×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji Satisfyer

Elementi 65 do 96 od 210 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Potopite se v blaženost z našo Penguin Holiday Edition! Ta priljubljeni vibrator Satisfyer s tlačnimi valovi, ki je vedno pripravljen na priložnost, je oblekel svojo praznično obleko, da vam dvigne razpoloženje. Bodisi kot poslastica zase ali kot darilo za koga drugega – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tukaj, da izpolni vse vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G hkrati z uporabo tresljajev dveh močnih motorjev. Zahvaljujoč zadrževalnemu obroču vibrator združuje praktično rokovanje s popolno stimulacijo točk užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motorji, 2 funkciji, velika moč: spoznajte Satisfyer Triple Lover! Čudovito ljubezenski igralec lahko uporabi kot zajčji vibrator za intenzivno stimulacijo G-točk in klitorisa ali kot masažer za čutno masažo celega telesa.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Uživajte v 11 načinih tlačnih valov in 12 programih vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Ali trpite za neodločnostjo (kot večina ljudi) in se ne morete odločiti, ali bi izbrali vibrator ali igračo z možnostjo stimulacije z zračnimi valovi pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 zmore oboje, zato ga izberite, saj le z njim lahko uživate v slastnem sesanju klitorisa s pritiskajočimi valovi, božate klitoris z tresljaji in zdrsnete v notranjost, kjer bodo tresljaji dražili G-točko. .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + s svojim ukrivljenim stimulatorjem stimulira prostato in občutljivo perinealno tkivo. Dva motorja aktivirata močne vibracije, funkcija silikonskega ogrevanja pa zagotavlja realistične občutke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser je kot nalašč za različne stimulacije vseh erogenih con, kot so klitoris ali prsi. Prstni vibrator je zaradi prilagodljive odprtine zelo enostaven in intuitiven za upravljanje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer USB Charging Cable

    Originalni nadomestni polnilni kabel za Satisfyer.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavljajte si, da padete v končno korist! Kako se igračka pritrdi na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno, razburljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, valovi pritiska pa mehkejši in počasnejši. Zgrabi ga in pusti, da ti vzame življenje.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo vibrator Satisfyer Heated Affair in zagotavljamo, da vas bo spravil v norost! Doživite neobvladljive orgazme s tem zmogljivim vibratorjem, ki zagotavlja hkratno stimulacijo znotraj nožnice, zlasti na točki G in zunaj nje na klitorisu. Ima 12 različnih funkcij vibriranja in posebno funkcijo segrevanja, ki se dvigne do 40 stopinj Celzija, za bolj realistično uporabniško izkušnjo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrator rabbit Love Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Dva močna motorčka razvajata klitoris in pika! Za razliko od drugih vibratorjev podobnega tipa je Love Me edinstven v tem, da ponuja izboljšano stimulacijo od zgoraj, namesto od spodaj. Ročica za klitoris je prijetno ukrivljena in valovita, tako da lahko z njo uživate v maksimalnih užitkih!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Doživite nekaj povsem novega, edinstvenega in dih jemajočega! To je Satisfyer Tri Ball 1, priročen multivibrator za prijetno stimulacijo več mest hkrati. Z njim hkrati uživajte v stimulaciji klitorisa, vagine in anala, zahvaljujoč njegovemu prožnemu in prožnemu telesu. Raziščite svoje telo, zabavno in razburljivo bo!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 210 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.