukrivljena konstrukcija omogoča čutne ritmične gibe, oblazinjena blazina pa poskrbi, da vse teče gladko in popolno. Vaš novi najzvestejši ljubimec je narejen iz najkakovostnejšega ABS/TPR materiala in je tukaj, da vam pokaže razburljivo ekstazo na zabaven in igriv način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Kateri retro nikoli ne bo šel iz mode? Tako učinkovit tudi po letih, tako kot ta vibrator. Je klasične oblike, gladke površine in je izdelan iz higienske ABS plastike. Enostavno je upravljati preko spodnjega vrtljivega dela in ima več stopenj tresljajev. Odkrijte intenzivne orgazme z že leta preizkušenim vibratorjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Vibrator Hammer je vznemirljiva pustolovščina, ki vas ne bo pustila tiho. Zmogljiv vibrator z izrazito oblikovano površino in stimulativnim "zajcem". Medtem ko uživate v vaginalni stimulaciji, je zajčja glava posvečena vašemu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte v veliko razburjenja za ugodno ceno. Ta očarljiv vijolični biserni vibrator vam bo pomagal ciljati na vsa občutljiva mesta, ki potrebujejo njegovo pozornost. Narejen je iz gladke in varne ABS plastike in vibrira z 2 baterijama AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Daj no, ta šminka ti bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Na voljo je s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je vsekakor nekaj, nad čimer ste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenziven užitek za vse vaše občutljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novi mini vibratorji omejene serije za res močan užitek. Mučili vas bodo in dražili in zaradi čiste ekstaze, ki jo vzbujajo, vas bodo kmalu zasvojili.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiv črnec z dolžino 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je eleganten vijolični vibrator iz žametno mehkega silikona. Vibrator ima površino v obliki niti, ki z vsakim gibom ustvari vznemirljiv učinek. Meridian vas bo presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in 7 funkcijami vibracij, odkrijte jih še danes!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 356 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.