×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji gladko silikona

Elementi 129 do 160 od 1189 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Še vedno ne morete izbrati? Če vas zanima naše mnenje, potem vsekakor priporočamo ta nežno roza vibrator za dvojno stimulacijo. Ima čudovito gomoljasto glavo, ki bo zadela vaše notranje erogene cone, manjša ukrivljena roka pa bo poskrbela za užitek klitorisa. Dva zmogljiva motorja vam ponujata 10 funkcij vibriranja, zato ne čakajte in si privoščite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vznemirljive vibracije ne glede na to, kaj počnete! Ta roza charm vibrator znamke Javid je bil zasnovan kot vaša tiha, diskretna in vibrirajoča skrivnost. Udobno se bo namestil v svojih spodnjicah in njegova tresoča ud bo dražila tvojo vagino! Izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja in zgrabite daljinski upravljalnik z dosegom do 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Majhen, a priročen, vznemirljiv in živahen, to je Pretty Love Atlas. Njegova uporaba je popolnoma enostavna, samo pritisnite gumb. Mehki silikon in značilna glava bosta prava stvar za vaše navdušenje, genialni ukrivljeni pa bodo še posebej uživali v točki g. Poiščite svoj pravi kot in se igrajte z vami kot še nikoli!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Obi Raspberry

    Držite OBI vibrator v dlani in izkusite intenziven užitek, skrit v vašem klitorisu. Njena premišljena zasnova se oprime klitorisa in prekrije sramne ustnice in presredek, zato vas čaka zares široka paleta razburljivih občutkov. Njegove močne vibracije bodo odprle vrata nebeški orgazmični blaženosti.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Melanie Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Melanie, vibrator z neverjetno 4-načinsko potisno funkcijo! Poleg tega lahko tudi vibrira (12 funkcij), trak z mehkimi jezički pa bo božal vaš klitoris. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojo vznemirljivo prijateljico Melanio v svojo spalnico!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Not War Amore Orange

    Tudi majhne stvari lahko naredijo velike čudeže in ta vibrator je dokaz za to. Je močan in idealen za solo igre in igre v paru. Všeč vam bo njegov eleganten dizajn in izvedba, užitek, ki vam ga bo prinesel, pa vas bo popeljal v raj. Okusite globoke močne vibracije z različnimi hitrostmi in vzorci, pritisnite ga ob svoj klitoris ali bradavičke in odkrijte strast, ki se skriva v vašem telesu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Ali potrebujete vibrator, s katerim se boste zagotovo dobro počutili? Ta zajček iz kolekcije Cala Azul poskrbi tako za G-točko kot tudi za klitoris in je zagotovo pravi za vas. Njegov mehak luksuzni silikonski material se bo prijetno dotaknil vaših občutljivih mest, 10 načinov vibriranja pa vas bo popeljalo na vrhunec blaženosti, zato uživajte.
    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja in 5 stopnjami intenzivnosti. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto blaženo veselje? Samo s tem osupljivim in popolnoma ukrivljenim vibratorjem znamke Javid z neverjetnimi funkcijami! Preizkusite 10 načinov vibriranja v konici, ki cilja na G-točko, 10 načinov pulzirajočega tapkanja po strateško postavljeni točki na telesu vibratorja in ne pozabite na 10 načinov vibriranja v prožni roki za stimulacijo klitorisa.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rianne S Femsation Pink

    Želite prebuditi strastno boginjo, ki se skriva v vsaki ženski? Femsation vam bo pomagal še bolj začutiti svojo ženstvenost. Dala vam bo natančno in intenzivno stimulacijo klitorisa in okolice ter prav posebna, a prijetna doživetja. Igrajte se z njim sami ali ga povabite k ljubezni!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša visokokakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Honey z obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Vibrirajoči užitek od presredka do prostate! Ta očarljivi stimulator prostate znamke Anos vas bo osvojil s svojo obliko z značilno okroglo konico, ki bo natančno in prijetno stimulirala prostato. Zmogljiv motor vas bo omamil s svojo močjo in sposobnostjo vibriranja, ki ne bo pozabilo niti na občutljivi jez. Zato zgrabite daljinski upravljalnik in izbirajte med 7 načini vibriranja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodoodporna shikula za vsestranski užitek! Všeč vam bo dotik njegovega mehkega silikona kot njegov luksuzni videz in dih jemajoče zmogljivosti. V raj vas bo popeljal s svojo prefinjeno obliko in predvsem 15 načini vibriranja, ki bodo hkrati božali nožnico, G-točko in klitoris. Prepustite se moči 3 motorjev in uživajte v neverjetnih orgazmičnih izkušnjah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Prefinjeno ukrivljen, čudovito prilagodljiv in zelo močan vibrator za dvojni užitek in užitek! Zahvaljujoč njegovi obliki lahko z njim zlahka dosežete G-točko, nato pa se bo zelo močan stimulator na klitorisu dobro obnesel na zunanjem delu vaše školjke. Uživajte v prilagodljivosti vibratorja, dveh zmogljivih motorjev in 7 intenzivnih načinov vibriranja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love David Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Davida, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Davida v svojo spalnico!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Če je ta vibrirajoča glava pritegnila vašo pozornost na prvi pogled, potem počakajte, da jo vidite v živo in vključite vibracije. Presenetila vas bo njegova veličastna moč, bučne vibracije pa bodo stimulirale tako vaše intimne predele kot tudi sprostile mišice po celem telesu. Se to sliši kot sanje? Uresničite to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Vam je všeč ta vijolični šik? Nič čudnega, to je res odlična igrača za pogled! Kaj pa te lastnosti! Ne more samo čutno vibrirati, ampak tudi navdušiti! Poleg tega bo poskrbel za vaš klitoris zahvaljujoč priročnim zajčjim ušesom na zunanji strani ramen. Znova in znova uživajte v 3 stopnjah udarne funkcije v konici vibratorja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Majhen in neverjetno močan! Ta izjemno prilagodljiv vibrator Mini Rabbit je odličen partner za dvojno stimulacijo. Prožni del z izstopajočo glavo bo intenzivno stimuliral notranji del vagine vse do močne G-točke, manjši trak pa bo s svojim razburljivim oklepom božal klitoris. Prepustite se moči dveh močnih motorjev in odkrijte orgazmične vrhunce!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved Buck Wild Pink

