×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji kratka dolžina

Elementi 33 do 64 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Bi želeli čarobni prstan, ki bi vas popeljal v drug svet? V svet, poln užitkov in orgazmov? Vibrirajoči prstan Belou Flutter se ne more primerjati niti s tistim, ki je imel Arabello! Je vibrirajoči multitalent, katerega vrh je sestavljen iz 4 cvetnih listov za različne stimulacije. Oblecite ga in ga predstavite vsem občutljivim točkam na telesu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi i-orodji znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen vibrator v obliki kamenčkov vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Spoznajte Duet, razmeroma majhen vibrator, ki ima na eni strani drobne stimulacijske grebene, na drugi pa popolnoma gladko površino. Služile vam bodo za razburljivo draženje zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris ali bradavice, pa tudi za plitke penetracije. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzivna moč vibriranja in eleganca iz nerjavečega jekla, to je Ferro. Je polnilni vibrator s 6 močnimi načini vibracij s preprostim upravljanjem. Uživate lahko na različne načine, idealen je za natančno stimulacijo in ne preprečuje, da bi bil vaš spremljevalec v kopeli, saj je vodoodporen. Poskusite ga ogreti s toplo vodo ali, nasprotno, ohladiti s hladno vodo in eksperimentirajte s temperaturnimi igrami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator Luxury Bullet vas bo navdušil s svojim značilnim stimulativnim diamantnim vzorcem in 10 vibrirajočimi funkcijami za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator kot šminko z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam daje absolutno diskretnost in hkrati čutno dražljivost in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Dobro se obnese z malo drugačno šminko.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobro vzdušje za vse ženske! Dame, ta ličila vam bodo všeč! To je naravnost čudovit vibrator z zabavno obliko in mehkim materialom. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je zagotovo nekaj, nad čimer boste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, lep silikon in tesen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Kot Luxury Bullet mini vibrator vas bo ta šminka navdušila s svojim realističnim dizajnom šminke, okroglo konico za natančno stimulacijo in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Ena najlepših igrač v naši ponudbi! Ta zeleno-mini vibrator ima čudovito prožno glavo in nežno zeleno barvo. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja in ji boste dodali sok s priročnim polnjenjem preko USB kabla. Uživajte v njegovih vibracijah in elegantnem dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Iščete igračo, ki jo lahko vzamete kamor koli s seboj? Asha bo popolna za to! Videti je kot šminka, a pod pokrovčkom se skriva mehka silikonska površina, ki bo razveselila vse vaše občutljive predele. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, kadar koli želite, tudi v kadi ali pod prho!
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije kadarkoli pri roki! Ta mini vibrator ima močan motor z 10 funkcijami vibriranja za diskretno uporabo. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je popolnoma prijeten na dotik in hkrati varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Kaj zagotovo ne sme manjkati v vaši erotični zbirki? Ta mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Primeren je za vaginalno in klitorisno stimulacijo in lahko vibrira v 10 različnih načinih. Je enostaven in priročen za uporabo in se polni s kablom USB. Odkrijte svojo novo najljubšo igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 ima ohišje iz mehkega higienskega silikona in je zato še posebej nežen in ljubeč do kože. Hkrati vas zna vžgati z intenzivnimi, globokimi vibracijami.

    30,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Razburljiva potreba v vsaki torbici! Ta srčkan mali vibrator vas bo omamil s svojimi močnimi vibracijami. Omogoča vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi bo preklapljal z gumbom in z vibratorjem lahko božate vagino in anal. Sploščena konica vam bo pomagala ciljati na prava mesta, vodotesnost pa bo zagotovila, da lahko vibrator vzamete v kadi ali pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    To je vaša trojna zmaga, štejete, imamo mini vibrator, mazalni gel in vrečko z zadrgo, kaj lahko storite glede tega? Mini vibrator ima vgrajen vibracijski jezik in vam ponuja 7 načinov vibriranja za različno zabavo. Božajte svoj anus ali vagino, odvisno je od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Majhen svetleč vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! Je domiselno ukrivljen in ima prijetno gladko površino. Omogoča vam izbiro 7 načinov vibriranja in bo zadovoljil vsa vaša občutljiva mesta. Najboljša pa je integrirana luč, ki je zabavna in praktična, če se igrate v temi.

    41,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša razburljiva skrivnost v spodnjicah! Oblecite si čutne rožnate čipkaste tangice, vanje skrijte močan mini vibrator in prepustite krmilnik svojemu kolegu. Ali že izvajate določen scenarij? Ja! S tem kompletom boste vsako priložnost spremenili v vznemirljivo seksi izkušnjo, ki se ne konča nikjer drugače kot v postelji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta razkošna vibrirajoča glava ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegova zaobljena glava je idealna za stimulacijo majhnih erogenih con, motor F-1 nove generacije pa vas bo navdušil s svojo neverjetno močjo vibracij. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanite vzburjeni. We-Vibe Moxie+ je diskreten, čuten, mamljiv in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu lahko zaupate bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na svojem mobilnem telefonu in mu tako prepustite nadzor. nad svojim užitkom.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni se ugnezdi v vaše spodnjice in vam bo ugajal kadarkoli in kjer koli. Njegov učinkovit ukrivljen dizajn se prilagaja vašim intimnim obrisom in z njim se lahko igrate tudi v trenutkih samozaljubljenosti ali predigre. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanejo vzburjene. We-Vibe Moxie+ je diskreten, slišen, ljubek in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje boste opazili le vi ali vaš ljubimec, zato mu lahko pripnete bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na vašem mobilnem telefonu in se mu tako prepustite nadzorovan. nad svojo uporabnostjo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Močna stimulacija v ljubki mali igrački! Itsy Bitsy je razkošna mini glava, katere kompaktna velikost je diskretna in priročna izbira za vsakogar, ki išče priročno spolno igračo, ki jo je enostavno prenašati. Uživajte v vsestranskem orodju, ki vas lahko masira in vznemiri s svojimi intenzivnimi in zadovoljivimi vibracijami za veččutne izkušnje sami ali v paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Močna stimulacija v ljubki mali igrački! Itsy Bitsy je razkošna mini glava, katere kompaktna velikost je diskretna in priročna izbira za vsakogar, ki išče priročno spolno igračo, ki jo je enostavno prenašati. Uživajte v vsestranskem orodju, ki vas lahko masira in vznemiri s svojimi intenzivnimi in zadovoljivimi vibracijami za veččutne izkušnje sami ali v paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.