    Pojdite na divjo vožnjo s tem vibratorjem za dvojno uporabo! Ponudila vam bo izjemne občutke, zaupajte nam. En njen konec upravlja hipnotično gibanje, ki se bo dotaknilo občutljive točke G, drugi konec pa bo čutno plapolal in božal klitoris. Uporabite enega ali dva motorja, da dosežete svoj užitek in ne pozabite na turbo gumb za aktiviranje največje moči v celotni igrači!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shunga Sanya Light Pink

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ta spolno nevtralni vibrator s prsti prenavlja klasično gibanje "pridi sem" in ponuja 12 notranjih načinov vibriranja, ki bodo všeč G-točki ali P-točki vašega ljubimca, ter priročno liziko s tremi načini, ki razvaja klitoris ali presredek tako, kot si zasluži...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je Skye, je prijetno tanka in prožna. Ne bo poskrbela le za notranji del vaše rože, temveč bo zahvaljujoč priročnim obešalnikom božala tudi klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Raspberry

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem popolnem! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vaši roki in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Eleganten užitek je zagotovljen!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Black

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Too Hot To Handle Pulse Stim Pink

    Stimulator klitorisa s primernim imenom Too Hot To Handle! A ne skrbite, uživate lahko, kolikor želite. Samo s to očarljivo vrtnico boste doživeli popolno intimno zadovoljstvo in nagajivo veselje! Vaš klitoris zajame z mehkimi, a močnimi utripajočimi vibracijami, zaradi katerih boste zadihali. Znova in znova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni na področju visokokakovostnih družabnih iger! Tudi ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj ga s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko vzamete kamor koli, navdušeni pa boste nad njegovim hitrim vibriranjem. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Hrepenite po kakovostni erotični igrači? Edinstvena kolekcija Niya prihaja na trg z luksuznimi in modernimi pomočniki, ki bodo vaše intimno življenje naredili prijetnejše. Če se odločite za ta masažni aparat, boste orgazmično zadovoljni z mehkim prvovrstnim silikonom s čutnimi izboklinami. Njegova prilagodljiva zasnova se udobno prilega vaši dlani in v trenutku boste lahko ugotovili, kakšen je občutek, ko so tresljaji usmerjeni na vaš klitoris in okolico. Zgrabite krmilnik in raziskujte v svoje veselje!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate o čudoviti stimulaciji svojih občutljivih mest? Ta osupljivi vibrator znamke Pretty Love skrbi za vas z 2 priročnima funkcijama. Njegovo prožno telo ima vznemirljivo funkcijo "pridi sem", ki bo natančno in intenzivno stimulirala točko G. Poleg tega vibrator poskrbi tudi za klitoris in vam ponuja 14 opojnih funkcij vibriranja. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in se prepustite prijetnim občutkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Zakaj ne bi preizkusili tega zdravnika, ki je prijetno realističen in vam ponuja 10 načinov vibriranja? Presenečeni boste nad neverjetno mehkim, revolucionarnim s platino utrjenim silikonskim materialom in gladko zasnovo Ultrasilk tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Oblecite Steva za intimen ogled vašega doma!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Prostata in G-točka vam bosta prišla še kako prav! Kako boste uporabljali ta vibrator, je odvisno od vas. V obeh primerih bo poskrbel tako za eno od občutljivih notranjih točk kot za zunanje erogene cone. Vibrirajoči del na koncu podstavka popelje klitoris v predstavo ali igro. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja v 2 močnih motorjih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1189 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.